Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(justyte @ 2010 05 26, 11:57)
O man nesiseka su ta taurele  verysad.gif  ji man kažkaip šonu įsideda, nors rodos ir tiesiai dedu. Neatrodo, kad per giliai ar nepakankamai giliai įdedu, ir išsiskleidžia ji, bet vistiek praleidžia. O dar bendrabuty nelakstysi kas kartą į dušą, tai namie teks pažaist, gal kas ir išeis.. Kaip norėčiau vasaros be tų paketų ir tamponų  rolleyes.gif

pabandyk kitą lankstymo būdą mirksiukas.gif . su laiku išmoksi, reikia priprast ir įgust, man irgi ilgai nesisekė įsidėt kad neprabėgtų, bet galop vistiek pavyko
Atsakyti
Kas dėl taurelių skirtumų - kažkuri yra visiškai lygi viduje, neturi rantelių, dėl to legviau išplaut. Aš turiu Mooncupą, jis su rievelėm viduj, tai ten teka pagramdyt, kad normaliai išsiplautų.
Atsakyti
QUOTE(purpsius @ 2010 05 26, 14:20)
Kas dėl taurelių skirtumų - kažkuri yra visiškai lygi viduje, neturi rantelių, dėl to legviau išplaut. Aš turiu Mooncupą, jis su rievelėm viduj, tai ten teka pagramdyt, kad normaliai išsiplautų.

nu kad negramdau nieko schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ir aš nieko negramdau. išsiskalauja be problemų tiesiog po kranu
Atsakyti
QUOTE(purpsius @ 2010 05 26, 14:20)

Lunette taurelė yra visiškai lygi iš vidaus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kornelija G: 26 gegužės 2010 - 13:27
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 26, 14:26)
ir aš nieko negramdau. išsiskalauja be problemų tiesiog po kranu

tai kol plauni tai buni su kuom??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 05 26, 15:41)
tai kol plauni tai buni su kuom???  blush2.gif

Gi nebėga ten kaip iš krano laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 05 26, 15:58)
Gi nebėga ten kaip iš krano laugh.gif

na nebega, bet laset lasa, o jei dar tulikas be kriaukles, tai kaip pasikeist??? g.gif sakau cia greiciausiai psichologinis nusiteikimas...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 05 26, 16:30)
na nebega, bet laset lasa, o jei dar tulikas be kriaukles, tai kaip pasikeist???  g.gif sakau cia greiciausiai psichologinis nusiteikimas...

ten taip nelasa kaip keiciant paketus - nes istraukiant taurele - gi makstis tuscia, svari buna mirksiukas.gif

siaip vistiek keiciuos vonioje, nes WC kriaukles ner schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 05 26, 14:41)
tai kol plauni tai buni su kuom???  blush2.gif

lotuliukas.gif be nieko biggrin.gif , atsisėdu ant vonios krašto biggrin.gif . aš keičiu vonioj, ne tūlike (čia namie). tuo pačiu ir apsiprausiu. darbe pas mane wc su kriaukle, irgi jokių problemų nekyla, gi nieks ten neprilaša tas kelias sekundes kol skalauji taurelę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 26, 16:40)
lotuliukas.gif be nieko biggrin.gif , atsisėdu ant vonios krašto biggrin.gif . aš keičiu vonioj, ne tūlike (čia namie). tuo pačiu ir apsiprausiu. darbe pas mane wc su kriaukle, irgi jokių problemų nekyla, gi nieks ten neprilaša tas kelias sekundes kol skalauji taurelę  biggrin.gif

cia kogero sunku isivaizduot nebandzius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 05 26, 16:43)
cia kogero sunku isivaizduot nebandzius doh.gif  lotuliukas.gif

man irgi kilo visokiu tokiu klausimu kol nepabandziau.. o po to jau viskas aisku ir paprasta rolleyes.gif
Atsakyti