Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Lunette taurelės instrukcijoje parašyta, kad suderinama, tačiau patirtimi pasidalinti negaliu.... gal kitos gali ką pasakyt apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2010 04 09, 14:53)
pagaliau perskaiciau abi temas  karsta.gif

taigi perku  first.gif

o dabar jus man pasakykit pvz akropolyje kur jus konkreciau ieskot? vaistineje ar kokioj eko parduotuvej? nes nesinori po visa varinet ir ieskot  lotuliukas.gif

mooncup būna "sveiki produktai" parduotuvėse, o jų yra ne 1. internete pažiūrėk adresus mirksiukas.gif . o šiaip gi pigiau iš amerikos pirkt, čia gi ką tik mamkos dalijosi informacija apie tai, paskaityk kelis psl atgal.
Atsakyti
visas tas internetines parduotuves jau isnagrinejau, bet praeitoje temoje skaiciau, kad kazkas pirko akropolyje, o beje ir moon cup angliskame tinklapyje radau surasytus visus adresus kur ju galima nusipirkti. Tai vienas is ju ir buvo kauno bei siauliu akropoliai.. tik neaisku kurioje parduotuveje biggrin.gif

o kas liecia Amerika.. neturiu as tiek kantrybes biggrin.gif o ir tas 20 -30 lt nelabai jau dideli pinigai, nes su visais siuntimais panasiai ir gausis doh.gif

na aisku jei akropolyje kaina bus dviguba tuomet jo, siusiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 09, 03:31)
Berods is polietileno - reiketu paziuret atidziau. Ant dezutes neparasyta, o informacini lapeli ismetus esu (naujos dezutes plest nenoriu). Nors gal daugiau tu medziagu, nes krastai kaip silikono, o pati 'taurele' polietileno.

g.gif kažkaip realiai kai nemačius šito daikto , tai neįsivaizduoju kaip jis ten turėtų naudotis, bet turbūt panašu į daugkartinius. o kodėl tu negali daugkartinio naudot? unsure.gif

QUOTE(Novia @ 2010 04 09, 20:24)
Tai vienas is ju ir buvo kauno bei siauliu akropoliai.. tik neaisku kurioje parduotuveje  biggrin.gif

o kas liecia Amerika.. neturiu as tiek kantrybes  biggrin.gif o ir tas 20 -30 lt nelabai jau dideli pinigai, nes su visais siuntimais panasiai ir gausis  doh.gif

na šiaulių akropoly tai tikrai yra parduotuvė "sveiki produktai", tai ten turbūt gautum tą mooncup.

o iš amerikos, tai čia mamos ir rašo, kad su visais siuntimais 20-30 lt pigiau. tik ten perkant turbūt reikia kreditinę turėt, paprasta debetinė korta dažniausiai užsienio internetinėse parduotyvėse netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 10, 14:22)
g.gif kažkaip realiai kai nemačius šito daikto , tai neįsivaizduoju kaip jis ten turėtų naudotis, bet turbūt panašu į daugkartinius. o kodėl tu negali daugkartinio naudot? unsure.gif

Internete yra video kaip naudot ir kaip jis atrodo. Esme turbut ta pati: isidedi ir viskas - na kiek suprantu, tai paprasciau, nes nereikia isskleidinet kaip daugkartiniu. Pradzioj galvojau, kad didokas, bet visiskai nesijaucia isidejus, tai kuo puikiausiai naudoju. O daugkartiniai man psichologiskai nepriimtini.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 10 balandžio 2010 - 15:19
Gavau šiandien Lunette, ir kaip tik pirma mmm diena tongue.gif
Na pirmą kartą įsidėti tai tikrai sunku... išsiimti dar sunkiau biggrin.gif Bandau guostis, kad man niekas gyvenime nesiseka iš pirmo karto, tai gal ir čia taip bus, kad vėliau priprasiu. Įsidėjus tai jau patogu, nieko nesijaučia, neprateka. Bet tas įsidėjimas ir išsiėmimas kol kas labai diskomfortiškas man... netgi sakyčiau, kad skauda išsiėmimo metu. Kažin, kiek užtruks, kol išmoksiu.
Net galvoju, gal mažesnį dydį reikėjo imti... bet gimdžiusi, prie jaunų moterų savęs irgi nebepriskiriu kažkaip, tai lyg ir antras priklauso.
Čia šviežiausi įspūdžiai smile.gif tikiuosi, vėliau galėsiu papasakoti, kaip viskas lengva ir patogu biggrin.gif
Atsakyti
nugi baisiausiai gundausi ir aš šituo dalykėliu, su viltimi kad pasibaigs visi tie šutimai, bėgimai ir paranojos. Bet perskaičius visą seną temą dar vis tiek noriu kai ką pasitikslint.

