Įkraunama...
Įkraunama...

SPA centrai

Sveikos,
Negaliu tylėt apie SPA centrą East Island esantį Forum Palace aggressive.gif

Gavau dovanų kuponą už nemažą sumą, masčiau ką čia pasirinkt: ar kelis masažus/procedūras ar vieną rinkinį, kuris apimtų visą kūną, veidą. Dar paskambinau į saloną, parekomendavo pora rinkinukų. Apsidžiaugiau, radusi rinkinį MALONI ATGAIVA, apie kurį buvo toks aprašymas "Atpalaiduojantis viso kūno masažas Veido masažas Odos padengimas aktyviuoju serumu Odos balanso atstatomoji kaukė Raminamoji kojų kaukė" 2 val trukmės.

Aš atėjau šiek tiek ankstėliau, kad neskubant ramiai.... atsipalaiduoti. Registratūroje davė persiauti baltas šlepetes ir pasiūlė iš anksto susimokėti (reikėjo prie dovanų kupono dar šiek tiek prisimokėti). Ir aišku gavau gyvenimišką pamoką smartass.gif , kad niekada nereik mokėt negavus prekės ar paslaugos angel_sadangel.gif .

Esu išbandžiusi ne vieną masažą, visokius kūno šveitimus, veido procedūras. Bet čia buvo pats prasčiausias. Masažą darė ar tailando ar kambodžos "meistrė", visas masažas buvo glostymai tiktais, jeigu per masažą aš sušalau, tai kažkas neįtikėtino. O pabaigoje pradėjo pirštus traškint, pilvą skaudžiai spaudyt, jokio MALONUMO ar ATGAIVOS doh.gif Po to priėjo prie veido, masažavo, tepė, valė, vėl tepė, vėl valė ... (dėl šitos dalies nesiskundžiu, tik aišku,kai lietuvaitės daro - pasakoja dažniausiai, ką daro).
Bet kulminacija tai buvo - raminamoji kojų kaukė (čia pagal aprašymą), dėl ko esu labiausiai pikta. Paskutinį kartą nuvalė veidą ir girdžiu kažką maišo (pasirodo kaukę). Ir pradėjo tept man ant veido, kažkaip pradžioj nesusivokiau, kad čia yra kojų kaukė. Galvoju, na uždės ant veido kokią kaukytę, tada imsis kojų. Bet kai jau užtepė visą veidą ir dingo nieko nepasakiusi... (nors dar tikėjausi, kad kojas masažuos) .. supratau, kad čia ta vėsinanti kojų kaukė mega_shok.gif Gulėjau su ta kauke gal 15-20min, sušalau (buvau apklota tik lengvučiu pledu) ir po visko nei jokios arbatos nepasiūlė (nes dažniausiausiai siūlo dar ramiai pasėdėti, atvėsti po masažo)... unsure.gif nei paklausė kaip aš jaučiuosi...

Tai tokia skaudi patirtis su East Island cray.gif

Bet galiu rekomenduot veido masažą Grožio Inovacijų Centre (GIC) - Konstitucijos pr. (GIC )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 10 sausio 2012 - 13:53
QUOTE(Blue_rose @ 2012 01 10, 14:47)
Sveikos,
Negaliu tylėt apie SPA centrą East Island esantį Forum Palace  aggressive.gif

Tai tokia skaudi patirtis su East Island cray.gif
Bet galiu rekomenduot veido masažą Grožio Inovacijų Centre (GIC) - Konstitucijos pr. (GIC )

Aciu uz info, o as ruosiausi pas juos,nes man irgi buvo viliojantys aprasymai ir dar buciau mama nusivedusi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ir as gavau dovanu kupona, bet dar neisnaudojau.
Po tokio atsiliepimo jau nelabai ir norisi.
O ta tailandieciu kilmes meistre nekalba lietuviskai?
Kai eisiu, bandydiu zenklu kalba susikalbeti, jei kas ne taip bus.
Atsakyti
QUOTE(Voveriukė @ 2012 01 10, 15:31)
Ir as gavau dovanu kupona, bet dar neisnaudojau.
Po tokio atsiliepimo jau nelabai ir norisi.
O ta tailandieciu kilmes meistre nekalba lietuviskai?
Kai eisiu, bandydiu zenklu kalba susikalbeti, jei kas ne taip bus.

