Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 05 04, 18:01)
Tik nepulkit. aš noriu nuoširdžiai ir draugiškai pasitarti. perskaičiau abi temas. ir tik šios, antros, temos vidury buvo dikskutuota apie lytinių santykių neturėjusių merginų taurelės naudojimą.  blush2.gif  tai va. aš iš tų. ir teigėt, kad negalima, kad susižalot įmanoma ir pan. nejau tikrai negalima? skausmą pirmais kartais iškentėčiau, vis geriau nei tas diskomfortas, kai jauti, kad varva ir šunta. be to, kartais naudoju tamponus, tai, manau, jau esu susipažinus su savo kūnu. dar, lunette puslapyje rašo, kad taureles gali naudoti ir merginos, neturėjusios santykių..  doh.gif  manau, kad nieko sau blogo nepasidaryčiau, išmokčiau su laiku.

garantuotai pažeistum plėvę, jei dar nepažeidei jos tamponai. beje tas daiktas už tamponą platesnis 3 kartus, iš ilgio irgi ilgesnis mirksiukas.gif . ir nežiūrėk ką reklamos rašo, neįmanoma ten nepažeist plėvės, neįmanoma. gal tu palauk kol sutiksi savo meilę ir neskubėk su jokiais į makštį dedamais dalykais, nes manau kad gailėsies rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(world @ 2010 05 04, 14:24)
Man nei tam nei tam reikaliukui netrukdo thumbup.gif

QUOTE(Kriiste @ 2010 05 04, 14:50)
nu man irgi ne - nesu susimascius net g.gif

aš tai su ja pastenėt bijau doh.gif lotuliukas.gif , nes tada ir ji po biški slenkasi lauk doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 05 04, 19:01)
Tik nepulkit. aš noriu nuoširdžiai ir draugiškai pasitarti. perskaičiau abi temas. ir tik šios, antros, temos vidury buvo dikskutuota apie lytinių santykių neturėjusių merginų taurelės naudojimą.  blush2.gif  tai va. aš iš tų. ir teigėt, kad negalima, kad susižalot įmanoma ir pan. nejau tikrai negalima? skausmą pirmais kartais iškentėčiau, vis geriau nei tas diskomfortas, kai jauti, kad varva ir šunta. be to, kartais naudoju tamponus, tai, manau, jau esu susipažinus su savo kūnu. dar, lunette puslapyje rašo, kad taureles gali naudoti ir merginos, neturėjusios santykių..  doh.gif  manau, kad nieko sau blogo nepasidaryčiau, išmokčiau su laiku.

Cia labai subtilus reikalas, protingiausia ir naudingiausia butu nueiti pas ginekologe, viska jai papasakoti ir paklausti galima ar negalima. Kaip suprantu, musu tarpe ginekologiu nera, tai turbut reiketu nuo patarimu siuo klausimu susilaikyti.
Atsakyti
Na ka paneles bandau vis ta taurele siaip isidet - tipo treniruojuos pries dienas, kad terliotis labai nereiktu... isidet jau ismokau, ale issiimt.... nzn nzn apsidraskyt net sugebejau nors mano naguciai trumpi... blush2.gif
Atsakyti
As si ryta irgi is pasto pasiemiau taurele. Perskaiciau abi temas ir labai istrigo, kad jau kai visos pamato didi tos taureles, tai jau giebiasi uz galvu. biggrin.gif Gerai, kad pasiskaiciau ir jau isivaizdavau, kad daiktas bus triju litru stiklainio dydzio biggrin.gif , todel jos dydis manes visai nesuglumino. Vakare jau bandysiu matuotis. turiu pasitreniruoti, nes sekmadieni isskrendam i siltus krastus ir kaip tik mmmm ta diena turi prasideti. doh.gif
word - aciu uz patarimus. 4u.gif Gal dar kas nors is savo patirties patartumete pradedanciajai.

