Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Babi* @ 2010 04 18, 10:34)
O kaip jūs išsirinkot, kokios firmos taurelę pirkti? unsure.gif

Aš tai rinkausi pagal kainą, nes visos taurelės yra vienodai geros smile.gif Žinoma, idealiausia būtų ateiti į kokią parduotuvę, kurioje būtų daug maž visų gamintojų taurelės ir išsirinkti mieliausią user posted image Bet...
Atsakyti
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 04 18, 12:09)
Aš tai rinkausi pagal kainą, nes visos taurelės yra vienodai geros smile.gif Žinoma, idealiausia būtų ateiti į kokią parduotuvę, kurioje būtų daug maž visų gamintojų taurelės ir išsirinkti mieliausią user posted image Bet...

O kokią pasirinkai? Ar patinka? Ir, pasakykit man, ar ta taurelė negali nusistumti gilyn(t.y. per giliai, kad paskui neiškrapštysiu aš jos)? blush2.gif Ir kas daryt, jei ji persipildys, ar nepratekės ten viskas? doh.gif Ir skaičiau, kad tarp ciklų menstruacinė taurelė turi būti sterilizuojama verdančiame vandenyje 2 - 4 minutes. Ar jūs taip darote? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 18 balandžio 2010 - 11:27
Aš tai pasirinkau Divacup pagal draugės rekomendaciją, bet tada dar LT jos nebuvo, tai man atsiuntė :)Dabar jau yra ir mačiau, kad galima ne tik internetu, bet ir parduotuvėse įsigyti, labai gerai, patogu, nes išties tokį daiktą norisi prieš perkant gyvai pamatyti, pačiupinėti thumbup.gif
Atsakyti
Aš mąstau apie Divacup, Lunette ir Femmecup. Man jos visos atrodo vienodos. doh.gif Gal galite patarti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 18, 12:40)
Aš mąstau apie Divacup, Lunette ir Femmecup. Man jos visos atrodo vienodos. doh.gif Gal galite patarti? ax.gif

jos ir yra vienodos. Rinkitės pagal kainą.. mirksiukas.gif

Diva cup perkant JAV parduotuvėje su siuntinmu į Lietuvą- 60lt,
Lietuvoje jos kaina 92lt +pristatymo mokestis;

Femmecup kaina Lietuvoje- 75lt + pristatymo mokestis;

Lunette kaina Lietuvoje- 108lt-110lt + pristatymo mokestis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 18 balandžio 2010 - 12:10
QUOTE(Babi* @ 2010 04 18, 12:21)
1. O kokią pasirinkai? Ar patinka?
2. Ir, pasakykit man, ar ta taurelė negali nusistumti gilyn(t.y. per giliai, kad paskui neiškrapštysiu aš jos)? blush2.gif
3. Ir kas daryt, jei ji persipildys, ar nepratekės ten viskas? doh.gif
4. Ir skaičiau, kad tarp ciklų menstruacinė taurelė turi būti sterilizuojama verdančiame vandenyje 2 - 4 minutes. Ar jūs taip darote?  unsure.gif

1. Aš nusipirkau Femmecup iš čia http://www.femmecup....pal/paypal.html Mokėjau 69 Lt (be kelių centų). Atsiuntė per 4 dienas smile.gif Dar neišbandžiau, bet nė neabejoju, kad patiks biggrin.gif
2. Nemanau mirksiukas.gif
3. Neprisipildys, nes taurelės yra apie 30 ml tūrio, o tiek panašiai išbėga per VISAS mėnesines smile.gif
4. Retkarčiais pavirinti tikrai nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 18, 12:53)
žinoma, kad vienodos, visos pagamintos iš medicininio silikono.

na nera juk jos vienodos, skiriasi talpa, ismatavimai, formos ir pan. doh.gif aisku medziaga is kurios gaminama yra vienoda.
Atsakyti
Skiriasi ir dydžiais:
Divacup ir lunette yra 2 dydžių, Femmecup yra tik 1 dydžio, nežinau, kiek tai svarbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2010 04 18, 13:15)
na nera juk jos vienodos, skiriasi talpa, ismatavimai, formos ir pan.  doh.gif aisku medziaga is kurios gaminama yra vienoda.

žinoma, kai kurių brandų yra dviejų dydžių taurelės. Manau, kad merginos skaityti moka.. juk yra aprašymai, netgi išmatavimai. O dėl formos, tai ten minimalūs tie skirtumai, nemanau, kad keli milimetrai daug ką keičia.. Bet iš esmės tai jos visos vienodos.
Papildyta:
QUOTE(DukrytesMama @ 2010 04 18, 13:22)
Skiriasi ir dydžiais:
Divacup ir lunette yra 2 dydžių, Femmecup yra tik 1 dydžio, nežinau, kiek tai svarbu  g.gif

manau, kiekviena moteris prieš pirkdama paskaito aprašymus ir renkasi pagal savo amžių ir pan.
Atsakyti
Taigi turbūt pirksiu femmecup, nes Lietuvoje kaina dar normali, lyginant su lunette. O Divacup galima nusipirkti Lietuvoje internetu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 18, 12:41)
Taigi turbūt pirksiu femmecup, nes Lietuvoje kaina dar normali, lyginant su lunette. O Divacup galima nusipirkti Lietuvoje internetu? ax.gif

Divacup galima nusipirkti internetu ir šiose pardėse gyvai

Atsakyti
Aš norėjau pirkti Femmecup iš gu-gu.lt, bet pristatymo mokestis 10 Lt atbaidė sad.gif Ten jei perki virš 100 Lt, tai pristatymas 5 Lt, bet iš jų siūlomų prekių man niekas netiko...
Atsakyti