Įkraunama...
Įkraunama...

SPA centrai

QUOTE(irokez @ 2011 02 27, 17:39)
Sveikos mielosios:)
Norėjau pasiteirauti, gal kuri lankėtės Ąžuolyno SPA centre? Kokie atsiliepimai apie šį centrą?  smile.gif

prasti schmoll.gif
man nepatiko todel, kad gavusi dovanu kupona, uzsiregistravau, dar paklausiau kas masazuoja, pasake moteris, o kai atejau, gavau vyra masazista, bandziau purkstauti, kad taip negalima (na man dar dienos buvo, gal ir nereikejo eiti, bet kupono niekas nesutiko pratesti - tai teko), na vieno zodziu visi nusiplove ir tai, kad man nepatiko, kad einu pas vyra, liko mano vienos problema..o paskui jau buvo viskas vienodai, nes nuotaika jau buvo sugadinta ir po to mano nuomone apie si spa - labai prasta..paskui kiek bandziau su buvusiom draugem kalbet, sake irgi nepatiko, bet gal cia man bande pritarti -nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kijina @ 2011 02 28, 01:16)
prasti schmoll.gif
man nepatiko todel, kad gavusi dovanu kupona, uzsiregistravau, dar paklausiau kas masazuoja, pasake moteris, o kai atejau, gavau vyra masazista, bandziau purkstauti, kad taip negalima (na man dar dienos buvo, gal ir nereikejo eiti, bet kupono niekas nesutiko pratesti - tai teko), na vieno zodziu visi nusiplove ir tai, kad man nepatiko, kad einu pas vyra, liko mano vienos problema..o paskui jau buvo viskas vienodai, nes nuotaika jau buvo sugadinta ir po to mano nuomone apie si spa - labai prasta..paskui kiek bandziau su buvusiom draugem kalbet, sake irgi nepatiko, bet gal cia man bande pritarti -nezinau schmoll.gif

Papildyta:
Hmm.. unsure.gif norėjau draugei dovanų kuponą kaip tik kokį nupirkti, nes netoliese gyvena.. o ir kainos ten nėra mažos, palyginus su kitais centrais..maniau jau apšokinės kaip turi būti smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(irokez @ 2011 02 28, 08:57)
Papildyta:
Hmm.. unsure.gif  norėjau draugei dovanų kuponą kaip tik kokį nupirkti, nes netoliese gyvena.. o ir kainos ten nėra mažos, palyginus su kitais centrais..maniau jau apšokinės kaip turi būti smile.gif)

Apsokineja, patikek.. pati buvau pas Aleksandra ir tikrai labai siltas zmogus, zinantis savo darba wub.gif buvau gavus kupona, ir tikrai dar apsilankysiu ateityje ax.gif p.s. draugas ejo pas vyra tuo metu, sake gerai "atmuse" blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
Noriu nupirkti brangiam zmogui dovanu kupona i Femina Bona SPA namus Kaune.
Norejau pasiteirauti, kaip ten proceduros, aplinka, aptarnavimas ir pan? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2011 03 08, 21:24)
Apsokineja, patikek.. pati buvau pas Aleksandra ir tikrai labai siltas zmogus, zinantis savo darba  wub.gif buvau gavus kupona, ir tikrai dar apsilankysiu ateityje  ax.gif  p.s. draugas ejo pas vyra tuo metu, sake gerai "atmuse"  blush2.gif

Uz tai irgi buvo sumoketa? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ieškau kažko panašaus į dienos SPA. Kad tarkim nuvažiuoji kokią 10 -12h ir prabūni iki kokiu 16 - 17h. Kad būtų procedūrų įvairių, baseinas, pirtis, o paskui arbata,poilsis 4u.gif gal kam teko kažką panaušaus naudotis? g.gif kiek žiūriu visur procedūros po 2h ar 2.5h.. o norėtųsi daugiau..
kaip ir Trasalis nieko, bet nelabai jis tinka.. gal kažką kitką žinote? Vilniuje ar netoli aplink jį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 04 02, 15:46)
Sveikos 4u.gif 

ieškau kažko panašaus į dienos SPA. Kad tarkim nuvažiuoji kokią 10 -12h ir prabūni iki kokiu 16 - 17h. Kad būtų procedūrų įvairių, baseinas, pirtis, o paskui arbata,poilsis 4u.gif   gal kam teko kažką panaušaus naudotis? g.gif  kiek žiūriu visur procedūros po 2h ar 2.5h.. o norėtųsi daugiau..
kaip ir Trasalis nieko, bet nelabai jis tinka.. gal kažką kitką žinote? Vilniuje ar netoli aplink jį 4u.gif

