na ką, šiandien pirma diena su Mooncup'u, tai papasakosiu pirmuosius įspūdžius
įsidėt buvo laaabai baisu, dar ir nagus nusikirpau kad neapsidraskyčiau
labiausiai gąsdino tas pokštelėjimas atsidarant taurelei, Mooncupo kraštelis gana kietas, tai buvo baisu kad nestukteltų jis man labai smarkiai. Iš pradžių rankose pabandžiau visus sulankstymo būdus iš čia
http://www.youtube.c...h?v=Nt6L-POE-b0man labiausiai patiko origami būdas, nes patogu išlaikyti sulenktą ir nepokšteli taip smarkiai atsidarant. Taigi įlindau į dušą ir mano nuostabai įsidėjau visai lengvai ir neskausmingai, viskas gerai išsiskleidė. Stengiausi kuo labiau atsipalaiduoti, giliai kvėpuoti ir neskubėti.
įsidėjus pačios taurelės praktiškai nesijautė, nebent aktyviau judant, bet galiukas tai tikrai smarkiai baksnojosi, ypač lenkiantis ar sėdantis
kol kas dar bijau trumpinti, nors jis vos vos lenda lauk. Beje, kas patiko, tai kad nebuvo jokio nemalonumo pilvo apačioje kaip kad su tamponais
pro šalį nieko nepraleidinėjo, tik tą daugelio minėtą rausvą skystį. KLAUSIMĖLIS: ar jis visą laiką taip ir bėga, ar su laiku išmokus geriau įsidėti nustos? nes pvz baseine maudytis tokiu atveju nelabai patogu...
taigi apsidžiaugus sėkmingu įdėjimu trumpam išbėgau į miestą, nors dėl visa ko pasiėmiau įklotą. Ir gerai padariau, maždaug po 6 val nuo įsidėjimo ėmė pratekėt, nes taurelė jau buvo pilna. Išsiimt irgi bijojau
Bet užtrukau tik keliom minutėm ilgiau nei įsidedant. Buvo sunku suimti dugnelį, bet raumenų pagalba išgimdžiau praktiškai neskausmingai
tiesa, pusė turinio atsidūrė duše, bet pirmą bandymą užskaitau
viskas išsiplovė taip pat labai lengvai.
išvados: kaip pirmam kartui pavyko geriau nei tikėjaus
dabar tą daiktą atidėjau į šalį, nes truputį užbaksnojo jis mane... Kol kas diskomforto ne ką mažiau nei su kitom priemonėm, bet su laiku manau priprasiu