Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(*barbora* @ 2010 05 23, 10:04)
Noriu pasiguost, uzsisakiau Diva is iHerb.com, jau beveik menuo praejo, o dar vis negaunu  verysad.gif
rasiau jiems laiskuti, tai jie tik apgailestauja, kad rinkausi pigiausia siuntimo varianta ir garantiju kad gausiu ner... Pasiule laukti. Tai dar vis laukiu, bet vilciu sulaukt nedaug ...

manau, kad dar gausit, nenusiminkit.. Man irgi vienas siuntinukas buvo užstrigęs, gavau po mėnesio nuo išsiuntimo. Gal pamaišė ugnikalnis, gal dar kas nors... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 05 23, 12:37)
manau, kad dar gausit, nenusiminkit.. Man irgi vienas siuntinukas buvo užstrigęs, gavau po mėnesio nuo išsiuntimo. Gal pamaišė ugnikalnis, gal dar kas nors...  mirksiukas.gif

Aciu uz paguodos zodzius, laukiu...
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2010 05 23, 09:04)
Noriu pasiguost, uzsisakiau Diva is iHerb.com, jau beveik menuo praejo, o dar vis negaunu  verysad.gif
rasiau jiems laiskuti, tai jie tik apgailestauja, kad rinkausi pigiausia siuntimo varianta ir garantiju kad gausiu ner... Pasiule laukti. Tai dar vis laukiu, bet vilciu sulaukt nedaug ...

Mėnesį palaukus nėra dar ko stresuoti, ypač kai iš Amerikos smile.gif Man ir per mėnesį atėjo. Turbūt nedažnai siunčiatės internetu, kad taip nerimaujate ir jau rašote pardavėjams. Po poros mėnesių jau galima teirautis. Čia gali būti dėl to ugnikalnio, gal ji jau Europoj, tik užstrigo kokiam pašte 4u.gif
Atsakyti
Labai idomu. O kaip pajausti kada jau ta taurele pilna ir ja reikia istustinti? O jeigu nepajautus kraujas prabegs pro sona? Ir is viso ten man taip keistai atrodo (kai video maciau). I ta taurele subega kraujas ir kol jos neistustini, tol ir teliuskuojasi tas kraujas toje taureleje. O atsigulus ar pasilenkus (pvz. sportuojant) gal dar ir atgal subega is ten kur isbego. Brrr.... mastau.gif

Na, gal as klystu, prasau, paaiskinkit, vistiek tos, kurios naudojat, geriau uz mane zinot...
Atsakyti
Dar tik tris mėnesius turiu taurelę, bet esu labai patenkinta. Niekas nešunta, jokių trynimų, žaizdelių ir kitų nemalonių reiškinių. Žinoma, dar kartais pasitaiko, kad prabėga, bet, manau, kad reikia įpratimo.
Atsakyti
QUOTE(pieniu pieva @ 2010 05 23, 18:57)
Labai idomu. O kaip pajausti kada jau ta taurele pilna ir ja reikia istustinti? O jeigu nepajautus kraujas prabegs pro sona? Ir is viso ten man taip keistai atrodo (kai video maciau). I ta taurele subega kraujas ir kol jos neistustini, tol ir teliuskuojasi tas kraujas toje taureleje. O atsigulus ar pasilenkus (pvz. sportuojant) gal dar ir atgal subega is ten kur isbego. Brrr.... mastau.gif

Na, gal as klystu, prasau, paaiskinkit, vistiek tos, kurios naudojat, geriau uz mane zinot...

paskaitykite temele apie Jusu iskeltas versijas buvo kalbeta daug kartu, tad nemanau, kad verta kartotis, nes po poros puslapiu vel bus tie patys klausimai:)
4u.gif

p.s. o as negaliu atsidziaugti siuo stebuklu:)
Lenkiu galva pries isradejus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2010 05 23, 19:15)
paskaitykite temele apie  Jusu iskeltas  versijas buvo kalbeta daug kartu, tad  nemanau, kad verta kartotis,  nes po poros puslapiu vel  bus tie patys klausimai:)
4u.gif

p.s.  o as negaliu atsidziaugti  siuo stebuklu:)
Lenkiu galva pries isradejus wink.gif

Siaip as savo siuo metu naudojamomis priemonemis nesiskundziu. Man jokiu alergiju, jokiu nepatogumu nesukelia.
Bet noretusi maziau siukslinti aplinka. Jeigu jau apsispresciau del tos taureles, tai tik del to. Uztai ir klausiu. Na, bandysiu ieskoti atsakymo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2010 05 23, 10:59)
Aciu uz paguodos zodzius, laukiu...

