Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Gerbera123 @ 2010 04 16, 13:13)
Na ir prirašėt jūs čia... Net pasijaučiau žiople ir nevykėle, kad nusipirkau lunette  doh.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif
Bet nesigailiu, esu patenkinta ir jau beveik išmokau naudotis smile.gif Su kitom taurelėm lyginti aišku negaliu, nebandžiau. Bet teisingai pasakyta, svarbu, kad visos mažiau šiukšlinam ir tai puiku. O kas LT rinkai reikalinga, kas ne, tai rinka ir nuspręs  mirksiukas.gif

QUOTE(suri kata @ 2010 04 16, 14:23)
Žiūrint kaip moterys pasisako apie vienos ar kitos firmos taureles, galima sakyti, kad visos jos yra kokybiškos - nemačiau čia nei vieno nusiskundimo nei dėl mooncup, nei lunette, nei femmecup, diva.. Visos kurią naudoja, tą ir reklamuoja, atseit geresnė  biggrin.gif  Manau tai šaunu, kad visos jos yra puikios thumbup.gif

Forume kiekvienas turi teisę pareikšti savo nuomonę.. 4u.gif Ir jeigu panaudojus gaminys patinka, tai gi niekas nedraudžia rašyti apie tai... Dėl to tema ir sukurta, kad dalintis žiniomis, patarimais ir pan. Tačiau, kai atsiranda asmenų, kurie skleidžia "nekaltą" reklamą, kad padidinti pardavimus ir klaidina žmonės teigdami, kad būtent jų reklamuojama taurelė yra pati pačiausia ir, kad kitos neprilygsta jai, tai jau nebegerai... g.gif Reklama SM yra mokama... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LinaP @ 2010 04 16, 14:27)
Lenkiu galvą, sutinku su tamsta 100%  drinks_cheers.gif

kur gi ne... biggrin.gif
Atsakyti
As irgi klioviausi merginu pasisakymais ir del atsiliepimu del patogumo ir minkstesnio silikno pasirinkau Lunette. Dar be abejo pliusas buvo tame, kad galejau is karto isigyti ir priedu. O del tu keliasdesimt ar keliolikos litu man tikrai esminio skirtumo nera, kadangi ja zadu naudoti labai ilgai smile.gif
Atsakyti
Įvarių taurelių palyginimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tragiškas, bet mintį pagauti eina smile.gif

Angliškai:
http://menstrualcups...ns-and-ratings/
Truputį išverčiau ax.gif

Diva - šiek tiek lengviau išlaikyti sulankstytą negu Lunette.
Keeper - Nepavyko bandymas tiksliai
Femmecup – šiek tiek lengviau išlaikyti sulankstytą nei Mooncup arba Lunette
Lady Cup – labiausiai lankstus silikonas. Padeda palaikyti sudėjimo nei kiti puodeliai. Lengviau įdėti.
Lunette – Šiek tiek sunkiau išlaikyti sulankstytą nei kad Diva.
MeLuna – Turbūt mažiausiai lankstus puodelis, sunkiau išlaikyti sulankstyti (bet mažesnis nei kiti puodeliai)
Miacup – lankstaus silikono, lengva įdėti
Mooncup UK – šiek tiek lengviau išlaikyti sulankstyti negu Lunette.
Yuuki – lankstaus silikono, lengva įterpti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas?kur?kada?: 16 balandžio 2010 - 14:23
As uzsisakiau serveteliu, kuriomis darbe galeciau issivalyti taurele ir ikloteli medvilnini, sitokio dalykelio seniai norejau, kadangi vienkartiniu paskutine mmm diena naudoti nesinori, o reikia, tai sitas bus manau labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 04 16, 14:21)
Tragiškas, bet mintį pagauti eina smile.gif