1. Ar taurelę lengviau įsidėti nei tamponą? Pastaruosius dedantis beveik visada pradžioj skauda, vėliau jau būna gerai, bet vis tiek išlieka kažkoks nemalonus pojūtis, lyg sausumo... Tikriausiai čia nuo sintetikos, su natūr.produktu viskas turbūt kitaip, bet vis tiek neramu kaip aš tokia jautruolė reaguosiu į kažkokį svetimkūnį savyje...

2. Gal kas pasidalins patirtim, kaip šitas daiktas naudojasi kokiam baidarių žygy ar pan. kur kelias dienas nei vandens švaraus, nei wc. Suprantu, gėris kai kelias valandas gali nesukt galvos ir neieškot atokiausio krūmo, bet ar patogu tuose krūmuose taurelę skalaut? Nesugraibysi, pamesi ant skruzdėlyno tą taurelę ir kaip tada? lotuliukas.gif Arba pvz nebūna kad išsiiminėjant turinys kaip nors į šalis išsilaisto? sorry kad tokių nesąmonių klausinėju, bet viskas rūpi blush2.gif

3. Ar būtini tie visi spec plovikliai, ar užtenka paprastų intym.servetėlių ir vandens?

Nagi nuraminkit mane, nes labai jau išbandyt noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jazzcat @ 2010 04 13, 15:46)
nugi baisiausiai gundausi ir aš šituo dalykėliu, su viltimi kad pasibaigs visi tie šutimai, bėgimai ir paranojos. Bet perskaičius visą seną temą dar vis tiek noriu kai ką pasitikslint.

1. Ar taurelę lengviau įsidėti nei tamponą? Pastaruosius dedantis beveik visada pradžioj skauda, vėliau jau būna gerai, bet vis tiek išlieka kažkoks nemalonus pojūtis, lyg sausumo... Tikriausiai čia nuo sintetikos, su natūr.produktu viskas turbūt kitaip, bet vis tiek neramu kaip aš tokia jautruolė reaguosiu į kažkokį svetimkūnį savyje...

2. Gal kas pasidalins patirtim, kaip šitas daiktas naudojasi kokiam baidarių žygy ar pan. kur kelias dienas nei vandens švaraus, nei wc. Suprantu, gėris kai kelias valandas gali nesukt galvos ir neieškot atokiausio krūmo, bet ar patogu tuose krūmuose taurelę skalaut? Nesugraibysi, pamesi ant skruzdėlyno tą taurelę ir kaip tada?  lotuliukas.gif Arba pvz nebūna kad išsiiminėjant turinys kaip nors į šalis išsilaisto? sorry kad tokių nesąmonių klausinėju, bet viskas rūpi blush2.gif

3. Ar būtini tie visi spec plovikliai, ar užtenka paprastų intym.servetėlių ir vandens?

Perskaitei visa tema, bet nepasigilinai i produktus apie kuriuos kalbame. Pasiskaitinek ju puslapius, ten gausu informacijos ir tikrai rasi atsakymus is visus savo klausimus smile.gif Bent jau pirmai pradziai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jazzcat @ 2010 04 13, 15:46)

