QUOTE(pieniu pieva @ 2010 05 24, 00:45)
Perskaiciau beveik visa ankstesniaja tema ir vistiek neradau atsakymo del to teliuskavimosi. Cia dar idejau citata is ankstesnes temos, kur Arabika uzdave klausima del to kraujo, kuris taip ir vaiksto pirmyn - atgal, t.y. is maksties i taurele, is taureles atgal i maksti ar net gimda. O tada palankiausia terpe bakterijoms.
Ir i sita, mano pacituota, Arabikos posta ir uzduota jame klausima, ankstesneje temoje, niekas taip ir neatsake.
O labai noretusi atsakyma suzinoti...
Ir i sita, mano pacituota, Arabikos posta ir uzduota jame klausima, ankstesneje temoje, niekas taip ir neatsake.
O labai noretusi atsakyma suzinoti...
na aš naktim nenaudoju taurelės, nes man norisi kad neužsistovėtų ten kraujas gulint. dieną taigi neguli ištisai, be to dažniau pasikeiti, apsiplauni.
dėl bakterijų kol kas nekilo jokių bėdų, kaip tik kol nenaudojau taurelės, dažniau visokie uždegimai, grybeliai ir pan nesąmonės kartodavosi.
beje, net ir su paketu gulimoj padėty kraujas :teliuškuojasi", ir dar kaip . atkreipk dėmesį kaip ryte 1 kart atsikelis ir eini į tūliką, gi plūsteli srovė atsikėlus iš lovos , reiškia prieš tai "teliuskavosi"
jei tinkamai laikaisi higienos - visos bakterijos kurios yra tavy, tau nedaro žalos, nes gerųjų būna daugiau už blogąsias ir jos nustelbia šias. jei labai jau bijai kažko iš išorės, tai gali tą taurelę verdančiu vandeniu perliet prieš dėdamasi. beje, ant paketų ir tamponų iš vis nežinai kokios bakterijos yra ir kiek neplautų rankų gamindami juos čiupinėjo. taurelę lieti tik tu pati, be to švariai nuplautom rankom.