Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

ačiū visoms atsakiusioms smile.gif

beliko tik firmą išsirinkti, radau keletą gerų psl anglų k. neapsisprendžiančioms
vienas
kitas

aš ko gero užsisakysiu lunette, dabar jie siūlo dar ir žalios spalvos taurelę, tokia simpatiška, bet įdomu kaip ten su tais dažais g.gif Mooncup'o psl skaičiau, kad jie negamina spalvotų taurelių dėl to, kad dažai visgi yra nereikalinga to silikono priemaiša, gali kilti alergijos ir pan g.gif
Atsakyti
jazzcat, o kaip jums Femmecup? Kaina nedidelė, beveik dvigubai pigiau negu Lunette http://www.femmecup....pal/paypal.html mirksiukas.gif Negi vien dėl spalvos norite mokėti brangiau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jazzcat @ 2010 04 14, 17:44)
ačiū visoms atsakiusioms smile.gif

beliko tik firmą išsirinkti, radau keletą gerų psl anglų k. neapsisprendžiančioms
vienas
kitas

aš ko gero užsisakysiu lunette, dabar jie siūlo dar ir žalios spalvos taurelę, tokia simpatiška, bet įdomu kaip ten su tais dažais g.gif  Mooncup'o psl skaičiau, kad jie negamina spalvotų taurelių dėl to, kad dažai visgi yra nereikalinga to silikono priemaiša, gali kilti alergijos ir pan g.gif

nematau logikos pirkti Lunette už 108lt, kai galima Diva cup nusipirkti už 60lt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 14, 17:02)
nematau logikos pirkti Lunette už 108lt, kai galima Diva cup nusipirkti už 60lt..  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visos tos taurelės iš principo vienodos, man mistika kad LT parduotuvėse jos tokios brangios, gal gamintojai galvoja kad lietuviai labai turtingi biggrin.gif doh.gif .
o dėl spalvos, tai nemanau kad labai jau reikalingi mums dar ir papildomi sintetiniai dažai. juolab niekas toj vietoj nematys kokios spalvos daikčiukas ten įdėtas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 14 balandžio 2010 - 18:03
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 14, 19:00)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif visos tos taurelės iš principo vienodos, man mistika kad LT parduotuvėse jos tokios brangios, gal gamintojai galvoja kad lietuviai labai turtingi  biggrin.gif  doh.gif .
o dėl dpalvos, tai nemanau kad labai jau reikalingi mums dar ir papildomi sintetiniai dažai. juolab niekas toj vietoj nematys kokios spavos daikčiukas ten įdėtas  biggrin.gif

gavau aš šiandien divacup, bet užsisakiau LT, nes nepastebėjau rytorasos nuorodos anksčiau. Tačiau visai nesigailiu kad čia užsisakiau - pristatė kitą dieną po apmokėjimo tos įmonės darbuotoja, dar pademonstravo pavyzdėlį - parodė, kaip sulenkt, įsidėt (kai pirmą kartą, tai man buvo thumbup.gif - bent nesijaučiau dabar bandydama visiška tundra smile.gif o ir kaina man visai pasirodė panaši kaip kitose el. parduotuvėse užsieny (išskyrus iHerb), tik ten dar plius brangesnis pristatymas ir ilgiau laukt...

Taigi, apie savo pirmą bandymą: man kaip tik trečia mm diena šiandien, tai dar spejau ir pabandyt smile.gif pirmas kartas, bet kadangi issitraukiau tamponą ir įsidėjau taurelę po jo - skirtumas nerealus: jau vien tai, kad tas tamponas taip sausai lenda, o taurelė įslydo lengvai ir nieko nejaučiu thumbup.gif
tik pradžioj nesupratau, ar išsiskleidė ji man, nes niekas man nepokštelėjo, kaip kai kas rašo, tai teko ten pasukioti ratu, pirštu apvedžioti, paspaudyti lotuliukas.gif na bet man nepasirodė, kad labai ilgai užtrukau bigsmile.gif
dabar sėdžiu, žiūrėsiu, ar pratekės kas, ar ne, na ir naktį pasižiūrėsiu, kaip bus

