Gal kam nors pravers ir mano patirtis.. Šiaip nemėgstu lankytis naujuose spa centruose, ypač be rekomendacijų iš ten jau buvusių, bet šį kartą mano "rizika" pasiteisino visu 110 procentų. Atradau labai jaukią, mielą ajurvedinių masažų bei sveikos mitybos studiją Satvika. Berods jie įsikūrę Goštauto g. Vilniuje. Labai svetingi ir šilti žmonės tie savininkai, o Ananda viso kūno masažas nepakartojamas. Super relaksas po dienos darbų bei įtampų... Prisiminimai tik teigiami Kiek mačiau, dabar ten galioja neblogos akcijos...
Gal kas buvote Shanti centre ir daretes indiska arba keralos ritualus dviems? Ar verta? Ar patiko?
Mergaites, kaip express veido masazas Shanti centre vilniuje?
Gal kas galit parekomenduot koki masaza dviems ar kuno palepinima kaukem medumi ar sokoladu kaip buna, nes reikia dovanos ir kad nebutu labai brangiai,100-150,bet smagu. Girdejau apie sauleja nemazai, bet ar ten fainai?
Vis dar tikiuosi kad kas parasys, labai neuzilgo jau reikia
Gali buti ir masazas tik vyrui, svarbu,kad ne erotinis .
Gali buti ir masazas tik vyrui, svarbu,kad ne erotinis .
QUOTE(fortuneafilius @ 2013 02 15, 21:27)
Gal kas buvote Shanti centre ir daretes indiska arba keralos ritualus dviems? Ar verta? Ar patiko?
Puikūs,dariaus nekart.
. Ar verta?
Na,kaina tikrai nemaža,tai sunku įvertint "ar verta", nes tai ką gauni nepamatuojama pinigais.
Be jokių suinteresuotumų rekomenduoju studiją SATVIKA Vilniuje, šalia Mažvydo bibliotekos. jauki aplinka, geros kainos (beje, daznai taiko nuolaidas), malonus ir šiltas bendravimas bei dėmesys ir kas be ko - puikūs masažai . Tai šeimos verslas ne konvejeriniu principu, tad ir bendravimas su žmonėmis kitoks.. Visa tai man primena mažus itališkus restoranėlius, kuriuose visi priimami su meile ir noru būti draugais...
QUOTE(mantvyde @ 2013 10 21, 17:07)
Be jokių suinteresuotumų rekomenduoju studiją SATVIKA Vilniuje, šalia Mažvydo bibliotekos. jauki aplinka, geros kainos (beje, daznai taiko nuolaidas), malonus ir šiltas bendravimas bei dėmesys ir kas be ko - puikūs masažai . Tai šeimos verslas ne konvejeriniu principu, tad ir bendravimas su žmonėmis kitoks.. Visa tai man primena mažus itališkus restoranėlius, kuriuose visi priimami su meile ir noru būti draugais...
aha..naujas narys ir be jokiu suinteresuotumu...
Papildyta:
ir praktiskai visos zinutes apie ta pati
sveikos. gavau dovanu kupona i sauleja spa kaune . spa niekad nebuvau gal parekomenduotumet kokia procedura kad nenusivilciau . aciu is anksto
QUOTE(leglute @ 2013 11 05, 19:27)
Kas patiko Shanti centre, as irgi susigundziau
Shanti, mano manymu, dirba tikri profesionalai Nors nesu itin prijaučianti ajurvedai, bet masažai pas juos labai geri. Kažkada dariausi galvos masažą, tai buvo visai kitokia patirtis, nei paprastai - trynė galvą aliejais, sukiojo ir tampė kaklą, pešė plaukus, atpalaidavo nerealiai Dabar žiūriu, kad kainorašty tokio nėra, užsisakiau Keralos masažą, žiūrėsiu, ar niekas nesuprastėjo.