Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Dalyja @ 2010 05 25, 11:52)
Kazkaip isivaizduoju kad jos vistiek turi sukelt kazkiek nepatogumu, ar as klystu?

nu niekaip negaliu prisimint nei 1 nepatogumo schmoll.gif . tik kol išmoksti gerai įsidėt biški nervuoja, bet po kelių mėn - pasaka. tikrai nuoširdžiai pasakysiu kad nėra nei 1 trūkumo. visais atžvilgiais geriau už vienkartines priemones
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 05 25, 12:52)
Va butent kad niekur dorai nera info apie tas taureles. Pvz. tie filmukai youtube man dave tik pavirsutiniska info. O detaliau??? Kazkaip isivaizduoju kad jos vistiek turi sukelt kazkiek nepatogumu, ar as klystu?

tai jei butu viskas realiai rodoma - dar maziau matytus, ko jus detaliau norit? kaip isidet? ar kaip bunai kai ideta? - jausmo nelabai kaip perduosi internetu, net zodziais, nepatogumu nepatyriau jokiu del jos, aisku, jei iseini kur kai mmm, tai yra nepatogumas, kad tam tikru metu turi nueit i WC ir susitvarkyt - bet su paketais tas nepatogumas kur kas didesnis - nes us jais jau nepalauksi 30 min daugiau - su taurele jo - gali biski daugiau prisitaikyt prie salygu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 25, 13:18)
nu niekaip negaliu prisimint nei 1 nepatogumo  schmoll.gif . tik kol išmoksti gerai įsidėt biški nervuoja, bet po kelių mėn - pasaka. tikrai nuoširdžiai pasakysiu kad nėra nei 1 trūkumo. visais atžvilgiais geriau už vienkartines priemones

o tai kas kiek laiko reikia keisti? nera galimybes kad prabegtu? Arba negali iskristi? 1 taureles pakanka?
Dar pamastysiu klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 05 25, 12:55)
o tai kas kiek laiko reikia keisti?

nera galimybes kad prabegtu?

Arba negali iskristi?

1 taureles pakanka?

čia lb individualu. kiekvienai kitaip .1 dieną aš pakeičiu2-3 kartus, antrą - trečią d man būna lb gausios, tai keičiu kas 3 val panašiaip. o vėlesnėm dienom, tai tik ryte ir vakare išplauni ir viskas.

jei blogai įdedi - prabėga. jei persipildo irgi prabėga. bet per pirmus kelis ciklus išmoksti įsidėt ir žinai maždaug kada prisipildo iš patirties.

neįmanoma kad iškristų lotuliukas.gif

1 tikrai per akis. gi išskalauji ir vėl dedi tą pačią, nereikia nieko kaitaliot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 25 gegužės 2010 - 13:00
QUOTE(Dalyja @ 2010 05 25, 12:55)
o tai kas kiek laiko reikia keisti? nera galimybes kad prabegtu? Arba negali iskristi? 1 taureles pakanka?
Dar pamastysiu klausimu  mirksiukas.gif

Nepatingėkite ir paskaitykite senąją temą, arba paieškokite info internete, yra atsakymai į visus klausimus ir dar daugiau mirksiukas.gif Dėl iškritimo tai tikrai negali, ją juk ten laiko tvirtai raumenukai, be to ji tarsi prisisiurbia smile.gif Dar galiu pasikartot, kad keisti kas 12 val., tai yra 2 kartus per parą, pirmomis dienomis gali būti dažniau ir tai labai individualu. Pvz. aš antrą dieną pasikeičiu 3 kartus. 1 taurelės visiškai pakanka, nors buvo čia pamąstymų, kad kartais gal ir patogu dvi turėti, kad ne namuose nereiktų plauti jos.
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 05 25, 14:01)
Nepatingėkite ir paskaitykite senąją temą, arba paieškokite info internete, yra atsakymai į visus klausimus ir dar daugiau  mirksiukas.gif Dėl iškritimo tai tikrai negali, ją juk ten laiko tvirtai raumenukai, be to ji tarsi prisisiurbia  smile.gif Dar galiu pasikartot, kad keisti kas 12 val., tai yra 2 kartus per parą, pirmomis dienomis gali būti dažniau ir tai labai individualu. Pvz. aš antrą dieną pasikeičiu 3 kartus. 1 taurelės visiškai pakanka, nors buvo čia pamąstymų, kad kartais gal ir patogu dvi turėti, kad ne namuose nereiktų plauti jos.

tikiu kad yra kazkur parasyta blush2.gif bet dabar eik ieskok mirksiukas.gif
Jauciu dar cia priklauso zmogaus psichologinis nusiteikimas toms taurelems. Na mano samoneje niekaip jos nesipaiso doh.gif
Tiesa, o jas tik internetu galima uzsisakius nusipirkt?
Atsakyti
Ne, galima ir gyvai parduotuvėje.
O psichologinis nusiteikimas, tai aišku.. reik prieš tai pasiruošti.
Atsakyti
Gerai, kad užsukau į šią temą. Kai baigsiu maitint vaikelį, tikrai pirksiu šį daiktą. Įdomu, kokioj vaistinėj jį galima įsigyt ir realiai pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 05 25, 14:25)
Ne, galima ir gyvai parduotuvėje.
O psichologinis nusiteikimas, tai aišku..  reik prieš tai pasiruošti.

o kur galima butu rast ju?
Atsakyti
Kokios firmos norite? Visų adresų mintinai nepamenu, bet yra sveiki produktai.lt o geriausia google įvesti menstruacinė taurelė ir išmes adresus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 05 25, 14:51)
o kur galima butu rast ju?

bent jau as pirkau Akropolyje "Sveiki produktai" kaina 98 lt . esu begalo patenkinta taurele ir tikrai negryzciau prie vienkartiniu, gailiuosi tik vieno, kad anksciau nezinojau ir neisigijau.
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2010 05 25, 14:57)
bent jau as pirkau Akropolyje "Sveiki produktai"  kaina 98  lt . esu begalo patenkinta taurele  ir  tikrai negryzciau  prie vienkartiniu,  gailiuosi  tik vieno, kad anksciau nezinojau ir neisigijau.

svarbiausia kad atradai mirksiukas.gif
Atsakyti