Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 15, 23:29)
o aš ir jaučiuos kone senbuve profe  biggrin.gif . nes kam papasakoju, ką naudoju per mmmm, tai sulaukiu tokios reakcijos : blink.gif  blink.gif  blink.gif . visiškai niekas aplink mane šio daikto nenaudoja, o ir kad ir kiek įkvėptai pasakočiau, kos gėris tai yra, vistiek matyt nepatiki  biggrin.gif

o as savo aplinka jau isprovokavau isigyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ekomamos,

Susidomėjau ir aš šia man naujiena. Norėčiau išbandyti, bet galvoju, gal pirma reiktų tų vienkartinių pabandymui, ir jei viskas tiks, tuomet jau tikrą pirkčiau. Bet atrodo viską perskaičiau, tačiau neradau, kur perkamos vienkartinės taurelės, kiek jos kainuoja ax.gif
Gal kas informuos blush2.gif
Atsakyti

Sveikos, ekomamos,

Susidomėjau ir aš šia man naujiena. Norėčiau išbandyti, bet galvoju, gal pirma reiktų tų vienkartinių pabandymui, ir jei viskas tiks, tuomet jau tikrą pirkčiau. Bet atrodo viską perskaičiau, tačiau neradau, kur perkamos vienkartinės taurelės, kiek jos kainuoja ax.gif
Gal kas informuos blush2.gif

Drugstore.com ieškojau, bet neradau. Kaip jos vadinasi, kaip atrodo pakuotė?
Atsakyti
Apie metus kas naudojate ir esate senbuvės, aš tai netyčia užtikau šią temą. O daugumai tai tamsus miškas, radau kitam forume aptarinėjamas taureles, tai iš daugelio pasisakymų nesiorientuoja kas tai yra ir vaikiškai komentuoja, vien tik 'fuu,nehigieniška' ir pan.
Įdomu ką ginekologai sako šiuo klausimu. Nes anam forume (nepamenu kuriame) veina mergina klausė ginekologės, tai jai pasakė nepasimaut ant reklamos, nieko gero, daugiau išpūstas reikalas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 05 16, 15:24)
Apie metus kas naudojate ir esate senbuvės, aš tai netyčia užtikau šią temą. O daugumai tai tamsus miškas, radau kitam forume aptarinėjamas taureles, tai iš daugelio pasisakymų nesiorientuoja kas tai yra ir vaikiškai komentuoja, vien tik 'fuu,nehigieniška' ir pan.
Įdomu ką ginekologai sako šiuo klausimu. Nes anam forume (nepamenu kuriame) veina mergina klausė ginekologės, tai jai pasakė nepasimaut ant reklamos, nieko gero, daugiau išpūstas reikalas  doh.gif  lotuliukas.gif

Ginekologai nelabai patys ką gali pakomentuot apie tauręlę, nes nieko apie ją nežino, todėl jei kas ir pasakė, kad tai - išpūstas reikalas, greičiausiai todėl, kad buvo nepatogu prisipažinti pacientei, jog nieko nežino ir negirdėjo apie taurelę blush2.gif Jei žinotų, tikrai taip nesakytų g.gif Va, apie tamponus ir įklotus tikrai ginekologai atsiliepia nekaip doh.gif
Atsakyti
Argi gydytojai ne pirmieji turi sužinoti apie "naujoves"? Turbūt tai priklauso nuo pačio gydytojo kompetencijos.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 05 16, 15:48)
Argi gydytojai ne pirmieji turi sužinoti apie "naujoves"? Turbūt tai priklauso nuo pačio gydytojo kompetencijos.

daug ka gydytojai turetu zinot, daug ka turetu patart - ale dalis ir itariu didzioji yra farmacininku vergai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 05 16, 17:11)
daug ka gydytojai turetu zinot, daug ka turetu patart - ale dalis ir itariu didzioji yra farmacininku vergai  doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu..
Atsakyti
Turiu keletą klausimų toms, kurios diva cup užsisakinėjo iš iherb.com.
Per kiek laiko gavot taurelę?
Kiek sumokėjot su siuntimu, pasinaudojus tuo nuolaidos kodu?
Kokiomis kalbomis buvo instrukcija? smile.gif
ačiū. biggrin.gif

dar:
Siuntinuką įgrūdo į pašto dežutę ar atnešė lapelį, kviečiantį atsiimti siuntinuką pašte? O gal atnešė paštininkė ir reikėjo pasirašyt, jog gavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r8t8l18k3: 16 gegužės 2010 - 18:58
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 05 16, 19:54)
Turiu keletą klausimų toms, kurios diva cup užsisakinėjo iš iherb.com.
Per kiek laiko gavot taurelę?
Kiek sumokėjot su siuntimu, pasinaudojus tuo nuolaidos kodu?
Kokiomis kalbomis buvo instrukcija?  smile.gif
ačiū.  biggrin.gif

dar:
Siuntinuką įgrūdo į pašto dežutę ar atnešė lapelį, kviečiantį atsiimti siuntinuką pašte? O gal atnešė paštininkė ir reikėjo pasirašyt, jog gavot?

apie tai jau buvo kalbėta keletą kartų.. rolleyes.gif

Siuntinys keliauja 1-2 sav. Siuntinį pasiimsit pašte, radusi pašto dėžutėje lapelį iš pašto.
Diva Cup kaina su siuntimu gaunasi apie 60lt, kaina priklauso nuo dolerio kurso. Instrukcijoje lietuviško aprašymo nėra.. biggrin.gif
Atsakyti
pas mane ir tokia pat situacija su kruva tamponu smile.gif ir uzsipirkus porai ciklu i prieki smile.gif dabar apie juos net pagalvot nebenoriu smile.gif
Atsakyti
o man siandien keistas dalykas nutiko. pries pora dienu baigesi menesines, o siandien sliukstelejo kraujo kresuliu. taurele naudojau pirma karta per sias menesines, ir toks dalykas nutiko pirma karta unsure.gif neramu kazkaip g.gif
Atsakyti