Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(*Liepa18* @ 2010 05 02, 21:42)
Na manęs asmeniškai tikrai netenkina tik vanduo ir kriauklė smile.gif
Jau vien tas, kad nuejus į viešą wc lieti durų rankeną, o dar dažniausiai tenka pakelti klozeto dangtį ir t.t., o po to knibinėjies ten...
O kaip tą taurelę praskalauti, kai wc ir kriauklės atskirai...  rolleyes.gif Pvz. pas mane darbe atskirai, jei imti visus PC, ten irgi atskirai... O kai wc ir kriauklė atskirai, tai kaip atrodo tas taurelės skalavimas, prie kitų akių...
Na tai tik mano nuomonė, nepykit mirksiukas.gif

O kai tamponą keičiat, tai durų rankenos prieš tai neliečiat? mano manymu, šiuo atžvilgiu nesvarbu, ar tamponą pasikeisti, ar taurelę išsiimt/įsidėt. O dėl jos plovimo, nereikia jos taip dažnai išiminėt, kad tai sudarytų problemų. Jei tamponas keičiamas kelis kartus per dieną, tau taurelę užtenka ryte/vakare, jei gausesnės mėnesinės, tai dar vidury dienos kartelį. Tai tą dieną tą kartą galima ir buteliuku vandens praskalaut. Nžn, man kol kas nė karto nekilo jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 05 02, 21:42)
Na manęs asmeniškai tikrai netenkina tik vanduo ir kriauklė smile.gif

Jau vien tas, kad nuejus į viešą wc lieti durų rankeną, o dar dažniausiai tenka pakelti klozeto dangtį ir t.t., o po to knibinėjies ten...

O kaip tą taurelę praskalauti, kai wc ir kriauklės atskirai...  rolleyes.gif Pvz. pas mane darbe atskirai, jei imti visus PC, ten irgi atskirai... O kai wc ir kriauklė atskirai, tai kaip atrodo tas taurelės skalavimas, prie kitų akių...

Na tai tik mano nuomonė, nepykit mirksiukas.gif

o kad tam reikalui daugiau nieko nereikia lotuliukas.gif

tas pats su tamponais ir paketais. nereikia būt mikrobofobei. o jei vis tik taip bijai, tai gali duis daryt ir dangtį kelt su 1 ranka, taurelę išimt - su kita biggrin.gif

na ,man kažkaip nepasitaikė keist ten, kur wc atskirai rolleyes.gif . pc yra tūlikai invalidams (juose yra kartu kriauklė), tai ten ir esu užėjus kai reikėjo biggrin.gif . darbe irgi kartu. jei vistik reiktų kur atskirai - nusiplaučiau prieš tai švariai rankas ir pasiimčiau į kabiną buteliukią vandens taurelei praskalaut.

nepykstam, tiesiog ką tik su kita mamyte apie tai diskutavom biggrin.gif . nepatingėkit paskaityt, o tai kažkaip be ryšio į lygiai tuos pat klausimus kas 10 psl atsakinėt biggrin.gif
QUOTE(DukrytesMama @ 2010 05 02, 22:10)
O kai tamponą keičiat, tai durų rankenos prieš tai neliečiat? mano manymu, šiuo atžvilgiu nesvarbu, ar tamponą pasikeisti, ar taurelę išsiimt/įsidėt. O dėl jos plovimo, nereikia jos taip dažnai išiminėt, kad tai sudarytų problemų. Jei tamponas keičiamas kelis kartus per dieną, tau taurelę užtenka ryte/vakare, jei gausesnės mėnesinės, tai dar vidury dienos kartelį. Tai tą dieną tą kartą galima ir buteliuku vandens praskalaut. Nžn, man kol kas nė karto nekilo jokių problemų  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 03 gegužės 2010 - 06:57
Na, man cia atradimas toks daiktas smile.gif Bet labai vilioja, nes negaliu pakest paketu, alergijos nuo ju.
Tiesa, mano mmm labai negausios, sunkiausia pusdieni uztenka vieno laso kasdieniniu ikloteliu. O kitom - tu po puse lasiuko iklotuku. Tik tiek, kad baisiai ilgos (7-10 dienu doh.gif )
Tai va ir galvoju, ar cia man pasiteisintu toks dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 05 03, 09:44)
Na, man cia atradimas toks daiktas smile.gif Bet labai vilioja, nes negaliu pakest paketu, alergijos nuo ju.
Tiesa, mano mmm labai negausios, sunkiausia pusdieni uztenka vieno laso kasdieniniu ikloteliu. O kitom - tu po puse lasiuko iklotuku. Tik tiek, kad baisiai ilgos (7-10 dienu doh.gif )
Tai va ir galvoju, ar cia man pasiteisintu toks dalykas g.gif

manau, kad pasiteisintu - Jums net nereiketu keistis vidury dienos, jei tokios negausios: ryte isidedi, vakare issiimi thumbup.gif Is karto atkrenta rupestis, kaip keistis viesose vietose (nors mano nesakyciau kad labai jau negausios, bet kol kas irgi neteko keistis viesam WC, nes taurele ne taip mazai ir sutalpina smile.gif
O kad ilgos - cia jau kiekvienai ko gero individualiai, taciau su amziumi turetu truputi sutrumpeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Petrita @ 2010 05 03, 08:51)
manau, kad pasiteisintu - Jums net nereiketu keistis vidury dienos, jei tokios negausios: ryte isidedi, vakare issiimi  thumbup.gif  Is karto atkrenta rupestis, kaip keistis viesose vietose (nors mano nesakyciau kad labai jau negausios, bet kol kas irgi neteko keistis viesam WC, nes taurele ne taip mazai ir sutalpina smile.gif
O kad ilgos - cia jau kiekvienai ko gero individualiai, taciau su amziumi turetu truputi sutrumpeti  mirksiukas.gif

