Įkraunama...
Įkraunama...

SPA centrai

QUOTE(lotta23 @ 2012 10 06, 13:19)
Gal kas esate buve Kaune Ametisteja grožio ir terapijos centre?

O gal kokia kita SPA Kaune parekomenduotumet.

Aš ieškau kur įsigyti dovanu čekį.

manau, jeigu SPA, tai geriau Sauleja
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 10 07, 12:15)
manau, jeigu SPA, tai geriau Sauleja

Bet ir Saulėjos nerekomenduočiau. Išvis nelabai yra ką rinktis Lietuvoje.
Atsakyti
Ameera, gerai tu cia - trumpai ir aiskiai! biggrin.gif

Susidomejus, kurioj cia vietoj Sauleja? (žinau tam yra google)

Gal dar kas Azuolyno SPA buve ar girdėję?
4u.gif

Atsakyti
Kad pagal mane jie išvis nelabai verti SPA vardų, tie didieji centrai. O juolab pinigų, kurių prašo už paslaugas.
Gaaaal kur yra užsislėpus maža jauki aplinka, kurią galima tikrai pavadinti SPA, bet neužtikau tokios dar. smile.gif
O Saulėja yra Kaune prie pat Neries viešbučio (tam pačiam pastate) ir šilainiuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 09 spalio 2012 - 20:00
QUOTE(naura14 @ 2012 01 10, 14:39)
Aciu uz info, o as ruosiausi pas juos,nes man irgi buvo viliojantys aprasymai ir dar buciau mama nusivedusi doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O as buvau ir patiko. ir arbatos siule, ir pledas siltas ir masaziste faina ir masazas patiko smile.gif
Atsakyti
as kartais vis save palepindama nueinu i ausros spa namus, kitiems jie zinomi kaip spa namai, ir manikiura darausi tenais ir masazus ir kartais veido procedura, kolektyvas tikrai malonus, po proceduros net dave nuolaidu kortele 10%, taip pat daznai paseku ju akcijas, nes daznai akcijuoja kokias proceduras, tai pigiai galima prasisukti, nes i menesi pora akciju ideda, ir kainos normalios sakyciau. visoms rekomenduoju, dovanu kuponu nepirkau dar, bet esu gavus dovanu pati, tai zinau tiek kad galioja 3menesius ir tiek smile.gif)
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Suprantu, kad tema apie SPA centrus, bet vis gi norėčiau paklausti apie pačius masažus, (logika: jei lankotes salonuose, tai ir masažus esate išmėginusios biggrin.gif )
Nusprendžiau užsakyti karštų akmenų masažą sau ir savo vyrui. Ir pradėjau galvoti, ar karštas akmenų masažas tinkamas vyrui g.gif
Pačiam salone kažkaip gėda klausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2012 11 21, 16:19)
Sveikos mamytės,
Suprantu, kad tema apie SPA centrus, bet vis gi norėčiau paklausti apie pačius masažus, (logika: jei lankotes salonuose, tai ir masažus esate išmėginusios biggrin.gif )
Nusprendžiau užsakyti karštų akmenų masažą sau ir savo vyrui. Ir pradėjau galvoti, ar karštas akmenų masažas tinkamas vyrui  g.gif
Pačiam salone kažkaip gėda klausti  blush2.gif

Daromas/tinkamas šis masažas visiems, kaip ir beveik visi masažai, kurie kaskart šiek tiek koreguojami pagal klientą, bet tinkami visiems. Tik sakyčiau, kad gal vyrui norėtųsi rimtesnio, stipresnio masažo, nes šis visiškai atsipalaidavimui ir jį labiau mėgsta moterys, o vyrai renkasi terapeutinius/sportinius/klasikinius masažus. smile.gif
Atsakyti
Man labai patiko Trasalio SPA centras. Labai garai darė kūno ir veido (čia atskiri masažai) masažus. Tikrai likau patenkinta.
Atsakyti
Gal kas žino kur gerus masažus daro ? (žvėryno,karoliniškių arba netoli šių rajonų )smile.gif Be galo megstu lankytis tokiuose vietose biggrin.gif
Atsakyti
Gaudos SPA namuose, Žvėryne. Dabar ir akcijos pas juos labai geros
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2012 11 21, 16:19)
Sveikos mamytės,
Nusprendžiau užsakyti karštų akmenų masažą sau ir savo vyrui. Ir pradėjau galvoti, ar karštas akmenų masažas tinkamas vyrui  g.gif
Pačiam salone kažkaip gėda klausti  blush2.gif

O kodel geda? biggrin.gif Viskas normalu, kad zmogus domisi proceduromis ir tikrai nieko gedingo nera. O del vyru, tai vyrai arba megsta masazus arba ne, ir labaiu megsta maigomus masazus, gana stiprius, jiems jie vistiek buna kaip atpalaiduojantys, tai akmenu gali buti per svelnus. Nors akmenu masazu buna laabai skirtingu, kartais jais tik pavedzioja ir uzdeda ant tam tikru tasku, o kartais taip pamaigo, kad zalia akyse pasidaro lotuliukas.gif Tai pastarasis variantas vyrui butu kaip tik smile.gif Galit is pradziu pati pasibandyti, o po to apsispresti ir padovanoti sau ir vyrui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(inavn @ 2012 11 22, 13:25)
Man labai patiko Trasalio SPA centras. Labai garai darė kūno ir veido (čia atskiri masažai) masažus. Tikrai likau patenkinta.

Kazkada vaziavom tryse i Trasali pasiprocedurinti, tai visu atsiliepimai buvo skirtingi. Man kaip ir gerai dare, bet kai as zinau kaip reikia kokia seka daryti, o masazuotojai , matyt, atliko laiko ir ji po paskutiniu strichu pradejo vel daryti ir naujo, tai truputi sunervino, bet stengiausi ramintis, kad nuo vieno karto nieko neatsitiks, nors patys judesiai buvo geri; mama sake, kad nerealiai gerai masazavo, o mamos sesuo isejo kaip obuolys sudauzyta, visa nakti miegot negalejo ir dar toooki morala atskaite, kad ale , kodel masazuoji tik nugara, kai reikia visa kuna.. Tai va, kaip pas ka pakliusi, pats spa nieko nesako doh.gif
Atsakyti