Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 09, 12:18)
AŠ TAVO VIETOJ MAŽESNĘ PIRKČIAU

aš irgi galvoju apie mažesnę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2010 05 09, 10:55)
aš irgi noriu ją įsigyti, tik nežinau kurį dydį pirkti  g.gif

nes vienas yra jaunesnėms, nei 30 m ir negimdžiusioms. O kitas vyresnėms negu 30 m ir gimdžiusioms. O man 25 m ir darytas cezaris.  g.gif

Taigi nesvarbu, kad darytas cezaro pjūvis, o ne natūraliai gimdėt. Vis tiek reiškia, kad gimdžiusi, nes vis tiek gimdos kaklelis ir makštis ruošiasi gimdymui natūraliai, ar cezaris, ar ne, todėl praplatėja kažkiek... g.gif Aš galvočiau apie 2 dydį Jūsų vietoj, bet, aišku, čia tik Jūsų reikalas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliukė121 @ 2010 05 09, 23:39)
Taigi nesvarbu, kad darytas cezaro pjūvis, o ne natūraliai gimdėt. Vis tiek reiškia, kad gimdžiusi, nes vis tiek gimdos kaklelis ir makštis ruošiasi gimdymui natūraliai, ar cezaris, ar ne, todėl praplatėja kažkiek...  g.gif Aš galvočiau apie 2 dydį Jūsų vietoj, bet, aišku, čia tik Jūsų reikalas...  ax.gif

Svarbu, mano sitaucija identiška, ir aš turiu B dydžio (mažesnį) mooncupą. Taip rekomenduoja gamintojas

Mooncup

O jei nori kito, ne mooncup puodelio, paskaitinėk gamintojų puslapiuose.
Atsakyti
Sveikos:)

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 07, 15:17)
o tu kai darai didelį reikalą, prilaikyk vienu pirtšu tą taurelę, kad savo vietoj būtų  biggrin.gif .

oj pasijuokiau is ryto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

jungiuosi ir as i naudojanciu buri ax.gif

paprasiau draugiu gimtadienio dovanos.
Juokesi jos is manes, bet dovanojo biggrin.gif (priminsiu as joms, kai pacios prades naudoti tongue.gif )

Turiu Lunette 2 dydi.
Ka tik isidejau pira karta.
Sedziu.
Laukiu, kol prisipildys biggrin.gif

Idejau labai lengvai, is pirmo karto, per 2 sekundes. Jokio diskomforto nejauciu.
Su tampaxais tikrai ilgiau vargau pirmus kartus ax.gif

ziuresim, kaip seksis isimti. Tikiuosi, sienu neaptaskysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejusi: 10 gegužės 2010 - 10:34
Sveikos 4u.gif
Ir aš įsigyjau šitą daikčiuką. Femmecup. Pabandžiau įsidėti bent kelis kartus iš eilės, tai nei skaudėjo įsidedant, nei išimant. Tik vat iškilo toks klausimas, kiek giliai tą taurelę reikia įstumti, kad tvirtai jinai ten laikytųsi ir neiškristų? Tamponų nesu naudojus, tai palyginimas su jais man nieko nesako. Pasiskaičius čia jūsų pabandžiau pastenėt, tai tikrai jinai lenda lauk, gal reikia giliau įvesti ją? Kaip jūs išmatuojat įdėjimo gylį?
Atsakyti
na as labai dziaugiuosi kad protingi zmones isrado si daikta biggrin.gif bet va man patogiausia ja issiimti ir isskalauti vonioj, nes maximoj tulike kai isemiau tai sliukstelejo viskas ant grindu, paskui valyt teko doh.gif bide siam reikalui turbut tinkamiausias dalykas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 05 10, 11:46)
Sveikos 4u.gif
Ir aš įsigyjau šitą daikčiuką. Femmecup. Pabandžiau įsidėti bent kelis kartus iš eilės, tai nei skaudėjo įsidedant, nei išimant. Tik vat iškilo toks klausimas, kiek giliai tą taurelę reikia įstumti, kad tvirtai jinai ten laikytųsi ir neiškristų? Tamponų nesu naudojus, tai palyginimas su jais man nieko nesako. Pasiskaičius čia jūsų pabandžiau pastenėt, tai tikrai jinai lenda lauk, gal reikia giliau įvesti ją? Kaip jūs išmatuojat įdėjimo gylį?

Iskrist ji tikrai negali, nes issikleidusi kaip vakuumas prisisiuribia prie sieneliu. O kiek giliai isideti patikrinti labai lengva, paprasciausiai stovint, sedint ir vaikstant jos turi nesijausti. Jeigu jauciasi - reiskia reik giliau isikisti.
Atsakyti
As ir laukiu jau savosios. Uzsiakiau Diva cup ir organicway ax.gif
Atsakyti
sorry jei apie tai jau buvo kalbeta, bet man dar viena mintis neramina - ar tikrai nieko blogo kad kazkiek laiko turinys uzsibuna viduje g.gif ar nekyla didesne rizika infekcijai? g.gif nesigaudau situose reikaluose, gal ir nusisnekejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 05 10, 22:34)
sorry jei apie tai jau buvo kalbeta, bet man dar viena mintis neramina -  ar tikrai nieko blogo kad kazkiek laiko turinys uzsibuna viduje g.gif ar nekyla didesne rizika infekcijai? g.gif nesigaudau situose reikaluose, gal ir nusisnekejau blush2.gif

Truputį nusimanau medicinoje (esu gydytoja, nors ir ne ginekologė smile.gif, tad bandysiu atsakyti.
Kadangi taurelė su makšties sienelėm sudaro vakuumą, tai turinys nekontaktuoja su oru - vadinasi, neturi sąlygų gesti bei skleisti nemalonaus kvapo (čia panašiai, kaip vakuume laikomos daržovės negenda smile.gif Todėl ir didesnės rizikos infekcijai neturėtų būti, nes bakterijoms ir grybeliams vešėti taip pat reikalingas deguonis...
Atsakyti
QUOTE(Petrita @ 2010 05 10, 23:26)
Truputį nusimanau medicinoje (esu gydytoja, nors ir ne ginekologė smile.gif, tad bandysiu atsakyti.
Kadangi taurelė su makšties sienelėm sudaro vakuumą, tai turinys nekontaktuoja su oru - vadinasi, neturi sąlygų gesti bei skleisti nemalonaus kvapo (čia panašiai, kaip vakuume laikomos daržovės negenda smile.gif Todėl ir didesnės rizikos infekcijai neturėtų būti, nes bakterijoms ir grybeliams vešėti taip pat reikalingas deguonis...

aciu, nuraminot 4u.gif
Atsakyti
gyveni ir mokaisi smile.gif parsinesiau ir as siandien mooncup....tik matau, kad taureles virsuje kur baigiasi ml surasyti yra lyg adaros durio vienodu atstumu skylutes, o cia taip ir turi buti ? nesu maciusi kaip atrodo kitu gamintoju produktas. tad susimasciau gal brokas:)

pasirodo esu blondine smile.gif nes kur gi cia atsiversi instrukcija smile.gif doh.gif
o pasirodo viskas ten taip kaip ir turi buti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 11 gegužės 2010 - 15:53