Kazi kiek to amziaus reik g.gif biggrin.gif nesu paaugle wink.gif ir vaikuciai 3. Man cia del spirales tikriausiai taip. Bet va tas ir nepatinka, kai 10 dienu su tais ikloteliais reik vaiksciot doh.gif
Atsakyti
Na ka merginos - gavau snd as lunettes 1 dydzio taurele issiziojau blush2.gif pabandziau tiesiog isideti - nepavyko visiskai smile.gif ka jau kalbeti apie isemima smile.gif na bet ka iki dienu dar liko pora savaiteliu tai gal kaip nors pasipraktikuosiu smile.gif
Atsakyti
Uztikau as sia tema. Net visko neperskaiciusi griebiau is as sia naujove. biggrin.gif

Skubejau, nes iki atostogu jau noriu gauti sia taurele. O isvykstame kita savaitgali. Bijau, kad nespesiu ismokti naudotis ta taurele. O ir nenoretusi paskui bedu tureti papludimyje....
Bandysiu pasiskaitineti, bet gal galite parasyti kelis elementarius patarimus is savo patirties visai "zaliai" pradedanciai naudotojai. Aciu! 4u.gif

Beje, likau maloniai nustebinta organicway.lt aptarnavimo. Maniau, kad ten automatiskai siuncia sakaitas, bet jiems atsakiau ir vel gavau labai silta atsakyma. Dabar lauksiu teureles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobretti @ 2010 04 30, 12:46)
1.Ar galima naudoti,esant spiralei(nes tamponų tai negalima)

siandien gavau DivaCup. ant pakuotes parasyta, kad esant spiralei nenaudoti g.gif

na ka, lauksiu savo dienu ir bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2010 05 03, 10:49)
Uztikau as sia tema. Net visko neperskaiciusi griebiau is as sia naujove. biggrin.gif

Skubejau, nes iki atostogu jau noriu gauti sia taurele. O isvykstame kita savaitgali. Bijau, kad nespesiu ismokti naudotis ta taurele. O ir nenoretusi paskui bedu tureti papludimyje....
Bandysiu pasiskaitineti, bet gal galite parasyti kelis elementarius patarimus is savo patirties visai "zaliai" pradedanciai naudotojai. Aciu! 4u.gif

Beje, likau maloniai nustebinta organicway.lt aptarnavimo. Maniau, kad ten automatiskai siuncia sakaitas, bet jiems atsakiau ir vel gavau labai silta atsakyma. Dabar lauksiu teureles. smile.gif

Isidedant svarbiausia gerai sulankstyti, dazniausiai ant pakuotes sulankstymo budas buna, man patogiausia kai sulenkiu per puse ir dar per puse kaip raide c. O isimant svarbu sulenkti ja siek tiek, kad iseitu vakumas, sugriebti uz dugnelio ir atsargiai is leto traukti, kad neskaudetu.
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 05 03, 10:00)
siandien gavau DivaCup. ant pakuotes parasyta, kad esant spiralei nenaudoti g.gif

na ka, lauksiu savo dienu ir bandysiu smile.gif

Aš tai kai aiškinausi, kodėl nerekomenduojama naudoti taurelę esant spiralei, radau info, kad todėl, kad traukiant taurelę galima netyčia už siūliuko ištraukti spiralę. Tačiau jei spiralės siūlelis trumpas, vos išlidęs iš gimdos kaklelio, tada naudoti taurelę galima, nes ji būna apatinėje makšties dalyje, t.y. keli cm nuo gimdos kaklelio ir nesiekia to siūlelio. Todėl rekomenduojama pasikonsultuot su ginekologu ir jei siūlelis ilgesnis, galima jį patrumpinti ir sėkmingai naudoti taurelę thumbup.gif
Atsakyti
o pirkti grynaisiais LT būna tik mooncup Sveikuose produktuose? nėra kaip nors pigiau? gal kas žada į klaipėdą siųstis, užsisakinėt kokį pigesnį variantą? nes aš noriu atsiskaityt grynais, ne pervedimu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 05 03, 17:43)
o pirkti grynaisiais LT būna tik mooncup Sveikuose produktuose? nėra kaip nors pigiau? gal kas žada į klaipėdą siųstis, užsisakinėt kokį pigesnį variantą? nes aš noriu atsiskaityt grynais, ne pervedimu.  doh.gif

Pasižiūrėkit temoj keletą psl atgal - ten tikrai rasit parduotuvių, kur galima dar nusipirkti. Pamenu, rašė mamytės... g.gif

Va radau kažkokią info:

http://www.supermama...;#entry37012839
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coliukė121: 03 gegužės 2010 - 18:17