Įkraunama...
Įkraunama...

SPA centrai

sveikutės smile.gif ieskau mamai dovanos. Norim mamai padovanoti SPA kupona Klaipėdoje. Domina masažai, gal kokios vandens procedūros, bet kad būtų graži aplinka, malonus aptarnavimas. Gal galit ką patarti. Žiūrėjau Klaipėdos viešbučio 11-tame aukšte, po to Smilties SPA prie Mažvydo alėjos. Gal kurios lankėsi galėtų parašyti atsiliepimus. O gal dar turit ką pasiūlyti? Būsiu labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
"Mezzanine Spa" - TEATRO G. 3-11

Apsilankiau ten kartą su dovanu kuponu iš geradovana.lt
Aplinka super, labai patiko, jauku šilta, gera.

Masažų teko daug išbandyti, bet atpalaiduojantis masažas kuri man darė, labiau priminė trinimą odos vienoj vietoj, net norėjau kad greičiau viskas baigtųsi.

Pati masažistė - be jokios aprangos, apsirengus bet kaip, su sportbačiais, ūsuota ir šnapuojanti (labai garsiai kvėpuoja), tas labai blaškė, niekaip negalėjau atsipalaiduoti šalia tokios vizualiai nekaip atrodančios masažistės..

Nerekemonduoju.
Atsakyti
Gal kam teko lankytis druskininkai spa ? mano draugės kelios lankėsi, sakė patiko, bet gal kas važiuojate ten dažniau ir žinot + ir - ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guoda14: 29 spalio 2014 - 14:59
Kurį spa rekomenduotumėte Druskininkuose - "Grand SPA Lietuva" ar "AQUA"? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 kovo 2015 - 15:33
QUOTE(Victorious @ 2015 03 27, 16:32)
Kurį spa rekomenduotumėte Druskininkuose - "Grand SPA Lietuva" ar "AQUA"? 4u.gif

nei vieną. rinkčiausi http://druskininkai.spa-vilnius.lt/
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 27, 19:11)
nei vieną. rinkčiausi http://druskininkai.spa-vilnius.lt/

Ačiū už atsakymą. Visgi šįkart rinkomės "AQUA Park", nes ten yra ir 22 garinės, sausosios pirtys bei džiakuzi lauke. vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 balandžio 2015 - 10:08
QUOTE(Idomii @ 2014 01 27, 12:45)
"Mezzanine Spa" - TEATRO G. 3-11

Apsilankiau ten kartą su dovanu kuponu iš geradovana.lt
Aplinka super, labai patiko, jauku šilta, gera.

Masažų teko daug išbandyti, bet atpalaiduojantis masažas kuri man darė, labiau priminė trinimą odos vienoj vietoj, net norėjau kad greičiau viskas baigtųsi.

Pati masažistė - be jokios aprangos, apsirengus bet kaip, su sportbačiais, ūsuota ir šnapuojanti (labai garsiai kvėpuoja), tas labai blaškė, niekaip negalėjau atsipalaiduoti šalia tokios vizualiai nekaip atrodančios masažistės..

Nerekemonduoju.

Teko ten lankytis 2014 m. vasarą- patiko. Masažistė buvo jauna..aprangos nepamenu, bet matėsi kad ne iš lauko ką tik atėjusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 04 07, 11:02)
Ačiū už atsakymą. Visgi šįkart rinkomės "AQUA Park", nes ten yra ir 22 garinės, sausosios pirtys bei džiakuzi lauke.  vacation1.gif

na klausėte apie spa paslaugas smile.gif baseinų ir džiakuzi vonių šiuo klausimų nevertinau, čia atskira kategorija. Druskininkų vandens parkas turi daugybę pirčių, tačiau su SPA paslaugomis nieko gero. mano rekomduotame komplekse galiu drąsiai teigti, kad masažai, įvairios procedūros veidui, kūnui, tame tarpe ir atliekamos spa pirtyse geriausi.
Atsakyti
Buvau "SOTHYS" masažo namuose. Atliko klasikinę nugaros procedūrą. Patiko, nes maloniai atsipalaidavau. Norėtųsi dažniau taip. smile.gif
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 21, 08:39)
na klausėte apie spa paslaugas smile.gif baseinų ir džiakuzi vonių šiuo klausimų nevertinau, čia atskira kategorija. Druskininkų vandens parkas turi daugybę pirčių, tačiau su SPA paslaugomis nieko gero. mano rekomduotame komplekse galiu drąsiai teigti, kad masažai, įvairios procedūros veidui, kūnui, tame tarpe ir atliekamos spa pirtyse geriausi.

Aha, visgi aktualiau buvo bendras kompleksas ir paslaugos 4u.gif . Gal kada ir "SANA" išbandysim. smile.gif
Atsakyti
Parduodu 133 Eur vertės Spa Vilnius dovanų kuponą bet kokioms Spa Vilnius paslaugoms Vilniuje, Druskininkuose ir Anykščiuose. Kaina - 128 Eur. Galioja iki 2015-11-12 d.
Atsakyti
Man Shanti irgi patinka, bet neseniai gavau dovanų kuponą IDZUMI, tai dabar čia naujas traukos centras. Ir labiausiai dėl masažisčių, nežinau, kiek jų ten yra, bet kol kas teko pabūti pas tris, tai kiekviena kitokia, bet visos gerai daro, nebuvo jokių nesąmonių kaip su tailandietėm ten kažkam buvo blink.gif
Aptarnavimas irgi labai malonus. Nu žodžiu, rekomenduoju thumbup.gif

Tiesa, čia kalba apie Vilnių eina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nima***: 29 rugpjūčio 2015 - 16:40
Kaip tik lankiausi East Island, buvau gavusi dovanu kupona sveitimui ir nugaros masazui. Vietoj to gavau sveitima ir viso kuno masaza. Ir taip jau antra karta, bet ne tam paciam centre, bet Qi Anmo taip pat buvo nugaros masazas, bet sugalvojo, kad visa kuna masazuos biggrin.gif Gal dar kam taip pasitaike? Beje, masazistai abiem atvejais buvo vyrai.

Taigi, apie East Island galiu pasakyti, kad maloni aplinka, masazas irgi visai patiko, na, toks paglostantis labiau, nors siaip megstu intensyvesni, ypac koju sriciai, nes sportuoju, tad stipresnis masazas atpalaiduoja raumenis. Sveitikli pagal uzrasa ant dovanu kupono taip pat galejau issirinkti, bet atsinese savo nuoziura tai nieko ir nebesakiau (vaikinas - kinas ar pan., tai kalba tik angliskai ir tai, kaip surpantu, ribotai), sveitiklis stiprus pasirode (berods migdolu ir cukraus ar kazkoks panasus).
Po masazo seanso nepasiule arbatos, nezinau, gal todel, kad buvau su dovanu kuponu ar paciai ten reiketu isipilti ar prasyti?smile.gif Kita vertus, nepasigedau tos arbatos, tiesiog buvau skaicius, kad kazkam irgi nepasiule arbatos, kas buvo su dovanu cekiu. Gal sutapimas.
Atsakyti