Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 04 18, 12:08)
:
3. Neprisipildys, nes taurelės yra apie 30 ml tūrio, o tiek panašiai išbėga per VISAS mėnesines smile.gif

čia tai tikrai klysti mirksiukas.gif . manau tai priklauso nuo kiekvienos moters individualios fiziologijos. man tarkim 2-rą dieną būna žiauriai gausios mmmm, taurelė prisipildo per 3-4 val beveik sklidinai, aš panašiai kas 2-3 val ją tą dieną keičiu. o jei apsižioplinu ir prabūna ilgiau, tada tikrai perteklius ima bėgt į kelnes blush2.gif doh.gif . kitom dienom tokių problemų nebebūna thumbup.gif
QUOTE(Novia @ 2010 04 18, 12:15)
na nera juk jos vienodos, skiriasi talpa, ismatavimai, formos ir pan.  doh.gif aisku medziaga is kurios gaminama yra vienoda.

forma tikrai nesiskiria - pasižiūrėk į nuotraukas, pamatysi, kad yra praktiškai analogiška - taurelė, kotelis, pastorintas kraštelis. dydis būna aprašytas, ir visos rekomendacijos kam kokia tinka.

QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 04 18, 12:53)
Aš norėjau pirkti Femmecup iš gu-gu.lt, bet pristatymo mokestis 10 Lt atbaidė sad.gif Ten jei perki virš 100 Lt, tai pristatymas 5 Lt, bet iš jų siūlomų prekių man niekas netiko...

bet tai vistiek net su pristatymu gaunasi lietuvoj pigiausiai - 85 lt viso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 18, 14:14)
bet tai vistiek net su pristatymu gaunasi lietuvoj pigiausiai - 85 lt viso unsure.gif

Lietuvoje pigiausiai, bet tą pačią Femmecup pirkau iš UK tik už 69 Lt (su atsiuntimu) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 18, 14:51)
tai čia jau seniai aišku, kad LT nieko neapsimoka pirkt  biggrin.gif  doh.gif . bėda, kad užsienio int.praduotuvėse perkant reikia kreditinės dažniausiai, o ją tikrai ne visi turi doh.gif

tai kad toje vietoje aš nieko sudėtingo nematau.. rolleyes.gif tereikia nueiti į banką ir užsisakyti. Po savaitės jau turėsi.. biggrin.gif

bet va čia aš įžvelgiu dar vieną smulkmeną.. Norint užsakinėti iš užsienio, reikia mokėti užsienio kalbą.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 18 balandžio 2010 - 14:01
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 18, 14:57)
tai kad  toje vietoje aš nieko sudėtingo nematau..  rolleyes.gif tereikia nueiti į banką ir užsisakyti. Po savaitės jau turėsi..  biggrin.gif

kaip jums viskas paprasta doh.gif kortele duoda tik tiems, kieno pastovus atlyginimas buna didenis nei 800. O ka daryt, kas tokio negauna? tai ir korteles gauti negali. Zinau ka sakau, nes jau visus bankus isvaiksciojus esu ir kreditines niekas neduoda net su 0 kreditu! doh.gif

Gaile, ne tai turejau omeny.. pati forma taip vienoda, taciau vienos siauresnes, gilesnes ir ilgesnes, kitos platesnes ir ne tokios gilios ir cia kalbe ne apie dydzius 1 ir 2, o apie dydzius priklausancius nuo gamintojo mirksiukas.gif

bet tiek to, svarbu, kad kiekviena randa tai ko iesko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 18, 15:41)
rimtai?  g.gif o tai kaip man davė? Aš net nedirbau niekur...  rolleyes.gif Turiu SEB Visa. Man atrodo, jūs čia kažką painiojat..  ax.gif