Aš irgi laukiu, gaila, kad negalima pažiūrėti kur siuntinukas doh.gif ,o išsiųstas 05.14.
Labai tikiuosi, kad nedings g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fen-berry: 23 gegužės 2010 - 21:24
QUOTE(Arabika @ 2008 12 05, 19:29)
Deja, labai mėgėjiškai galiu tave patikinti, kad deguonies reikia ne visoms bakterijoms. Ar girdėjai kada apie anaerobines bakterijas?
O kaip tas Mooncoop gali sukurti vakuumą, man išvis nesuprantama, ką, gal jį įsidedant visą orą išsiurbi lauk? Patikėk, jei jau įsidedant ten pateko kokių nekokių bakterijų, tai jos toj puikioj kūno temperatūros aplinkoj oi kaip suklestės.
Aplamai tai nieko nesakau, jei jį visada įsidėjinėti ką tik nusiprausus, o jei išpylinėti kažkur viešame tualete ir skalauti vandeniu iš buteliuko, ir paskui vėl kišti atgal... Kur čia ta sterili aplinka?  Ir kas čia geriau už tamponą? Ta pati šilta aplinka, tik skysčio daugiau, ir dar jis teliuskuojasi, aeruojasi tavo bakterijos, dauginasi sau laimingos  mirksiukas.gif
Beje, jei sveikos moters makštis ir pati sveikiausia vieta, kaip sakai, tai kaip tada, jei jinai nėra tokia jau absoliučiai sveika? Visko gi pasitaiko...

Perskaiciau beveik visa ankstesniaja tema ir vistiek neradau atsakymo del to teliuskavimosi. Cia dar idejau citata is ankstesnes temos, kur Arabika uzdave klausima del to kraujo, kuris taip ir vaiksto pirmyn - atgal, t.y. is maksties i taurele, is taureles atgal i maksti ar net gimda. O tada palankiausia terpe bakterijoms.
Ir i sita, mano pacituota, Arabikos posta ir uzduota jame klausima, ankstesneje temoje, niekas taip ir neatsake.
O labai noretusi atsakyma suzinoti...
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2010 05 23, 22:23)
Aš irgi laukiu, gaila, kad negalima pažiūrėti kur siuntinukas doh.gif ,o išsiųstas 05.14.
Labai tikiuosi, kad nedings  g.gif .

turėkit kantrybės, juk dar tik kiek daugiau nei savaitė praėjo.. rolleyes.gif dar tas ugnikalnis skrydžiams trukdo..
Atsakyti
QUOTE(pieniu pieva @ 2010 05 24, 01:45)
Perskaiciau beveik visa ankstesniaja tema ir vistiek neradau atsakymo del to teliuskavimosi. Cia dar idejau citata is ankstesnes temos, kur Arabika uzdave klausima del to kraujo, kuris taip ir vaiksto pirmyn - atgal, t.y. is maksties i taurele, is taureles atgal i maksti ar net gimda. O tada palankiausia terpe bakterijoms.
Ir i sita, mano pacituota, Arabikos posta ir uzduota jame klausima, ankstesneje temoje, niekas taip ir neatsake.
O labai noretusi atsakyma suzinoti...

tuomet buvo sneketa antroj temoj biggrin.gif

1. bakterijos nesiveisia, nes pasidaro vakumas; o jei kokios ir veisias kelios tai tam yra imunine sistema. Nemanau, kad naudojantis alwaysais juose nesiveisia ir negali patekti i virsu? schmoll.gif
2. pas mane jei ir teliuskuojasi tai per 2 gausiasias dienas, nes kitomis dienomis net apvertus niekas is jos neissikrato.. zodziu ne ta konsistencija. (Bet gal cia kiekvienai atskirai).

3. kazkas dar klause del persipildymo.. tuo paciu atsakysiu.. pas mane net per gausiausia diena pribego apie puse. nebent labai labai gausios mmm, bet tuomet reiktu keistis dazniau ir dingtu problema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 24 gegužės 2010 - 12:54
QUOTE(Novia @ 2010 05 24, 13:52)

3. kazkas dar klause del persipildymo.. tuo paciu atsakysiu.. pas mane net per gausiausia diena pribego apie puse. nebent labai labai gausios mmm, bet tuomet reiktu keistis dazniau ir dingtu problema.

pas mane persipildo (pirma diena ziauriai gausi buna) - tada aisku prbega, pajauciu iskart, bet tas prabegimas nebuna kaip kad su paketais schmoll.gif
Atsakyti