Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 15, 16:38)
išvados iš visos temos  lotuliukas.gif  -

lietuvoje labiausiai apsimoka pirkt femmecup iš gu-gu.lt (75 lt)

kas nori siūstis iš užsienio - pigiausia yra divacup iš iherb.com (60 lt)

Radau, kad Femmecup sūlo tik 1 dydį. Įdomu, o jis visoms tinka, ar kažkurioms labiau? Nes kiti gamintojai siūlo 2 dydžius: gimdžiusioms ir negimdžiusioms, kad nepratekėtų ir pan., nes vistiek moterims su metais ir gimdymais makšties raumenys šiek tiek laisvėja...
Atsakyti
Lunette su paprastučiu medžiaginiu maišiuku, be dėžutės.
Pirkau ją tik todėl, kad kažkas paminėjo, kad minkštesnio silikono.

Patarčiau pirkti bespalvę taurelę. Nėra tyrimų, kaip gali veikti dažai.
Atsakyti
Sveikutes, matau cia daugumas perka daukartinio naudojimo, o kur nusipirkti vienkartines taureles Lietuvoje? Atsiprasau jei prazioplinau sia info 4u.gif

GAILE - kaip suprantu seniai naudoji? Ar pakanka jos jei labaaaaaaai gausios menesines?
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 04 16, 10:51)
Tik ką užsisakiau lunette taurelę  biggrin.gif  Laukiu nesulaiuku, kol greičiau ją gausiu... Prisiskaičiau tiek gėrio apie ją, tikiuosi ir man ji patiks  ax.gif

jo, turim mes čia vieną reklamuotoją, suinteresuotą Lunette pardavimais, tai ir prirašė, kad jau Lunette pati geriausia.. hihihi.gif Mergaitės, nepatingėkit pasieškoti informacijos, paskaitinėkit, tada susidarysit savo nuomonę kas yra kas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2010 04 16, 09:59)
Sveikutes, matau cia daugumas perka daukartinio naudojimo, o kur nusipirkti vienkartines taureles Lietuvoje? Atsiprasau jei prazioplinau sia info  4u.gif

GAILE - kaip suprantu seniai naudoji? Ar pakanka jos jei labaaaaaaai gausios menesines?

vienkartinių LT pirkt nėra schmoll.gif

man gausios lb būna 2-rą dieną, tai tada dažnai išpilu (kas 2-3 val) ir dar papildomai tą ploną dieninį įklotuką deduos dėl visa ko (nes būna kartais prateka tokia kaip kraujo plazma šviesiai rausva keli lašai doh.gif ). kitom dienom jo nebereikia, o 4-6 d pakanka taurelę išpilt 1-2 kartus dienoj
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 16, 10:00)
jo, turim mes čia vieną reklamuotoją, suinteresuotą Lunette pardavimais, tai ir prirašė, kad jau Lunette pati geriausia..  hihihi.gif Mergaitės, nepatingėkit pasieškoti informacijos, paskaitinėkit, tada susidarysit savo nuomonę kas yra kas..  mirksiukas.gif

Prašom bangų nekelt smile.gif Žemindama kitą, savęs aukščiau neiškeliat 4u.gif Aš rašau savo nuomonę, tamsta - savo. Turim tokią teisę mirksiukas.gif

Kiekviena moteris yra laisva rinktis sau priimtiną produktą ir tik ji pati nuspręs, kas jai geriau.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 16, 11:00)
Mergaitės, nepatingėkit pasieškoti informacijos, paskaitinėkit, tada susidarysit savo nuomonę kas yra kas..  mirksiukas.gif

Tai ir sakau, kad prisiskaičiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Iš esmės gi visi produktai yra analogiški, o labiausiai patiko, kad lunettes minkštesnis silikonas. Bet kokiu atveju, kai tik išbandysiu tai parašysiu savo subjektyvia nuomonę apie šį produktą bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivivi: 16 balandžio 2010 - 10:13
QUOTE(LinaP @ 2010 04 16, 11:07)
Prašom bangų nekelt smile.gif Žemindama kitą, savęs aukščiau neiškeliat  4u.gif  Aš rašau savo nuomonę, tamsta - savo. Turim tokią teisę  mirksiukas.gif

Kiekviena moteris yra laisva rinktis sau priimtiną produktą ir tik ji pati nuspręs, kas jai geriau.

nežeminu, tik rašau tai, ką matau.. Tamsta klaidinat žmones, teigdama, kad Lunette taurelė pati geriausia, ji visiškai nesiskiria nuo kitų..

