Prisiduosiu ir as
Pirkau Klaipedoje, Akropolyje, sveiko maisto parduotuveje ir mokejau brangiausia is cia paminetu sumu:), bet kadangi norejau isigyti cia ir dabar, tai man tiko. Klausiau pardavejos ar domisi moterys jomis, tai sake , tai pazadejau atsiliepimus jai papasakoti po panaudojimo:)
o naudoti sekesi puikiai is pirmo karto ir pirmyn ir atgal ziuresim tokia bus patirtispo nakties:)
Esu labai laiminga suradusi si produkta:) Ir paciai si karta labai juokinga, kad siu mmm labai laukiau, kad tik greiciau prasidetu
Isvada-pirkinys pavyko:)
QUOTE(LinaP @ 2010 05 14, 07:48)
Gal neteisingai įsidėjai?... man naktį neprateka visiškai, bet aš jau išmokus idealiai įsidėti
Ir man įdomu sužinoti, ką reiškia IDEALIAI ĮSIDĖTI... Gal galit plačiau pakomentuoti?
Gavau taurelę. Išbandžiau. Įsidėjau labai lengvai, bet turbūt negerai, nes pusvalandį jaučiau sunkumą pilvo apačioje ir vos vos pratekėjo. Įsidėjau iš naujo.
Pas mane nei namie, nei darbe WC nėra kriauklės. Taurelę ploviau atsinešusi puoduką vandens. Išsiplovė prastai. Na ir šiaip nepatogu. Teko eiti į vonią ir plauti po tekančiu vandeniu.
Tikiuosi, tai tik laikini naudojimo pradžios nepatogumai.
Pas mane nei namie, nei darbe WC nėra kriauklės. Taurelę ploviau atsinešusi puoduką vandens. Išsiplovė prastai. Na ir šiaip nepatogu. Teko eiti į vonią ir plauti po tekančiu vandeniu.
QUOTE(Nireglina @ 2010 05 15, 11:43)
Gavau taurelę. Išbandžiau. Įsidėjau labai lengvai, bet turbūt negerai, nes pusvalandį jaučiau sunkumą pilvo apačioje ir vos vos pratekėjo. Įsidėjau iš naujo.
as vonioje ir keiciu, nes WC kriaukles ner, o kitaip man nepatogu - tuo paciu ir apsiplaunu
Tai vat galiu daugiau pakomentuoti sianakt niekas nepratekejo ir labai puikiai jauciuos del isidejimo, tai as plaunu po tekanciu vandenuku ir pati apsiprausiu... Del TEISINGO isidejimo, galiu pakomentuoti tiek - kai idedu tai apvedu aplink pirstu, kad jaustusi ar tikrai visa ji issitiesino, tai ir neprateka va as laaabai patenkinta
QUOTE(Sistina @ 2010 05 14, 19:27)
Prisiduosiu ir as
Pirkau Klaipedoje, Akropolyje, sveiko maisto parduotuveje ir mokejau brangiausia is cia paminetu sumu:), bet kadangi norejau isigyti cia ir dabar, tai man tiko.
Pirkau Klaipedoje, Akropolyje, sveiko maisto parduotuveje ir mokejau brangiausia is cia paminetu sumu:), bet kadangi norejau isigyti cia ir dabar, tai man tiko.
Kokios firmos įsigyjote?
Aš jau labai labai noriu taurelės, visų atsiliepimai tokie įkalbami tik neskubu pirkti, nes šiam mėnesiui nespėjau, o kitam jau tikiuosi išbandyti.
QUOTE(Sense @ 2010 05 15, 19:11)
Kokios firmos įsigyjote?
Aš jau labai labai noriu taurelės, visų atsiliepimai tokie įkalbami tik neskubu pirkti, nes šiam mėnesiui nespėjau, o kitam jau tikiuosi išbandyti.
kad pas juos pasirinkimo kito ir nebuvo kaip mooncup
Vis tik patirtis daro savo. Pagaliau išmokau puikiai įsidėti taurelę. Visiškai nesijaučia ir nepraleidžia nė lašo
Noriu paklausti tų, kurios jau seniai naudoja taurelę. Kada ją keičiat, t. y. perkat naują? Instrukcijoje rašo, kad keisti reikia po metų. Taip ir darot?
Noriu paklausti tų, kurios jau seniai naudoja taurelę. Kada ją keičiat, t. y. perkat naują? Instrukcijoje rašo, kad keisti reikia po metų. Taip ir darot?
QUOTE(Nireglina @ 2010 05 15, 20:00)
Vis tik patirtis daro savo. Pagaliau išmokau puikiai įsidėti taurelę. Visiškai nesijaučia ir nepraleidžia nė lašo
as naudoju jau pusantru metu gal - nu nematau del ko tureciau keist - nes ji isvis nepasikeite (juk implantu krutyse irgi nekeicia nieks taip daznai)
Aš ir pagalvojau, kad nėra prasmės taip dažnai keisti. Nejau per metus taip smarkiai susidėvi Žinoma gamintojai suinteresuoti, kad po metų įsigytumėm naują taurelę.
QUOTE(Nireglina @ 2010 05 15, 20:33)
Aš ir pagalvojau, kad nėra prasmės taip dažnai keisti. Nejau per metus taip smarkiai susidėvi Žinoma gamintojai suinteresuoti, kad po metų įsigytumėm naują taurelę.
nu maniske tai tik biski gelsva atspalvi igavo - bet tai nutiko po pirmo karto - daugiau nepasikeite nieks
kiek skaiciau tai vienintele keitimo priezastis ir buna pasikeitusi spalva.. bet cia tik del estetiskumo, kai pacioms kliuti pradeda..