2. Gal kas pasidalins patirtim, kaip šitas daiktas naudojasi kokiam baidarių žygy ar pan. kur kelias dienas nei vandens švaraus, nei wc. Suprantu, gėris kai kelias valandas gali nesukt galvos ir neieškot atokiausio krūmo, bet ar patogu tuose krūmuose taurelę skalaut? Nesugraibysi, pamesi ant skruzdėlyno tą taurelę ir kaip tada?  lotuliukas.gif Arba pvz nebūna kad išsiiminėjant turinys kaip nors į šalis išsilaisto? sorry kad tokių nesąmonių klausinėju, bet viskas rūpi blush2.gif

atsakysiu aš iš savo patirties, gal kitos papildys

1. ne lengviau. gi pats daiktas žymiai didesnis, jį reikia sulenkt specialiai, tada įdėjus dar patikrint ar išsiskleidė. bet sausumo jausmo kaip tamponų nėra, nes taurelė nieko nesugeria.
2. švarus vanduo tai būtinas. net ir žygyje prieš keisdama turėsi šbvariai nusiplaut rankas ir praplaut taurelę švariu vandeniu (kad ir buteliuką už krūmo nusinešt biggrin.gif ). būna kad išsiiminėjant išsilaisto turinys (ypač kol neįgudus ranka) biggrin.gif , todėl geriausia tai daryt virš klozeto pvz. na aš apskritai eidama į žygį gerai pagalvočiau, ar verta tai daryt per mėnesines. o jei jau ryžčiausi, tai šalia taurelės pasiimčiau ir kitokių priemonių, maža kas mirksiukas.gif

3. tikrai nebūtini. tereikia tik vandens ir muilo.
Atsakyti
QUOTE(jazzcat @ 2010 04 13, 16:46)

Aš kaip žygeivė, tokios patirties jau turiu. Apie tai, kad kažkur neiti dėl mėnesinių tai net minčių nekyla. Kai reikėjo, vieną butelį švaraus geriamo vandens nusavinau sau, ir už krūmo keisdamasi išplaudavau taurelę, nuskalaudavau rankas ir įsidėdavau. Kadangi keisti reikia rečiau nei kitas priemones ir nereikia sukti galvos, kur išmest panaudotas, tai netgi patogiau. Užteko trečdalio butelio vienam kartui. Tam atvejui, jei pasibaigtų vanduo, turėjau purškiamą dezifekcinę priemonę, ji skirta žaidzdelėms dezinfekuoti, pirkau vaistinėj. Žygio metu visad praverčia smile.gif

Jei žygis nepapuls pirmą kart naudojant, tai tikrai susitvarkysi wink.gif

Man spec ploviklių tikrai nereikia, kai pradeda tamsėt ir matau kad grioveliai neišsiplovė, tai pašveičiu su soda ir gerai išplaunu ir gana.
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 04 13, 15:44)
Gavau šiandien Lunette, ir kaip tik pirma mmm diena  tongue.gif
Na pirmą kartą įsidėti tai tikrai sunku... išsiimti dar sunkiau biggrin.gif Bandau guostis, kad man niekas gyvenime nesiseka iš pirmo karto, tai gal ir čia taip bus, kad vėliau priprasiu. Įsidėjus tai jau patogu, nieko nesijaučia, neprateka. Bet tas įsidėjimas ir išsiėmimas kol kas labai diskomfortiškas man... netgi sakyčiau, kad skauda išsiėmimo metu. Kažin, kiek užtruks, kol išmoksiu.
Net galvoju, gal mažesnį dydį reikėjo imti... bet gimdžiusi, prie jaunų moterų savęs irgi nebepriskiriu kažkaip, tai lyg ir antras priklauso.
Čia šviežiausi įspūdžiai smile.gif tikiuosi, vėliau galėsiu papasakoti, kaip viskas lengva ir patogu biggrin.gif

As ilgai laukus irgi gavau laiska, kad man jau issiunte Lunette, tai beliks atsiimti ir laukti M. Kazkaip irgi nedrasu bus pirma karta, o dar kai reikes darbe issiimti, nezinau kaip seksis, siek tiek net bijau doh.gif
Atsakyti
O man irgi bus išbandymas - turi mmm prasidėt ryt - poryt, o savaitgalį kaip tik išvažiuojam į kaimą, tai bus pirmasis pabandymas ne namų ir ne darbo salygomis, o lauko tuolete biggrin.gif Na bet kaip įsivaizduoju didelio skirtumo nei viešam WC nebus. Pasiimsiu dėl šventos ramybės dar užsilikusių tamponų, bet tiesą sakant man jau nemalonu apie juos ir pagalvot - iškart tas sausumo jausmas prisimena doh.gif
Atsakyti