Įkraunama...
Įkraunama...

SPA centrai

Mergaites,gal galetumet pasidalint ispudziais po kuno ivyniojimu "Grozio ir terapijos centre" Sugiharoj?Cia as apie tuos, kur reikia triju proceduru, bet po ju kuno oda labai pagrazeja, palygeja, pastangreja..
Atsakyti
Lambiuk, anksčiau rašei, kad ėjai "badytis" (mezoterapija), ar poveikis buvo koks??? Ar vertėjo???
Ir apie kokius Tu įvyniojimus teiraujiesi, juk jų visokių būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 12 12, 15:16)
Lambiuk, anksčiau rašei, kad ėjai "badytis" (mezoterapija), ar poveikis buvo koks??? Ar vertėjo???
Ir apie kokius Tu įvyniojimus teiraujiesi, juk jų visokių būna  g.gif

Nea, nevertejo, pinigu metymas. Mezoterapija yra labai brangus ir mano atveju neveiksmingas budas.
As kalbu apie ivyniojimus, kuriuos daro "grozio ir terapijos centre" i dumblius, situ proceduru reikia 3, viena kainuoja ~280Lt ( pries keleta men tokia buvo), tipo labai pagrazina oda, islygina, pasalina susikaupusius toksinus ir skyscius is paodzio. Galvojau pasigrazinsiu pries sventes, bet, kad nieks nenori papasakot ar verta daryt, ar veiksminga
Atsakyti
as buvau saulejoj masaze, vyraspo gimdymo padovanojo atsigavimui smile.gif labai faina buvo, panasu kaip pasakojo kazkuri cia neatsimenu nico.
Atsakyti
Merginos, niekaip neissirenku sau Kaledines dovanos. Noreciau i kokias proceduras nueiti. Kuno, veido bigsmile.gif wub.gif . Bet kur geriau SPA centre, ar kur kitur? Patarkyte.. g.gif Vilniuje..
Atsakyti
QUOTE(lambiukas @ 2007 12 12, 12:29)
Negaliu patiket g.gif , negi nieks nedarot ivyniojimu kunui?
ar tos, kurios daro , neskaito sio "Forumo"?
help.gif

Ivyniojimus darausi reguliariai pas patyrusia masaziste. Daro su dumbliais, moliu ir t.t. Man efektas buna visada. Dar pamalonina pedu masazu su medumi, tai isvis, toks relaksas, net nejauti, kad standziai suvyniota guli. O sako, kad ne visiems ivyniojimai pasiteisina. Priklauso nuo organizmo. Bet nepabandes nesuzinosi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lambiukas @ 2007 12 12, 12:29)
Negaliu patiket g.gif , negi nieks nedarot ivyniojimu kunui?
ar tos, kurios daro , neskaito sio "Forumo"?
help.gif

As ir darausi ir pati darau . Kas tave domina ir su kokiom priemonėm. Tu tik klausk o aš tau pasistenksiu padėti . jei norėsi viską asmeniškai surašysiu. Nes kiekviena priemonė skirtingai veikia ir konkrečiam žmogui reikia parinkti asmeniškai. kas tiko tavo draugei nebūtinai tiks tau.
sėmės ir nesuklysk pasirinkimuoe.

Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2007 12 29, 21:17)
Ivyniojimus darausi reguliariai pas patyrusia masaziste. Daro su dumbliais, moliu ir t.t. Man efektas buna visada. Dar pamalonina pedu masazu su medumi, tai isvis, toks relaksas, net nejauti, kad standziai suvyniota guli. O sako, kad ne visiems ivyniojimai pasiteisina. Priklauso nuo organizmo. Bet nepabandes nesuzinosi. biggrin.gif

labai siūlau pabandyti su šokoladu jei jau tiek visko bandei ir esi patenkinta. Manau kad tikrai nenusiviltum.
Nes tai ne tik labai didelis efektas tavo kūnui, bet ir nerealūs pojūčiai , aromats, ir relaksacija.
Sėkmė
Atsakyti
QUOTE(petsi @ 2008 06 29, 17:50)
As ir darausi ir pati darau . Kas tave domina ir su kokiom priemonėm. Tu tik klausk o aš tau pasistenksiu padėti . jei norėsi viską asmeniškai surašysiu. Nes kiekviena priemonė skirtingai veikia ir konkrečiam žmogui reikia parinkti asmeniškai. kas tiko tavo draugei nebūtinai tiks tau.
sėmės ir nesuklysk pasirinkimuoe.
Papildyta:
labai siūlau pabandyti su šokoladu jei jau tiek visko bandei ir esi patenkinta. Manau kad tikrai nenusiviltum.
Nes tai ne tik labai didelis efektas tavo kūnui, bet ir nerealūs pojūčiai , aromats, ir relaksacija.
Sėkmė