Taigi aš ir skatinu domėtis pačioms ir rinktis, o ne pasikliauti suinteresuoto asmens reklama.. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Zivivi @ 2010 04 16, 11:12)
Tai ir sakau, kad prisiskaičiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Iš esmės gi visi produktai yra analogiški, o labiausiai patiko, kad lunettes minkštesnis silikonas. Bet kokiu atveju, kai tik išbandysiu tai parašysiu savo subjektyvia nuomonę apie šį produktą  bigsmile.gif  4u.gif

turėjau galvoje ieškoti informacijos ne vien čia forume, kur dažnai rašo pardavimais suinteresuoti asmenys. Internete yra nemažai informacijos, kur sulyginamos visų taurelių savybės.. mirksiukas.gif O iš kur jūs žinot, kad ji iš minkštesnio silikono? Lyginot su kitomis, ar pasikliovėt vieno asmens parašyta informacija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 16, 11:17)
O iš kur jūs žinot, kad ji iš minkštesnio silikono? Lyginot su kitomis, ar pasikliovėt vieno asmens parašyta informacija?  smile.gif

Pasiklioviau lotuliukas.gif blush2.gif Bet tiek to, jei visi vienodi produktai, tai biednesnė netapsiu nuo tų kelių brangesnių litų. Kad tik greičiau gaučiau ją... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 04 16, 11:19)
Pasiklioviau  lotuliukas.gif  blush2.gif  Bet tiek to, jei visi vienodi produktai, tai biednesnė netapsiu nuo tų kelių brangesnių litų. Kad tik greičiau gaučiau ją... mirksiukas.gif

man visiškai tas pats ką jūs pasirinkot.. smile.gif
Džiaugiuosi matydama, kad vis daugiau moterų renkasi daugkartines priemones ir po savęs nepalieka tonų panaudotų higieninių priemonių... ax.gif
Atsakyti
Na ir prirašėt jūs čia... Net pasijaučiau žiople ir nevykėle, kad nusipirkau lunette doh.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Bet nesigailiu, esu patenkinta ir jau beveik išmokau naudotis smile.gif Su kitom taurelėm lyginti aišku negaliu, nebandžiau. Bet teisingai pasakyta, svarbu, kad visos mažiau šiukšlinam ir tai puiku. O kas LT rinkai reikalinga, kas ne, tai rinka ir nuspręs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 04 16, 12:13)
Na ir prirašėt jūs čia... Net pasijaučiau žiople ir nevykėle, kad nusipirkau lunette  doh.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif
Bet nesigailiu, esu patenkinta ir jau beveik išmokau naudotis smile.gif Su kitom taurelėm lyginti aišku negaliu, nebandžiau. Bet teisingai pasakyta, svarbu, kad visos mažiau šiukšlinam ir tai puiku. O kas LT rinkai reikalinga, kas ne, tai rinka ir nuspręs  mirksiukas.gif

Taigi, užvirė diskusijos smile.gif Na aš nemanau, kad verta krimstis įsigijus lunette - ji tikrai niekuom ne prastesnė už kitas, o ar kuom geresnė - irgi nežinau. Aišku gražiai pateikta ir išreklamuota, bet kas ją turi, tikrai giria. Pati turiu mooncup, o dabar gal pirkčiau lunette, nes tai beveik kaimynų suomių gaminys, nepasivargino ir lietuviškai svetainę sukurti. Aišku tai atliepia kainą, bet manau yra išties svarbu, nes šią žinią apie taureles reikia skleisti kuo plačiau mirksiukas.gif O apskritai man svarbiau pati idėja, o ne 'brendas' mirksiukas.gif Žiūrint kaip moterys pasisako apie vienos ar kitos firmos taureles, galima sakyti, kad visos jos yra kokybiškos - nemačiau čia nei vieno nusiskundimo nei dėl mooncup, nei lunette, nei femmecup, diva.. Visos kurią naudoja, tą ir reklamuoja, atseit geresnė biggrin.gif Manau tai šaunu, kad visos jos yra puikios thumbup.gif
Atsakyti