Gal salygas sugrieztino del korteliu isdavimo, bet yra nemazai niuansu, tokiu, kaip, kad kreditine kortele turi pastovu metini mokesti, jeigu perkate internetu yra didziule tikimybe, kad busite apvogti, kadangi tai vienas populiariausiu vagysciu budu pasaulyje, todel tokiems pavieniams atvejams geriau isigyti visa virtuon, ir joje ideti tik tiek pinigu, kiek reikes konkreciam uzsakymui. Bet ji taipogi mokama.
Atsakyti
O tą taurelę pakanka tik paprastu vandeniu iš čiaupo praskalauti? Ar neatsiras jokių bakterijų? blush2.gif Ir ar yra kokie nors amžiaus aprobojimai(na, kad taurelę galima naudoti dtik tarkim nuo 20metų)? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 18 balandžio 2010 - 16:23
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 18, 18:03)
jokių amžiaus apribojimų nėra.. na, tik, aišku, jos netinka neturėjusioms lytinių santykių..  Jeigu moteris yra iki 30m amžiaus ir negimdžiusi, reikėtų rinktis 1 dydžio taurelę.
Paskaitinėkit temas, netingėkit, ten daug buvo kalbėta apie taurelių priežiūrą..

Supratau, einu skaityti senų temų smile.gif Jei aš neturėjau lytinių santykių, tai man netinka tos taurelės? unsure.gif
Atsakyti
ir aš kažkur skaičiau, kad tinka mažesnis dydis, bet gali pažeisti mergystės plėvę.. matyt pačioms mergaitėms reik spręst, ar rizikuot ar ne, arba pasitart su gydytoju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DukrytesMama: 18 balandžio 2010 - 19:19
QUOTE(Babi* @ 2010 04 18, 18:26)
Čia perkeltine prasme, ar ištikrųjų netinka? doh.gif

tikrai netinka mirksiukas.gif

baikit mamkos čia net diskutuot, gal gamintojai ir teigia, kad mažas dydis tiktų, bet ar jūs realiai ją matėt? kaip jūs įsivaizduojat lyt. santykių neturėjusią mergaitę, grūdančią ten tokio dydžio daiktą blink.gif ? garantuotai ne tik plėvę pažeis, bet dar kažkaip manau, kad ir skaudėt turėtų nesvietiškai. aš tai savo dukrai nė už ką nepirkčiau, spės dar gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 18, 20:16)
tikrai netinka  mirksiukas.gif

baikit mamkos čia net diskutuot, gal gamintojai ir teigia, kad mažas dydis tiktų, bet ar jūs realiai ją matėt? kaip jūs įsivaizduojat lyt. santykių neturėjusią mergaitę, grūdančią ten tokio dydžio daiktą blink.gif ? garantuotai ne tik plėvę pažeis, bet dar kažkaip manau, kad ir skaudėt turėtų nesvietiškai. aš tai savo dukrai nė už ką nepirkčiau, spės dar gyvenime  biggrin.gif

na taip, visiškai sutinku, gamintojai gali sakyt ką nori, bet realiai jei mergaitei ir pavyktų sulankstytą įsidėt, tai išsiimt nepažeidus nieko tikriausiai ne...
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 18, 18:50)
Supratau, einu skaityti senų temų smile.gif Jei aš neturėjau lytinių santykių, tai man netinka tos taurelės? unsure.gif

netinka... smile.gif atidėkit taurelės pirkimą vėlesniam laikui.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Femmecup gamintoju paklausiau. Ju atsakymas, kad Femmecup yra tinkama naudoti visoms moterims (ty. turejusioms ir neturejusioms lytiniu santykiu, gimdziusioms ir negimdziusioms). Netinka tik pirmas 6 savaites po gimdymo.

Taurele gi isitaiso gerokai zemiau nei pvz.tamponas. Kodel gali netikti ja naudoti neturejusioms lytiniu santykiu?

Dar ir cia atsakymas del to, kad galima naudoti Femmecup net jei menstruacijos tik prasidejusios http://www.femmecup.co.uk/faq.html#12
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linchic: 19 balandžio 2010 - 09:11