Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 05 17, 17:53)
turiu dar vieną techninį klausimą: o taurelę, kai atsiunčia ( nu konkrečiai iš iherb.com), tai aš būtinai turiu būti registruota tuo atsiuntimo adresu, ar užtenka tik asmens dokumento ir galiu siųstis, kur noriu? smile.gif

Ant siuntinio bus parašytas tas adresas, kurį jūs įvesit užsiregistruodama parduotuvėje. Atsiimant pašte reikalingas tik asmens dokumentas, niekas nežiūrės kur jūs registruota..
Atsakyti
na ką, šiandien pirma diena su Mooncup'u, tai papasakosiu pirmuosius įspūdžius tongue.gif

įsidėt buvo laaabai baisu, dar ir nagus nusikirpau kad neapsidraskyčiau biggrin.gif labiausiai gąsdino tas pokštelėjimas atsidarant taurelei, Mooncupo kraštelis gana kietas, tai buvo baisu kad nestukteltų jis man labai smarkiai. Iš pradžių rankose pabandžiau visus sulankstymo būdus iš čia http://www.youtube.c...h?v=Nt6L-POE-b0
man labiausiai patiko origami būdas, nes patogu išlaikyti sulenktą ir nepokšteli taip smarkiai atsidarant. Taigi įlindau į dušą ir mano nuostabai įsidėjau visai lengvai ir neskausmingai, viskas gerai išsiskleidė. Stengiausi kuo labiau atsipalaiduoti, giliai kvėpuoti ir neskubėti.

įsidėjus pačios taurelės praktiškai nesijautė, nebent aktyviau judant, bet galiukas tai tikrai smarkiai baksnojosi, ypač lenkiantis ar sėdantis doh.gif kol kas dar bijau trumpinti, nors jis vos vos lenda lauk. Beje, kas patiko, tai kad nebuvo jokio nemalonumo pilvo apačioje kaip kad su tamponais thumbup.gif

pro šalį nieko nepraleidinėjo, tik tą daugelio minėtą rausvą skystį. KLAUSIMĖLIS: ar jis visą laiką taip ir bėga, ar su laiku išmokus geriau įsidėti nustos? nes pvz baseine maudytis tokiu atveju nelabai patogu...

taigi apsidžiaugus sėkmingu įdėjimu trumpam išbėgau į miestą, nors dėl visa ko pasiėmiau įklotą. Ir gerai padariau, maždaug po 6 val nuo įsidėjimo ėmė pratekėt, nes taurelė jau buvo pilna. Išsiimt irgi bijojau biggrin.gif Bet užtrukau tik keliom minutėm ilgiau nei įsidedant. Buvo sunku suimti dugnelį, bet raumenų pagalba išgimdžiau praktiškai neskausmingai biggrin.gif tiesa, pusė turinio atsidūrė duše, bet pirmą bandymą užskaitau smile.gif viskas išsiplovė taip pat labai lengvai.

išvados: kaip pirmam kartui pavyko geriau nei tikėjaus smile.gif dabar tą daiktą atidėjau į šalį, nes truputį užbaksnojo jis mane... Kol kas diskomforto ne ką mažiau nei su kitom priemonėm, bet su laiku manau priprasiu smile.gif
Atsakyti
1. pas mane nagai ilgi.. bijojau, bet vis delto jie nekliudo blush2.gif
2. nesuprantu kas ten jums poksi biggrin.gif as kazkaip nejauciu nieko ir garsu negirdziu.. gal cia priklauso nuo taureles lankstumo? g.gif
3. man pratekejo tik viena diena ir tai nakti (per pacia stipriausia blush2.gif) keiciausi 2 stipriausias dienas 3 kart dienoje. kitomis dienomis po 2 kart.
4. del galiuko baksnojimo reiketu ji trumpinti..