P.S. Siuntinukyje is organicway buvo ideta saldainuku smile.gif Smulkmena, bet maloni. smile.gif
Atsakyti
Nu ką mergiotės biggrin.gif IŠBANDŽIAU mirksiukas.gif Pirmi įspūdžiai tokie:
Įsidėt pavyko iš pirmo karto, viskas ok, šiek tiek gal yra kažkoks jausmas, bet po poros minučių jis dingo ir viskas labai tvarkingai normaliai buvo. Tiesa, reiks pasitrumpinti šiek tiek kotelį, bet vakar kirpt dar nedrysau biggrin.gif Nu o su išėmimu... doh.gif Vargau kokias 5 minutes, kol išsiėmiau doh.gif Bet šiaip manau čia praktikos reikalas ir toliau viskas seksis žymiai paprasčiau 4u.gif Tiesa, į darbą dar nesidėjau jos, kažkaip maža ką, kol dar praktikos trūksta, geriau namie kelis kart pasipraktikuosiu ir po to jau į platųjį pasaulį eisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif P.S. Čia kažkuriai buvo didelės problemos išsiimant taurelę, nes baisiai skaudėdavo. Tai man nepasakyčiau, kad labai skaudėjo, tiesiog jausmas tikrai nemalonus schmoll.gif Bet čia turbūt irgi praktikos reikalas ir pripratimas rolleyes.gif
Tai tokie mano pirmieji yspūdžiai ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 05 05, 09:25)
Nu ką mergiotės  biggrin.gif  IŠBANDŽIAU  mirksiukas.gif  Pirmi įspūdžiai tokie:
Įsidėt pavyko iš pirmo karto, viskas ok, šiek tiek gal yra kažkoks jausmas, bet po poros minučių jis dingo ir viskas labai tvarkingai normaliai buvo. Tiesa, reiks pasitrumpinti šiek tiek kotelį, bet vakar kirpt dar nedrysau  biggrin.gif  Nu o su išėmimu...  doh.gif  Vargau kokias 5 minutes, kol išsiėmiau  doh.gif  Bet šiaip manau čia praktikos reikalas ir toliau viskas seksis žymiai paprasčiau  4u.gif  Tiesa, į darbą dar nesidėjau jos, kažkaip maža ką, kol dar praktikos trūksta, geriau namie kelis kart pasipraktikuosiu ir po to jau į platųjį pasaulį eisiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  P.S. Čia kažkuriai buvo didelės problemos išsiimant taurelę, nes baisiai skaudėdavo. Tai man nepasakyčiau, kad labai skaudėjo, tiesiog jausmas tikrai nemalonus  schmoll.gif  Bet čia turbūt irgi praktikos reikalas ir pripratimas  rolleyes.gif
Tai tokie mano pirmieji yspūdžiai  ax.gif

Man skaudejo, dabar jau taip neskauda, ner labai malonu, bet po biski mokausi, as irgi manau, kad cia praktikos reikalas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 04, 20:22)
aš tai su ja pastenėt bijau doh.gif  lotuliukas.gif , nes tada ir ji po biški slenkasi lauk doh.gif  biggrin.gif

Vis nedrąsu man buvo apie šituos dalykus klaust blush2.gif bet kad jau tokia šneka, tai parašysiu, kad man čia yra pats didžiausias taurelės minusas. Mano tokia keista fiziologija (gal ir nekeista, nežinau smile.gif, kad ryte išgėrus kavos labai skubiai prireikia "ant didelio", išsiimt taurelės laiko nebebūna. Na, kol namie sėdžiu, tai nieko, bet kai į darbą eisiu man tai labai nepatiks. Įsivaizduoju, ryte atsikeli, susitvarkai, taurelę gražiai įsidedi, nuėjus į darbą išgeri kavos ir reikia vėl ją įsidėt į vietą. Darbe wc nepatogus, kriauklės kabinoj nėra. Mano mmm negausios, galėčiau ramiai išvengti taurelės keitimo darbe, bet tai negi kavos nebegersiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 05 07, 14:35)
Vis nedrąsu man buvo apie šituos dalykus klaust  blush2.gif bet kad jau tokia šneka, tai parašysiu, kad man čia yra pats didžiausias taurelės minusas. Mano tokia keista fiziologija (gal ir nekeista, nežinau smile.gif, kad ryte išgėrus kavos labai skubiai prireikia "ant didelio", išsiimt taurelės laiko nebebūna. Na, kol namie sėdžiu, tai nieko, bet kai į darbą eisiu man tai labai nepatiks. Įsivaizduoju, ryte atsikeli, susitvarkai, taurelę gražiai įsidedi, nuėjus į darbą išgeri kavos ir reikia vėl ją įsidėt į vietą. Darbe wc nepatogus, kriauklės kabinoj nėra. Mano mmm negausios, galėčiau ramiai išvengti taurelės keitimo darbe, bet tai negi kavos nebegersiu  doh.gif  lotuliukas.gif

o tu kai darai didelį reikalą, prilaikyk vienu pirtšu tą taurelę, kad savo vietoj būtų biggrin.gif . nu aišku didelio malonumo nėra, bet išgyvensi biggrin.gif . po kavos pas mane tas pats drinks_cheers.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Po kavos visiems prireikia pasisvečiuoti pas Pakakontus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu nee.. manęs tenais kažkaip netraukia laugh.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja siuntimas DivaCup ir Fammecup?
Atsakyti