o dėl spalvų irgi pritariu, kad nėra skirtumo, kokios spalvos, o be to, jau geriau ten dėtis daiktus be dažų. Nes visgi gleivinė jautri, o dažai tai alergizuot gali g.gif
Atsakyti
na taip, lunettes kaina atbaido, vien dėl to dar neužsisakiau doh.gif
tiesiog rinkausi tarp to, kas LT yra, nes neturiu galimybės užsienin internetu sumokėt. Bet matyt bandysiu tarpininkės ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jazzcat @ 2010 04 14, 20:32)
na taip, lunettes kaina atbaido, vien dėl to dar neužsisakiau doh.gif
tiesiog rinkausi tarp to, kas LT yra, nes neturiu galimybės užsienin internetu sumokėt. Bet matyt bandysiu tarpininkės ieškot smile.gif

O kuo blogai tai, kas yra LT? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DukrytesMama @ 2010 04 14, 20:57)
O kuo blogai tai, kas yra LT?  unsure.gif

na "blogumas" labai elementarus - astronominės kainos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 14, 22:03)
na "blogumas" labai elementarus - astronominės kainos  biggrin.gif

būtent. Blogai tik tai, kad kainos vos ne dvigubai didesnės, o gaminys tas pats.. .. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 14, 21:25)
būtent. Blogai tik tai, kad kainos vos ne dvigubai didesnės, o gaminys tas pats.. ..  hihihi.gif

Na, nevisiškai sutinku... čia kaip ekologiška kosmetika - tarsi ta pati organinė sudėtis, bet skirtumas juk yra smile.gif

O tarp taurelių skirtumas tikrai yra, netiesa, jog nėra ir jos visos vienodos. Taip, visos pagamintos iš silikono, bet kaip pagamintos, turiu omeny, galutinį rezultatą - ne tas pats. Tiesiog pasiskaitykit atidžiau apie kiekvieną iš jų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 14, 19:00)
man mistika kad LT parduotuvėse jos tokios brangios, gal gamintojai galvoja kad lietuviai labai turtingi  biggrin.gif  doh.gif .

Ne gamintojai, o prekybininkai kalti del kainu - gamintojai visiems vienodomis didmeninemis kainomis parduoda, o jau paskui kiek kas sugeba uzsikelt.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 15, 02:04)
Ne gamintojai, o prekybininkai kalti del kainu - gamintojai visiems vienodomis didmeninemis kainomis parduoda, o jau paskui kiek kas sugeba uzsikelt....  ax.gif

nesutinku, kad gamintojai visiems prekes vienodomis kainomis parduoda (dirbu kitoj srity, taciau manau nesvarbu - visur situacija panasi)
gamintojai parduoda pagal perkamus kiekius: JAV rinka didziule, todel ten imones perka didelius kiekius ir gauna zymiai geresnes kainas, o kas ta Lietuva - musu kiekiai palyginus su ju - mazulyciai - tad ir nuolaidu tikrai tokiu negauna...
Deja, uzsienio gamintojams nesvarbu, kad salis maza ar ne tokia turitnga, jiems atvirksciai, svarbu rinkos potencialas - kur didesne rinka, kainas mazesnes siulo ir uzdirba del dideliu kiekiu, kitur, kur mazas potencialas, siulo didesnes kainas, nes imami mazesni kiekiai ir uzsidirba del didesnio ankainio. O galutine kaina gamintojai siulo visur tokia pacia, nes kitu atveju ner prasmes daryt versla - jei galutines kainos skirtingos, tas pats produktas skirtinguose taskuose konkuruos pats su savimi

O JAV tycia perziurejau keleta el. parduotuviu vakar, galiu pasakyt, kad ten, kur pigesne kaina, galit pamatyti, kad raso tiek ir tiek % pigiau (didesne kaina visada perbraukta), vadinasi, sios kainos yra laikinos, kitas dalykas - pasiziurekit, kad ne visus produktus net ir is tokios amazon.com galima parsisiust pvz., i Lietuva, nes gamintojas draudzia. Taip yra todel, kad daznai gamintojas apriboja grieztomis sutartimis savo atstovus ne vien del galutines kainos, bet netgi kurioje teritorijoje jis gali parduoti.

Gal cia ne visai i taureles tema, taciau tiesiog pabandziau nupasakot, kokia is tikro yra reali situacija ir ne visada prekybininkas buna kaltas smile.gif
Atsakyti