Angliškai:
http://menstrualcups...ns-and-ratings/
Truputį išverčiau ax.gif

Diva - šiek tiek lengviau išlaikyti sulankstytą negu Lunette.
Keeper - Nepavyko bandymas tiksliai
Femmecup – šiek tiek lengviau išlaikyti sulankstytą nei Mooncup arba Lunette
Lady Cup – labiausiai lankstus silikonas. Padeda palaikyti sudėjimo nei kiti puodeliai.  Lengviau įdėti.
Lunette – Šiek tiek sunkiau išlaikyti sulankstytą nei kad Diva.
MeLuna – Turbūt mažiausiai lankstus puodelis, sunkiau išlaikyti sulankstyti (bet mažesnis nei kiti puodeliai)
Miacup – lankstaus silikono, lengva įdėti
Mooncup UK –  šiek tiek lengviau išlaikyti sulankstyti negu Lunette.
Yuuki – lankstaus silikono, lengva įterpti

na panašu kad lunette silikonas tikrai ne pats minkščiausias. minkščiausias turbūt yra lady cup. buvo pradžioj man bėdų ir su mooncupo sulankstymu, bet kai ranka įgunda, nebėra problemų mirksiukas.gif

o dėl visokių servetėlių, tai aš tiesą sakant nlb suvokiu kam jos reikalingos, man rodos ir pigiau ir patogiau vandens buteliuką pasiimt. nematau jokio malonumo tą kruviną puodelį su plonyte servetėle rankom trint. vandeniu nupilti žymiai paprasčiau. na gal gamtoj apsivalyt su servetėlėm patogu, bet ir tai gi geriau tada kūdikiams skirtų įsigyt - jos storesnės, šlapesnės ir kainuoja 10 kartų pigiau. bent jau aš tai tokias į žygius vežuosi, ir jos viskam tinka, tiek intymiai higienai, tiek blakstienų tušui nuvalyt biggrin.gif, ir vaikų rankytėms bei užpakaliams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 16 balandžio 2010 - 14:36
QUOTE(Kava&arbata @ 2010 04 16, 10:59)
Sveikutes, matau cia daugumas perka daukartinio naudojimo, o kur nusipirkti vienkartines taureles Lietuvoje? Atsiprasau jei prazioplinau sia info  4u.gif

Lietuvoje turbut nera dar. O jei per tarpininke, tai drugstore.com - tikrai ten apsimoka pirkt: 24vnt dezute nepilni $10 (kai tuo tarpu apie $9 paciose vaistinese 12vnt dezute, 24vnt vietoj ne nera, tik internetu). 4u.gif
Atsakyti
O su šituo dalykėliu galima maudytis, tarkim ežere? blush2.gif Ar nesijaučia jo, kai būna įdėtas? ax.gif
Atsakyti
Gavau ir aš lunette, tai perziurejau ir video ir cia skaiciau kaip ja naudoti, bet vistiek klausimukas kilo. O ja idejus ji turi pilnai išsilankstyti viduje, nes man atrodo, kad kai aš įsidedu, tai jos šonai tokie įlinkę lieka? Kažką blogai matyt darau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 17, 20:13)
O su šituo dalykėliu galima maudytis, tarkim ežere? blush2.gif Ar nesijaučia jo, kai būna įdėtas? ax.gif

Galima maudytis ezere, baseine ir tt, galima sportuot ir pan. Su situo turbut ne, bet vienkartiniais galima ir myletis tuo metu.... blush2.gif O ju nesijaucia visiskai, nebent blogai isidesit, tai tada jausit.

QUOTE(Inga654 @ 2010 04 17, 20:39)
O ja idejus ji turi pilnai išsilankstyti viduje, nes man atrodo, kad kai aš įsidedu, tai jos šonai tokie įlinkę lieka? Kažką blogai matyt darau verysad.gif

Kiek zinau, turetu pilnai issilankstyt, nes kitu atveju prateket gali.
Atsakyti
O kaip jūs išsirinkot, kokios firmos taurelę pirkti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 18, 10:34)
O kaip jūs išsirinkot, kokios firmos taurelę pirkti? unsure.gif

tai pagal daug faktoriu.. wikipedijoj yra palygintos visos taureles, pasirenki, kas labiausiai tinka pagal savybes, kaina, pristatyma ir pan.. rolleyes.gif
Atsakyti