tai, kad ten Vilniuj, o man klaipėdoj reikia.. dar parašė į až, kad gintarinėse vaistinėse būna lunettes.
QUOTE(Coliukė121 @ 2010 05 03, 19:16)
Pasižiūrėkit temoj keletą psl atgal - ten tikrai rasit parduotuvių, kur galima dar nusipirkti. Pamenu, rašė mamytės...
Va radau kažkokią info:
http://www.supermama...;#entry37012839
Va radau kažkokią info:
http://www.supermama...;#entry37012839
cia matau tik Vilniaus parduotuves
o sakau, gal gi galima parasyt i tas el.pardes ir pasiklaust, gal jie kazkaip galetu atsiust pastu ir tada paste susimoket grynais?
gal klaipedietės iš ihers.com užsisakinės? ten pigiausia.dar su tuo kodu.. aš prisidėčiau.
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 05 03, 20:15)
gal klaipedietės iš ihers.com užsisakinės? ten pigiausia.dar su tuo kodu.. aš prisidėčiau.
jei gamintojas ner svarbus - galiu pasiulyt uz 60 lt - bet irgi siust pastu reiktu
Manau, kad galima susisiekti su tais, kas prekiauja taurelėmis ir pasiklausti, kokiom sąlygom galima nusipirkti... Geriausia tiesiogiai pasiklausti.
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 05 03, 20:15)
Jau buvau minėjusi, kad galiu patarpininkauti, užsisakinėjant iš užsienio Beja, esu iš Klaipėdos
Apie viską plačiau per a.ž.
Ir aš kurį laiką skaitau apie šį stebuklą, bet kai nesi pats išbandęs, tai kažkaip nedrąsu, keista, vis mąstau ar pasiteisins pirkinys, ar pataikysiu su dydžiu ir pan.
Tad atkeliavau irgi su kvailoku naujokės klausimu. O kai einate į tualetą turmpojo reikalo, taurelė netrukdo? Tamponus naudojau labai retai, bet tais atvejais kai naudojau ir norėdavau eit į wc, visada išsiimdavau tamponą, nepatogu su juo kažkaip.
Tad atkeliavau irgi su kvailoku naujokės klausimu. O kai einate į tualetą turmpojo reikalo, taurelė netrukdo? Tamponus naudojau labai retai, bet tais atvejais kai naudojau ir norėdavau eit į wc, visada išsiimdavau tamponą, nepatogu su juo kažkaip.
QUOTE(Sense @ 2010 05 04, 12:44)
Ir aš kurį laiką skaitau apie šį stebuklą, bet kai nesi pats išbandęs, tai kažkaip nedrąsu, keista, vis mąstau ar pasiteisins pirkinys, ar pataikysiu su dydžiu ir pan.
trumpam reikalui tai tikrai visiškai netrukdo, nes viskas yra viduje. o va ilgąjam reikalui tai biški trukdo
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 04, 15:17)
trumpam reikalui tai tikrai visiškai netrukdo, nes viskas yra viduje. o va ilgąjam reikalui tai biški trukdo
Man nei tam nei tam reikaliukui netrukdo
QUOTE(world @ 2010 05 04, 15:24)
Man nei tam nei tam reikaliukui netrukdo
nu man irgi ne - nesu susimascius net
Kai būdavau su tamponu, iš vis nieko nejusdavau ir net nesu pagalvojus, kad einant į tuliką reiktų jį išimti Taurelė taipogi, manau, netrukdys
Tik nepulkit. aš noriu nuoširdžiai ir draugiškai pasitarti. perskaičiau abi temas. ir tik šios, antros, temos vidury buvo dikskutuota apie lytinių santykių neturėjusių merginų taurelės naudojimą. tai va. aš iš tų. ir teigėt, kad negalima, kad susižalot įmanoma ir pan. nejau tikrai negalima? skausmą pirmais kartais iškentėčiau, vis geriau nei tas diskomfortas, kai jauti, kad varva ir šunta. be to, kartais naudoju tamponus, tai, manau, jau esu susipažinus su savo kūnu. dar, lunette puslapyje rašo, kad taureles gali naudoti ir merginos, neturėjusios santykių.. manau, kad nieko sau blogo nepasidaryčiau, išmokčiau su laiku.