Tik vis klause "Skauda?" ir "It's ok?"

Na, gal man tik nepasiseke, gal kur kokia paprastesne procedura ir gerai bus.
Nors kai pasiguodziau pazistamom draugem, tai viena irgi sake, kad tailandiete tiek ismaige taskus kazkokius, kad nesugebejo grizt namo pati ir poto blogai jautesi kelias dienas.

Na man tik keista, jeigu tu nesirenki tailandietisko masazo ar kokio nors taskinio, kur isjudina tavo energijas ar kokias nors ligas, sanarius ar pan,tai kokio velnio daryt toki masaza. Juk tu masazu visokiu yra ir atlikimo techniku daug...
As rinkdamasi paprasta masaza tikiuosi toki ir gaut ax.gif

Linkiu kitoms geru pojuciu ir maloniu masazu wink.gif
Atsakyti
o gal kas esate buve saulejoje spa dviems, ir galite daugiau paarsšyti apie tai g.gif gavom dovanų kuponą, sekmadienį eisim išbandyt, sakė būsim tik dviese tai ir maudomo lyg nereikia, bet man kažkaip keistai, aš vistiek ten neatsipalaiduosiu manau, norėtųsi išgirsti jau ten apsilankiusių įspūdžius 4u.gif
Atsakyti
Buvau gavus Kalėdoms viso kūno karštų akmenų masažą Idzumi centre. Tai šiandien pagaliau prisiruošiau ir apsilankiau. Likau laaaaaabai patenkinta. Tiek aplinka, tiek personalas puikūs. Labai maloniai praleidau laiką. thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena. Gavau dovanų kuponą šokoladiniam kūno įviniojimui su masažu. Niekada panašių dalykų nesidarydavau, todėl nežinau kaip ten rengtis doh.gif Sakykit ar ten reiks visiškai nusirengti ar likti su apatiniais ar maudimuką užsidėt?
Atsakyti
Nemažai išbandžiau SPA ir masažo salonų, tik gal ne tiek daug Lietuvoje, kiek užsienyje. Lietuvoje anksčiau labai patiko East Island Vilniuje senamiestyje viena tailandietiško masažo masažuotoja, deja, ji pradingo ir daugiau ten nesilankiau.
Gaudos SPA namai - geriausi:)
Girdejau, kad Shanti gražu, bet masažus nelabai gerai daro kažkoks vyrukas - kadangi ne vieną atsiliepimą tokį patį girdėjau, tai galvoju apsilankyti, bet ne pas vyrą, jei jau jis nelabai gerai daro.
Dar sake Sothys SPA gražu, irgi reikės išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Meiduke @ 2012 01 05, 18:39)
Gal kas turi atsiliepimu apie SPA VILNIUS DIA.
Kaip aplinka ir paslaugu kokybe? Paziurejus ju nuotrauku galerija atrodo labai jaukiai.

Labas, kazkada buvau gavusi SPA VILNIUS DIA dovanu ceki kaledoms. Isnaudojau ji gilmuniam viso kuno raumenu masazui-labai patiko. Aplinka dieviska, personalas malonus... Atsimenu grizau tarsi per ruka namo ir miegojau 2 valandas, nors siaip niekada nemiegu diena smile.gif
Atsakyti
Ar yra buvusiu Vilniaus Shanti? Gal patartumete, kaip issirinkti procedura niekad ajurvedos nebandziusiai ir nenusimananciai?
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2012 08 25, 14:24)
Ar yra buvusiu Vilniaus Shanti? Gal patartumete, kaip issirinkti procedura niekad ajurvedos nebandziusiai ir nenusimananciai?

aš eisiu su dovanų čekiu kitą pirmadienį į atpalaiduojantį ritualą, girdėjau gerų atsiliepimų apie jį, kad odą labai gerai pridrėkina, primaitina, galėsiu parašyti atsiliepimą kaip grįšiu
Atsakyti
Gal kas esate buve Kaune Ametisteja grožio ir terapijos centre?

O gal kokia kita SPA Kaune parekomenduotumet.

Aš ieškau kur įsigyti dovanu čekį.
Atsakyti