Aš irgi pirkau pačią pigiausią ir greičiausiaiprieinamą taurelę, tiesiog kai vyko vystyklų mugė mokytojų kiemelyje, ėmiau ir nusipirkau
Ir nuo pat pirmo naudojimo, negaliu atsidžiaugt. Nebuvo jokių problemų, toks keistas jausmas, lyg tau ir mėnesinės, bet nuostabus sausumo pojūtis. Tik su vyru miegant reikia neužsimiršt...
O dar nuostabiausia yra tai, kad gamta neteršiama tais baisiais nesuyrančiais įklotais ar tamponais.
Na tikrai kai pamąstai, tai neturi iškart varvėt be taurelės. Nes jis skystį surenka aukščiau,o ne taip kaip su sparneliais.
Namuose tai nematau visiškai jokių problemų, o dėl viešo tualeto gal sudėtingiau.
Man net sparnelius kiek nejauku keisti viešąjąm tuaete, kai visi girdi, kai tu plėši naują pakelį, na tie traškūs garsai. Ir kai kada moteris tokios netvarkingos, nelabai stengias suvynioti savo grožių, na vaizdai kai kada tikrai nekokie.
Namuose tai nematau visiškai jokių problemų, o dėl viešo tualeto gal sudėtingiau.
Man net sparnelius kiek nejauku keisti viešąjąm tuaete, kai visi girdi, kai tu plėši naują pakelį, na tie traškūs garsai. Ir kai kada moteris tokios netvarkingos, nelabai stengias suvynioti savo grožių, na vaizdai kai kada tikrai nekokie.
QUOTE(Kriiste @ 2010 05 26, 16:43)
cia kogero sunku isivaizduot nebandzius
va butent kad sunku isivaizduot bet jau gundausi isigyt ir pamegint tiesa, o einant i WC taurele netrukdo?
QUOTE(Dalyja @ 2010 05 27, 12:19)
va butent kad sunku isivaizduot bet jau gundausi isigyt ir pamegint tiesa, o einant i WC taurele netrukdo?
man ne - kam trukdo - itariu daugiau psichologiskai - as jos NEJAUCIU VISAI , yra buve - kad pamirstu pasikeist - ryte atsikeliu, vaikai zyzia, kol sutvarkai, kol ka - vakaras ateina - tada tik mintis sauna - kad ryte nekeiciau (aisku paskutinem mmm dienom)
Nu niekaip nesiseka man su ja turbūt jau milijoną kartų išėmiau ir įsidėjau tą taurelę, ir minimum 4 lankstymo būdus išmokau, vistiek prabėga. Tad turiu klausimą; kaip supratau taurelė turi būti žemiau gimdos kaklelio, taigi pažiūrėjau youtube, pažiūrėjau wikipedia, pati bandžiau rasti. Ar jis gali būti ne viršuje, o šone? nes aš kaip tik kairiam šone užčiuopiu gumbelį, o ne kur kitur. nu nežinau, dar kai buvau pernai pas ginekologę, ji man sakė, kad gimda pasislinkus į kairę pusę, bet sakė čia normalu ir daug kam, kurios negimdžiusios taip būna.
Gal kokių patarimų dar turite? Nes turiu laiko tik per šias ir kitas mėnesines išmokti naudotis, nes dažniausiai kaip nesiseka taip nesiseka, nes kitos turės būti, kaip tik per atostogas, ten kur karšta, tai būtų tikra bausmė paketai ir tamponai
Gal kokių patarimų dar turite? Nes turiu laiko tik per šias ir kitas mėnesines išmokti naudotis, nes dažniausiai kaip nesiseka taip nesiseka, nes kitos turės būti, kaip tik per atostogas, ten kur karšta, tai būtų tikra bausmė paketai ir tamponai
QUOTE(justyte @ 2010 05 27, 18:29)
Nu niekaip nesiseka man su ja turbūt jau milijoną kartų išėmiau ir įsidėjau tą taurelę, ir minimum 4 lankstymo būdus išmokau, vistiek prabėga. Tad turiu klausimą; kaip supratau taurelė turi būti žemiau gimdos kaklelio, taigi pažiūrėjau youtube, pažiūrėjau wikipedia, pati bandžiau rasti. Ar jis gali būti ne viršuje, o šone? nes aš kaip tik kairiam šone užčiuopiu gumbelį, o ne kur kitur. nu nežinau, dar kai buvau pernai pas ginekologę, ji man sakė, kad gimda pasislinkus į kairę pusę, bet sakė čia normalu ir daug kam, kurios negimdžiusios taip būna.
o gal reik kito dydzio
QUOTE(justyte @ 2010 05 27, 18:29)
tai,kad manau neturi taurele buti zemiau gimdos kaklelio, o kaip tik turi buti ant jo prisitvirtinusi, prisisiurbusi, nes tik taip neprabega niekas, nes viskas susirenka i taurele. O kad pasitikrinti ar gerai isidejote turite pirstuku apvesti aplinkui taurele is pradziu tai nelabai patogu,bet su laiku igudziai atsiranda pajausti savo kuna. Jeigu teisingai isideta tai niekas neprabega nei sedint, nei dirbant ar miegant nakti.
Aš įsidėjusi taurelę, ją dar pasuku kelis kartus. Taip įsitikinu, ar gerai įdėti.
po milijono ir vieno karto, pavyko tikiuos pavyks ir milijoną antrą kartą pagaliau žmoniškas gyvenimas nebesigailiu nei trupučio, kad pirkau rekomenduočiau ir kitoms, teko pasikankinti porą dienų, beveik vonioj gyventi, bet rezultatu patenkinta
Ar laiks nuo laiko dezinfekuojate taureles? Jei taip, tai kaip?
QUOTE(Sense @ 2010 05 28, 12:39)
Aš pavirinu vandenyje prieš ir po menstruacijų, o per jas visuomet plaunu taurelę Lunette plovimo skysčiu. o jei ne namie esu, tuomet išvalau dezinfekuojančiom servetėlėm - labai patogu
QUOTE(Sense @ 2010 05 28, 13:39)
as pravirinu, dedu i puoduka vandens, sodos ir paverdu kelias min - bet cia kas antra cikla