Nebent uzsirasyti proceduroms 4-5 val.. O siaip tai, tikiuosi metu begyje galesiu pasirekomenduoti ir si ta moteriskai naujovisko pasiulyti blush2.gif
Kalbant apie Trasali, tai man baseinai,pirtys visai nieko, bet proceduros tik viena karta pataike i desimtuka, o kitus kartus stipriai nuvyle... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 02 balandžio 2011 - 15:13
QUOTE(naura14 @ 2011 04 02, 16:12)
Nebent uzsirasyti proceduroms 4-5 val.. O siaip tai, tikiuosi metu begyje galesiu pasirekomenduoti ir si ta moteriskai naujovisko pasiulyti blush2.gif
Kalbant apie Trasali, tai man baseinai,pirtys visai nieko, bet proceduros tik viena karta pataike i desimtuka, o kitus kartus stipriai nuvyle... verysad.gif

Norėtųsi ne ištisai tų procedūrų, bet kad būtų galima ir pagulėti, papietauti. Na taip visą dieną atitrūkti nuo rūtinos wub.gif

Trasalio aprašymai paslaugų, gal ir nieko..ten galima tarkim pasiimt porcedūras 2.5h o prieš tai baseine su pirtimi pabūti.. bigsmile.gif (tik dėl psichologinių veiksnių ta vieta nelabai tinka)

o ką planuojat pasiūlyti? ir kada? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 04 02, 23:39)
Norėtųsi ne ištisai tų procedūrų, bet kad būtų galima ir  pagulėti, papietauti. Na taip visą dieną atitrūkti nuo rūtinos wub.gif

Trasalio aprašymai paslaugų, gal ir nieko..ten galima tarkim pasiimt porcedūras 2.5h o prieš tai baseine su pirtimi pabūti.. bigsmile.gif  (tik dėl psichologinių veiksnių ta vieta nelabai tinka)

o ką planuojat pasiūlyti? ir kada? bigsmile.gif

Supratau as Jus. Tai ir sakau, kad Vilniuje nera tokiu vietu, tai intensyviai dirbu ta linkme lotuliukas.gif Bet manau, kad metu dar prireiks, kol viskas i savo vietas susidelios, nesinori po truputi, norisi daug ir is karto rolleyes.gif bandysiu pasiulyti tai, apie ka kalbate, tik greiciausia be maitinimo..
O su Trasaliu tai viskas butu kaip ir gerai, jei ne dideles eiles, kainos ir kai kuriu darbuotoju nekompetencija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 03 balandžio 2011 - 13:35
o gal kažkas lankėtės prie Trakų, Margio komplekse? Ten kiek girdėjau, neblogos procedūros ir kainos ne kosminės, bet bandyti ir būti neteko g.gif Noriu mini atostogas su MB pasiorganizuoti ir nežinau, ar geriau į kokius Druskininkus, ar čia visai šalia, į Trakus važiuot
Atsakyti
QUOTE(perspektyva @ 2011 04 04, 09:49)
o gal kažkas lankėtės prie Trakų, Margio komplekse? Ten kiek girdėjau, neblogos procedūros ir kainos ne kosminės, bet bandyti ir būti neteko  g.gif Noriu mini atostogas su MB pasiorganizuoti ir nežinau, ar geriau į kokius Druskininkus, ar čia visai šalia, į Trakus važiuot

Aha, Margis mane irgi domina, pastoviai pravaziuoju ir vis pagalvoju, kad gal ten geras daiktas..
Atsakyti
SAuleja kaune,donelaicio gatveje,nuvyle,mergytei auskariukus verti nuejome,tai ne tik nemaloniai nuteike,bet ir kreivai viena ausyte pervere,tad vel teks kazkur is naujo verti,nepatiko,noiekada ten neisiu...
Atsakyti