QUOTE(*Liepa18* @ 2010 05 02, 21:42)
Na manęs asmeniškai tikrai netenkina tik vanduo ir kriauklė
Jau vien tas, kad nuejus į viešą wc lieti durų rankeną, o dar dažniausiai tenka pakelti klozeto dangtį ir t.t., o po to knibinėjies ten...
O kaip tą taurelę praskalauti, kai wc ir kriauklės atskirai... Pvz. pas mane darbe atskirai, jei imti visus PC, ten irgi atskirai... O kai wc ir kriauklė atskirai, tai kaip atrodo tas taurelės skalavimas, prie kitų akių...
Na tai tik mano nuomonė, nepykit
Jau vien tas, kad nuejus į viešą wc lieti durų rankeną, o dar dažniausiai tenka pakelti klozeto dangtį ir t.t., o po to knibinėjies ten...
O kaip tą taurelę praskalauti, kai wc ir kriauklės atskirai... Pvz. pas mane darbe atskirai, jei imti visus PC, ten irgi atskirai... O kai wc ir kriauklė atskirai, tai kaip atrodo tas taurelės skalavimas, prie kitų akių...
Na tai tik mano nuomonė, nepykit
O kai tamponą keičiat, tai durų rankenos prieš tai neliečiat? mano manymu, šiuo atžvilgiu nesvarbu, ar tamponą pasikeisti, ar taurelę išsiimt/įsidėt. O dėl jos plovimo, nereikia jos taip dažnai išiminėt, kad tai sudarytų problemų. Jei tamponas keičiamas kelis kartus per dieną, tau taurelę užtenka ryte/vakare, jei gausesnės mėnesinės, tai dar vidury dienos kartelį. Tai tą dieną tą kartą galima ir buteliuku vandens praskalaut. Nžn, man kol kas nė karto nekilo jokių problemų