Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Laukiu ir aš Diva cup iš organicway. Ryt poryt turėčiau gauti. Šiandien prasidėjo mano dienos, tad gal dar spėsiu išbandyti. Labai nekantrauju. Tikiuosi, kad nenusivilsiu.
Atsakyti
na ir as susimasciau kad man reikia smile.gif ,tik toks klausimukas suprantu isidet tai ten suspaudus ja,o issimant neskauda juk ir eina ji tada visu tuo platumu blush2.gif ?man net ir isimant tampona diskomfortas jauciasi beveik visada blush2.gif unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 13 gegužės 2010 - 22:27
Užsisakiau ir aš iš iherb.com thumbup.gif .
O per kiek laiko atsiunčia?
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2010 05 13, 23:26)
na ir as susimasciau kad man reikia smile.gif ,tik toks klausimukas suprantu isidet tai ten suspaudus ja,o issimant neskauda juk ir eina ji tada visu tuo platumu blush2.gif ?man net ir isimant tampona diskomfortas  jauciasi beveik visada blush2.gif  unsure.gif .

tamponas sausina todel jauciasi diskomfortas, o taurele issimant taip pat suspaudziat, tai virsus susiploja siek tiek. as jokio diskomforto nejauciu issiimant
Atsakyti
Hmm iskilo mazyte problema... diena viskas liuks buvo, o vat vakare vos tik atsiguliau - iskart viskas pasipyle... toks jausmas, kad raumenukai atsipalaidavo ir pro sona viskas eme teket... hmmm gal kam taip buvo? kaip man dabar su naktimi susitvarkyt?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2010 05 14, 07:43)
Hmm iskilo mazyte problema... diena viskas liuks buvo, o vat vakare vos tik atsiguliau - iskart viskas pasipyle... toks jausmas, kad raumenukai atsipalaidavo ir pro sona viskas eme teket... hmmm gal kam taip buvo? kaip man dabar su naktimi susitvarkyt??  g.gif

Gal neteisingai įsidėjai?... man naktį neprateka visiškai, bet aš jau išmokus idealiai įsidėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2010 05 13, 23:34)
Užsisakiau ir aš iš iherb.com  thumbup.gif .
O per kiek laiko atsiunčia?

1-2 savaites.. 4u.gif
Atsakyti
Na va, mano pirmoji naktis praejo sauniai. Kaip ir neturiu problemu nei issimant, nei idsidedant ax.gif Sakyciau super daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2010 05 14, 08:43)
Hmm iskilo mazyte problema... diena viskas liuks buvo, o vat vakare vos tik atsiguliau - iskart viskas pasipyle... toks jausmas, kad raumenukai atsipalaidavo ir pro sona viskas eme teket... hmmm gal kam taip buvo? kaip man dabar su naktimi susitvarkyt??  g.gif

ir man atrodo kad klaida isidejime - nes man atlaiko visa nakti - tik po antros nakties, kada gausiausias reikalas buna - vos atsistojus ryte - pradeda teket - iskart maunu i vonia, nebent nakti koki karta pasikeiciu - tada jau nieko - bet cia grynai is persipildymo rolleyes.gif
Atsakyti
Hmmm niu ka sianakt vel bandysiu... Nes dabar tai idealiai, o vakar vakare atrodo isidejau gerai ale sliukstelejo iskart... hmmm pas mane kai negausios, tai tikrai ne del per didelio kiekio... hmmm bandysim toliau smile.gif bet siaip super jauciuosi smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš išbandžiau - negaliu atsidžiaugti.
Žinoma pradžioje buvo keli "prabėgimai", bet kaip išsiaiškinau grynai dėl neteisingo įsidėjimo, tačiau kai supratau kame esme, viskas labai super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūtė @ 2010 05 14, 15:57)
Pagaliau ir aš išbandžiau - negaliu atsidžiaugti.
Žinoma pradžioje buvo keli "prabėgimai", bet kaip išsiaiškinau grynai dėl neteisingo įsidėjimo, tačiau kai supratau kame esme, viskas labai super smile.gif

gal galit aprašyti kokias klaidas darėt, kad pratekėdavo. Manau, pradedančioms naudoti taurelę būtų naudinga tai išgirsti.. mirksiukas.gif
Atsakyti