Įkraunama...
Įkraunama...

SPA centrai

O gal mergaites erotinio masazo norit blush2.gif

MASAZAi....erotiniai ir egzotiniai

Radau,kad ir lietuvoj jau daro erotinius masaziukus... mastau gal savo berniukui padovanot...ot patiktu ax.gif ...arba kokiam bernvakariui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 11 20, 19:52)
O gal mergaites erotinio masazo norit  blush2.gif

Radau,kad ir lietuvoj jau daro erotinius masaziukus... mastau gal savo berniukui padovanot...ot patiktu  ax.gif ...arba kokiam bernvakariui thumbup.gif

O ten kartais ne nuogos mergos tuos masažus daro? doh.gif g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Manau erotiniai masazai vadinami, nes lieciami tokie taskai masazuojant...kurie pakyleja,jaudina... blush2.gif
Niu as taip suprantu... gal kas buvo,gali daugiau papasakot bigsmile.gif

Atsakyti
Nius o Panevezyje atsidare pirmasis SPA centras, Rozhyne...tej vat ka tik grizhau is proceduros "shokolado terapija". Is tiesu lb thumbup.gif ... is pradziu pilinga dare su shokoladu...lb lb kvepejo...mm...po to pagulejau suvyniota visa, tada reikejo viska nusiplauti...tada vel itepe visa kuna su shokoladu...tada jau pusvalandi gulejau suviniota kaip leliuke biggrin.gif biggrin.gif nius wel nusiprausiau..ir tada su kremuku visa kuna istepe..ismasazhavo...mmm...dabar visa kvepiu kvepiu, busimasis sake suvalgys biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kas esat buve Seskineje (vilniuje) "ocean of beauty" grozio salone... ir kokiu nors proceduru daresi? smile.gif
Idomu kokie ten atsiliepimai apie sita salona....
Atsakyti
gal k as buvote "Sauleja' Kaune? labai domintu atsiliepimai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2006 10 27, 00:23)
As vyrui dovanojau bambuku masaza Highcare centre. Liko patenkintas. Dabar pati prasau sokolado masazo dovanu rolleyes.gif

Gal galėtum parašyt plačiau apie tą masažą. Ar patiko vyrui? Jis skirtas atsipalaidavimui ar pan.? Kokia kaina? Vyro gimtadienis neužilgo, norėčiau ir aš tokią dovanėlę padaryt tongue.gif
Atsakyti
Buvau pirkus grozio proceduru kompleksa Druskininku gydykloj, tai viskas gerai, o masazas prastas. O paskui Kaune radau masaziste gera, bet jinai namuose dirba. Jai nereikia jokiu salonu wink.gif Pasakojo, kad ne viena karta jai skambino ir klause, ar daro erotini masaza. Bet jinai tokiu nedaro. Paprastu per akis. Va.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 11 20, 20:52)
O gal mergaites erotinio masazo norit  blush2.gif

Radau,kad ir lietuvoj jau daro erotinius masaziukus... mastau gal savo berniukui padovanot...ot patiktu  ax.gif ...arba kokiam bernvakariui thumbup.gif

Na gal būtų ir nieko tokiu pasilepint biggrin.gif blush2.gif doh.gif , bet kainos tai tikrai nemažos ax.gif

O gal kas buvot Druskininkuose Akvaparke užsisakę SPA procedūrų kompleksą? Kiek kainavo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 21 spalio 2007 - 23:51
Yra internete kainos visos. Tik reikia paieskot. East Islands atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 10 13, 11:55)
GAl kas turi kokiu atsiliepimu apie SPA AKROPOLYJE esancias proceduras?

Dar norėčiau kad jei dar kas buvot Vln akropolio SPA pasidalinkit įspudžiais ax.gif O tau Blue_rose kaip pasisekė .Fantastika. thumbup.gif Ruošiuos kam nors per Kalėdas padovanot kokią procedūrą akropolio SPA. rolleyes.gif
O aš šią vasarą Palangoje buvau tokiose galima sakyt procedurytėse tai perlinėj vonioj gulėjau,patiko,su kvapais buvo,tai gerai atsipalaidavau thumbup.gif Ir dar kitą dieną buvau povandeniniame masaže tai super wub.gif Tada labai žvali jaučiaus ir laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Esu buvusi SPA procedūrose ir pačioj sugiharoj, ir SPA akropolyje ir Idzumi. Ir vienareikšmiškai manau, kad idzumi aplinka tobuliausia 4u.gif aišku, procedūros, nors ir skirtingos, visur buvo labai labai malonios ax.gif
Atsakyti