PS: jei kam padetu, tai bent jau man lengviausiai isideti ir issimti atsitupus ax.gif
PPS: man dugna pasiekti nesunku, gal jus per daug giliai isidedate ir todel prateka? g.gif nors man istikruju neiseina nei giliau, nei arciau isidet. tiesiog jis "turi" savo vieta
Atsakyti
Man taip pat niekas nepokšėjo. Pratekėjo tik pirmą kartą, kai blogai įsidėjau. Galiuko absoliučiai nejaučiau (tampono siūlas man labiau trukdydavo) ir išimti lengva. Beje pastebėjau, kad taurelės nereikia įstumti taip giliai kaip tampono.
Atsakyti
Aš "siūlelį" patrumpinau pačią pirmą naudojimosi dieną, po keleto valandų. Iš pradžių apie 0,5mm, o vėliau dar panašiai tiek nukirpau smile.gif
Atsakyti
Bet Diva cup toks trumpas galas, kad net nieko trumpint nereik. Paziurejau nete, kad pvz moon cup gerokai ilgesnis atrodo.
Man viena kart pokstelejo, kai ilenlus viena sona dejau, bet taip garsiai ir viduj toks jausmas buvo, kad jau taip prisisiurbe, kad net ant amziu amzinuju laugh.gif
Tai visad deduos C raide islankscius.
Atsakyti
Na mergytes, manau kad jungsiuosi ir as prie jusu ax.gif Perskaiciau turbut viska, ka tik radau apie taurele, ir jau taip uzsimaniau....pas mane pienlige daznas svecias, tai tamponu as nemyletoja, bet man su jais ir taip nelabai kazkoks jausmas, o kai pagalvoju apie vasara ir pampersus schmoll.gif Tai va, nusprendziau pirkt femicup (nes pas juos tik vienas dydis, o as neapsisprendziu kokio reik blush2.gif ) Bandysiu uzsakinet, ir kai jau ateis mm bandysiu
Atsakyti
Apie taureles neseniai perskaičiau vienam žurnale ir jos mane iškart sudomino rolleyes.gif Kadangi nesitikėjau taip greit po gimdymo sulaukti mmm, apie jas spėjau primiršti. Ką gi, šiandien teko prisiminti, tik pamiršau pavadinimą. O užsukusi pas jus netgi sužinojau, kad čia ne tokia nauja naujiena ir taurelių yra kelių rūšių doh.gif Geriau būčiau prisiminusi aną pavadinimą - nebūtų tekę sukti galvos, kokios firmos dabar užsisakyti, nes visoje temoje prirašyta tiek skirtingų nuomonių g.gif Iš pradžių rinkausi tarp femmecup ir Diva cup, dabar visai pasimečiau doh.gif
Atsakyti
Kaip supratau, visų gamintojų taurelės tarpusavyje beveik nesiskiria. Didžiausias skirtumas- kaina.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 05 20, 21:31)
Kaip supratau, visų gamintojų taurelės tarpusavyje beveik nesiskiria. Didžiausias skirtumas- kaina.

As nelabai kompetetinga patart, nes ciupinus tik Diva.
Bet be kainos skirias kietumas, kotelio ilgiai ir pan.
Atsakyti
youtubej apie taureles buvo idetas palyginimas. Ten rodoma daugelio firmu taureles. Lyginami dydziai, gyliai, plociai, koteliai, visokie nelygumai, spalvos ir t.t.. iveskite menstrual cup (rodos) ir turetumete rasti si filmuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2010 05 20, 21:25)
Apie taureles neseniai perskaičiau vienam žurnale ir jos mane iškart sudomino rolleyes.gif  Kadangi nesitikėjau taip greit po gimdymo sulaukti mmm, apie jas spėjau primiršti. Ką gi, šiandien teko prisiminti, tik pamiršau pavadinimą. O užsukusi pas jus netgi sužinojau, kad čia ne tokia nauja naujiena ir taurelių yra kelių rūšių doh.gif Geriau būčiau prisiminusi aną pavadinimą - nebūtų tekę sukti galvos, kokios firmos dabar užsisakyti, nes visoje temoje prirašyta tiek skirtingų nuomonių g.gif  Iš pradžių rinkausi tarp femmecup ir Diva cup, dabar visai pasimečiau doh.gif

Naudoju Diva Cup taurelę, ji tikrai iš minkšto silikono ir kaina nesikandžioja.. smile.gif
Atsakyti