QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 04 18, 12:08)
:
3. Neprisipildys, nes taurelės yra apie 30 ml tūrio, o tiek panašiai išbėga per VISAS mėnesines
3. Neprisipildys, nes taurelės yra apie 30 ml tūrio, o tiek panašiai išbėga per VISAS mėnesines
čia tai tikrai klysti . manau tai priklauso nuo kiekvienos moters individualios fiziologijos. man tarkim 2-rą dieną būna žiauriai gausios mmmm, taurelė prisipildo per 3-4 val beveik sklidinai, aš panašiai kas 2-3 val ją tą dieną keičiu. o jei apsižioplinu ir prabūna ilgiau, tada tikrai perteklius ima bėgt į kelnes . kitom dienom tokių problemų nebebūna
QUOTE(Novia @ 2010 04 18, 12:15)
na nera juk jos vienodos, skiriasi talpa, ismatavimai, formos ir pan. aisku medziaga is kurios gaminama yra vienoda.
forma tikrai nesiskiria - pasižiūrėk į nuotraukas, pamatysi, kad yra praktiškai analogiška - taurelė, kotelis, pastorintas kraštelis. dydis būna aprašytas, ir visos rekomendacijos kam kokia tinka.
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 04 18, 12:53)
Aš norėjau pirkti Femmecup iš gu-gu.lt, bet pristatymo mokestis 10 Lt atbaidė Ten jei perki virš 100 Lt, tai pristatymas 5 Lt, bet iš jų siūlomų prekių man niekas netiko...
bet tai vistiek net su pristatymu gaunasi lietuvoj pigiausiai - 85 lt viso