AS kalbu apie ivyniojimus kunui,kuriuos daro "Grozio terapijos ir hirurgijos klinika" (www.sugihara.lt) kalbu apie konkrecia procedura,kuri vadinasi "DEtoksikuojantis liekninamasis kuno ivyniojimas",situ proceduru reikia triju (vienos per savaite),kuri salina toksinus,lygina odos poretuma,salina susikaupusius skyscius,stangrina oda),ivynioja i tvarscius ismirkytus siltame juros dumblo tirpale ir turi gulet 2 val.
Ar tu apie ta pati?
Proceduras su sokoladu jau esu bandzius (kalbame apie "Selvert", ar ne?),be to, kad tai yra be galo malonu ir kvepia,daugiau naudos nepatyriau smile.gif
Uzsirasiau sia savaite,mano minetai procedurai (ivyniojimui), tai isitiksinsiu ar ne "bull sh.. biggrin.gif
Va idedu aprasyma:

Detoksikuojamasis liekninamasis kūno įvyniojimasTai išimtinai natūralus, efektyvus ir saugus būdas ilgam sumažinti kūno matmenis, detoksikuoti organizmą ir išvalyti odą. Sėkmės priežastis - procedūroms vartojamas unikalus, turintis daug mineralų jūros dumblo tirpalas. Elastiniai tvarsčiai suvilgomi šiltu jūros dumblo tirpalu ir specialia tvarstymo metodika vyniojami ant viso kūno. Jie veikia kaip didelis kompresas, pašalinantis toksinus iš skysčio, supančio riebalų ląsteles. Toksinų pašalinimas leidžia natūraliam audinių elastinui išlaikyti naują kūno formą. Suspaustas purus riebalinis audinys tampa kompaktiškesnis ir lygesnis. Taip galima "pakelti" nusileidusius sėdmenis ir krūtis, išlyginti pilvą, suploninti šlaunis, taliją ir sustangrinti odą. Šis procesas - tai ne dehidratacija (skysčių netekimas). Išgėrus vandens, prarasti centimetrai neatsistato, tai garantuojama. Priešingai, primygtinai siūloma po procedūros gerti daug vandens. Tada dar kelias dienas tęsiasi detoksikacijos procesas, iš audinių toliau plaunami toksinai, oda tvirtėja, kūno matmenys mažėja. Tai nėra riebalų tirpinimas ar jų perskirstymas audiniuose. Tiesiog pašalinami kūne susikaupę toksinai, kurių neįmanoma pašalinti laikantis dietos, sportuojant ar prakaituojant saunoje. Kadangi kūno matmenys sumažėja neribotam laikui, dažnai tai paskatina iš esmės pakeisti gyvenimo būdą į sveikesnį.

Kaip atliekama ši procedūra? Įvyniojimui naudojami 15 cm pločio elastiniai tvarsčiai, kurie sumirkomi šiltu jūros dumblo tirpalu. Procedūra trunka 2 val. Procedūros metu klientas jaučiasi vėsiai - tai ne saunos tipo procedūra. Užvelkamas vinilinis kostiumas, kuris padeda išlaikyti nepakitusią kūno temperatūrą, natūralus kūno garavimo procesas neslopinamas.

Pirmosios procedūros metu kūno matmenys mažėja: netenkama mažiausiai 20 cm. Reikia atkreipti dėmesį, kad centimetrų skaičius - tai bendras (suminis) dydis (matuojama 18 kūno sričių). Klientai labiau suplonėja per tas vietas, kur audiniai puresni ir minkštesni (moterys - sėdmenų ir šlaunų srityje, vyrai - pilvo srityje). Per procedūrų kursą (3-5 kartai, kas 7-10 dienų) įmanoma sumažinti problematinės srities apimtį iki 6-8 cm. Sunku tiksliai numatyti, kiek centimetrų žmogus neteks, bet dažnai pasitaiko, kad net smulkus žmogus netenka 25-28 cm. "Didieji" klientai labiau suplonėja ne pirmąjį kartą, o kitais. Kiekvienos kitos procedūros metu dumblo tirpalas skverbsis vis giliau, detoksikacijos procesas - ilgalaikis. Šios procedūros rekomenduojamos dietų "kankiniams" bei šiaip norintiems suliesėti arba tik pataisyti kūno (šlaunų, krūtinės ir pan.) linijas žmonėms. Gera priemonė ir intoksikuotiems, ir sergantiems žvyneline, egzema, neurodermitu; sausos odos, strijų, celiulito atvejais. Tai yra išmėgintas būdas ilgam laikui sumažinti kūno matmenis, detoksikuoti organizmą ir išvalyti odą.

Butu smagu jei atsilieptu ir pasidalintu ispudziais isbande sia procedura
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lambiukas: 10 liepos 2008 - 13:44
Tokius masaziste man daro su Benexere dumbliais ir limfodrenaziniu skysciu. Efektas- liuks.
Atsakyti
Sveikutes,

Noriu paklausti kokio tipo masaza parekomenduotumete norint sustangrinti kuna ir sumazinti apimtis. Kiek tokiu masazu reikia mazdaug? Kokia ju kaina?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 07 10, 22:48)
Tokius masaziste man daro su Benexere dumbliais ir limfodrenaziniu skysciu. Efektas- liuks.

Matau, kad Kaune, gal galima daugiau informacijos? Ar daug proceduru reikia?
Atsakyti
Paprastai proceduru reikia su vyniojimais iki 10, bet jeigu priemones efektyvios, tai gal ir maziau uztenka. Esu masaziste, bet pati sau gerai pasidaryti masazo ar kokios kitos proceduros negaliu, tai pasiimu priemones ir einu pas drauge. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 29 liepos 2008 - 19:12