Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Hmmm manau, kad taurele ir tai neturetu buti susije dalykai... bet kazko daugiau pasakyt tai negaliu... man apskritai niekad nebuvo taip, kad pasibaigus po keliu dienu sliuksteltu kraujo...
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 05 16, 21:37)
o man siandien keistas dalykas nutiko. pries pora dienu baigesi menesines, o siandien sliukstelejo kraujo kresuliu. taurele naudojau pirma karta per sias menesines, ir toks dalykas nutiko pirma karta unsure.gif neramu kazkaip g.gif

Nemanau, kad taurelė tai galėjo kaip nors įtakoti.
Mano mmm kartais būna panašios. Tris dienas išskyros, ketvirta diena švari ir penktą dieną vėl nedaug išskyrų. Pernelyg nesijaudink. Turbūt gimda ne iki galo buvo išsivaliusi.
Atsakyti
sveikos
o sakykit gal yra tarp bandziusiuju ir komentuojanciu su spirale kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 05 16, 14:46)
Sveikos, ekomamos,

Susidomėjau ir aš šia man naujiena. Norėčiau išbandyti, bet galvoju, gal pirma reiktų tų vienkartinių pabandymui, ir jei viskas tiks, tuomet jau tikrą pirkčiau. Bet atrodo viską perskaičiau, tačiau neradau, kur perkamos vienkartinės taurelės, kiek jos kainuoja  ax.gif
Gal kas informuos blush2.gif

Drugstore.com ieškojau, bet neradau. Kaip jos vadinasi, kaip atrodo pakuotė?

As naudoju vienkartines - pats principas panasus, bet tauteles skirtingos formos (vienkartines tas kauselis minkstas, neturi jis bus issigobes, nera jokiu koteliu ir siaip didesnis skersmuo jos). Na bet vistiek manau jos tinkamos paziuret ar gali naudot toki dalyka.

Vienkartiniu LT nera, per tarpininkes is drugstore galit parsisiust (pati jas ten perkuosi, nors ir paprastose vaistinese yra, bet drugstore.com uz ta pacia kaina dviguba pakuote - net ju paciu paprastoje parduotuveje nera 24vnt, tik po 12vnt uz tap aica kaina). Vadinasi 'Instead soft cups' - va cia nuoroda: VIENKARTINES
Atsakyti
Tos vienkartines atrodo kazkokios minkstesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 05 16, 22:29)
Nemanau, kad taurelė tai galėjo kaip nors įtakoti.
Mano mmm kartais būna panašios. Tris dienas išskyros, ketvirta diena švari ir penktą dieną vėl nedaug išskyrų. Pernelyg nesijaudink. Turbūt gimda ne iki galo buvo išsivaliusi.

nu idomiai cia. mm buvo 6 dienas, kaip ir normaliai. praejo dvi dienos ir vakar panasu kad jos vel prasidejo. palauksiu kas toliau bus ir jauciu skambinsiuos ginekologei klausti ar taip gali but unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 05 16, 22:10)
sveikos
o sakykit gal yra tarp bandziusiuju ir komentuojanciu su spirale kas?  g.gif

As pirma cikla bandziau. Bet pas mane visiskai spirales siulai nukirpti, tai nera pavojaus uzkabint.
Nors instrukcijoje raso, kad naudojan spirale, taureles nenaudoti.
Kiek skaiciau anas temas, tai kazkas klause ginekologes ar galiam, tai sake galima.

Bet man daba tokia durna mintis. Siulai, tai siulai. Bet, kai jin prisisiurbia ar negali issiurbt tos spirales unsure.gif greiciausiai nusisneku, bet va kilo tokia mintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 05 17, 12:24)
As pirma cikla bandziau. Bet pas mane visiskai spirales siulai nukirpti, tai nera pavojaus uzkabint.
Nors instrukcijoje raso, kad naudojan spirale, taureles nenaudoti.
Kiek skaiciau anas temas, tai kazkas klause ginekologes ar galiam, tai sake galima.

Bet man daba tokia durna mintis. Siulai, tai siulai. Bet, kai jin prisisiurbia ar negali issiurbt tos spirales unsure.gif greiciausiai nusisneku, bet va kilo tokia mintis doh.gif

nu vat as ir galvoju gal palaukti kokius metelius kol ta spirale gerai isisedes ir gal tada bandyti g.gif g.gif
nes kiek pamenu kai pirmaja spirale dejaus tai irgi tipo ir obeiciku negalima, bet nieko blogo neatsitiko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2010 05 17, 08:50)
Tos vienkartines atrodo kazkokios minkstesnes smile.gif

Tas pats kauselis, tai kaip polietileninis maiselis, o krastelis kietesnis, bet tautele gana minksta visa, paprasta ja suspaust, kad lengvai isidetu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 16, 23:40)
As naudoju vienkartines - pats principas panasus, bet tauteles skirtingos formos (vienkartines tas kauselis minkstas, neturi jis bus issigobes, nera jokiu koteliu ir siaip didesnis skersmuo jos). Na bet vistiek manau jos tinkamos paziuret ar gali naudot toki dalyka.

Vienkartiniu LT nera, per tarpininkes is drugstore galit parsisiust (pati jas ten perkuosi, nors ir paprastose vaistinese yra, bet drugstore.com uz ta pacia kaina dviguba pakuote - net ju paciu paprastoje parduotuveje nera 24vnt, tik po 12vnt uz tap aica kaina). Vadinasi 'Instead soft cups' - va cia nuoroda: VIENKARTINES

Labai ačiū už atsakymą, bandysiu užsisakinėti. Kainas Lt. rodo, gal kartais jau ir siunčia į Lietuvą?
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 05 17, 17:03)
Labai ačiū už atsakymą, bandysiu užsisakinėti. Kainas Lt. rodo, gal kartais jau ir siunčia į Lietuvą?

siunčia į Lietuvą, tik kad tas siuntimas 5 kart daugiau kainuoja nei pats produktas doh.gif
Atsakyti
turiu dar vieną techninį klausimą: o taurelę, kai atsiunčia ( nu konkrečiai iš iherb.com), tai aš būtinai turiu būti registruota tuo atsiuntimo adresu, ar užtenka tik asmens dokumento ir galiu siųstis, kur noriu? smile.gif
Atsakyti