O gal mergaites erotinio masazo norit
MASAZAi....erotiniai ir egzotiniai
Radau,kad ir lietuvoj jau daro erotinius masaziukus... mastau gal savo berniukui padovanot...ot patiktu ...arba kokiam bernvakariui
QUOTE(Blue_rose @ 2006 11 20, 19:52)
Radau,kad ir lietuvoj jau daro erotinius masaziukus... mastau gal savo berniukui padovanot...ot patiktu ...arba kokiam bernvakariui
O ten kartais ne nuogos mergos tuos masažus daro?
Manau erotiniai masazai vadinami, nes lieciami tokie taskai masazuojant...kurie pakyleja,jaudina...
Niu as taip suprantu... gal kas buvo,gali daugiau papasakot
Niu as taip suprantu... gal kas buvo,gali daugiau papasakot
Nius o Panevezyje atsidare pirmasis SPA centras, Rozhyne...tej vat ka tik grizhau is proceduros "shokolado terapija". Is tiesu lb ... is pradziu pilinga dare su shokoladu...lb lb kvepejo...mm...po to pagulejau suvyniota visa, tada reikejo viska nusiplauti...tada vel itepe visa kuna su shokoladu...tada jau pusvalandi gulejau suviniota kaip leliuke nius wel nusiprausiau..ir tada su kremuku visa kuna istepe..ismasazhavo...mmm...dabar visa kvepiu kvepiu, busimasis sake suvalgys
O gal kas esat buve Seskineje (vilniuje) "ocean of beauty" grozio salone... ir kokiu nors proceduru daresi?
Idomu kokie ten atsiliepimai apie sita salona....
Idomu kokie ten atsiliepimai apie sita salona....
gal k as buvote "Sauleja' Kaune? labai domintu atsiliepimai..
QUOTE(pempe @ 2006 10 27, 00:23)
As vyrui dovanojau bambuku masaza Highcare centre. Liko patenkintas. Dabar pati prasau sokolado masazo dovanu
Gal galėtum parašyt plačiau apie tą masažą. Ar patiko vyrui? Jis skirtas atsipalaidavimui ar pan.? Kokia kaina? Vyro gimtadienis neužilgo, norėčiau ir aš tokią dovanėlę padaryt
Buvau pirkus grozio proceduru kompleksa Druskininku gydykloj, tai viskas gerai, o masazas prastas. O paskui Kaune radau masaziste gera, bet jinai namuose dirba. Jai nereikia jokiu salonu Pasakojo, kad ne viena karta jai skambino ir klause, ar daro erotini masaza. Bet jinai tokiu nedaro. Paprastu per akis. Va.
QUOTE(Blue_rose @ 2006 11 20, 20:52)
Na gal būtų ir nieko tokiu pasilepint , bet kainos tai tikrai nemažos
O gal kas buvot Druskininkuose Akvaparke užsisakę SPA procedūrų kompleksą? Kiek kainavo?
Yra internete kainos visos. Tik reikia paieskot. East Islands atrodo...
QUOTE(Blue_rose @ 2006 10 13, 11:55)
GAl kas turi kokiu atsiliepimu apie SPA AKROPOLYJE esancias proceduras?
Dar norėčiau kad jei dar kas buvot Vln akropolio SPA pasidalinkit įspudžiais O tau Blue_rose kaip pasisekė .Fantastika. Ruošiuos kam nors per Kalėdas padovanot kokią procedūrą akropolio SPA.
O aš šią vasarą Palangoje buvau tokiose galima sakyt procedurytėse tai perlinėj vonioj gulėjau,patiko,su kvapais buvo,tai gerai atsipalaidavau Ir dar kitą dieną buvau povandeniniame masaže tai super Tada labai žvali jaučiaus ir laiminga
Esu buvusi SPA procedūrose ir pačioj sugiharoj, ir SPA akropolyje ir Idzumi. Ir vienareikšmiškai manau, kad idzumi aplinka tobuliausia aišku, procedūros, nors ir skirtingos, visur buvo labai labai malonios