Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(sposa @ 2010 04 30, 11:04)
Na nieko ta Lunette, tik gausiai sergant nereikia tiketis, kad uzteks pora sykiu per para isplauti ax.gif Ir isemus taurele, jauciuosi lyg po gines apziuros. Dar pratinuosi biggrin.gif

Ir man tas pats su issiemimu, bet jau po truputi ismokstu issitraukti labai letai ir neskausmingai.
Atsakyti
pirmą kart girdžiu apie tokį dalyką blush2.gif labai ilga tema,todėl permečiau tik keletą psl.tai jei nesunku,gal kas galit man atsakyti į keletą klausimų:

1.Ar galima naudoti,esant spiralei(nes tamponų tai negalima)
2.ar jau yra pirkti LT?Geriau būtų Kaune,pažiūrėt norisi ax.gif
3.Kelis metus taurelė tarnauja?
Atsakyti
•Tinka moterims, neturėjusioms lytinių santykių, turinčioms spiralę bei naudojančioms kontraceptinį žiedą. Jei turite spiralę, būtų naudinga pasikonsultuoti su savo gydytoju
LT yra: Sveiki produktai, gu-gu.lt, lunette.lt.
Tarnauja mazdaug apie 5 metus.
Bet siulau pasiskaitineti sia temele, nes rasi daug info apie pacias taureles, ju naudojima, atsiliepimus, kuom viena nuo kitos skiriasi.
Atsakyti
dar yra www.organicway.lt

ir taip pat gyvai galima įsigyti pardėse:

„Rojaus sodas“, Dysnos g. 4, Vilnius
"Essenza", Gaono g. 1/15, Vilnius
„Gamtos dovanos sveikatai“, T.Kosciuškos g. 17, Vilnius

o kas del taurelės naudojimo mergaitėms, neturėjusios lytinių santykių, tai jau diskutavom apie tai, tikrai nerekomenduotina, trauma mergaitei gali būt, jei pažeis mergystės plėvę schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DukrytesMama: 30 balandžio 2010 - 15:46
pabandziau uzsisakyt is www.organicway.lt, bet puslapis tai ka as zinau, nei savo uzsakymo duomnu negaliu perziuret. atseit isankstine saskaita turi atsiust, tik tada moket reikia, bet saskaitos negaunu dar, o per 24 val neapmokejus uzsakymas anuliuojamas g.gif
Atsakyti
as tai is lunettes uzsisakiau tai kita diena gavau saskaita...
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2010 04 30, 20:10)
as tai is lunettes uzsisakiau tai kita diena gavau saskaita...

Siaip Lunette aptarnavimas superinis. Labai greit viskas vyksta, informuoja, paskui paklausia kaip sekasi naudot.
O su Ladycup buvo nuotykis. Kolege uzsisake paprasta bespalve taurele. Nes ten ju visokiu yra ior nuo spalvos kaina priklauso. Tai uzsisake pigiausia, sumokejo, o atsiunte rozine, limited edition, pacia brangiausia biggrin.gif Ir nieko damoket nereikejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo world: 30 balandžio 2010 - 19:23
Pasisekei moteriskei smile.gif as tai dabar lauksiu kada pristatys ta "daikta" labai jau knieti apmaigyti ir apziureti smile.gif gaila, kad savaitgalis pasitaike smile.gif
Atsakyti
Aš irgi ruošiuosi pirkt. O gal žinot kur Kaune yra jų?
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 04 30, 19:49)
pabandziau uzsisakyt is www.organicway.lt, bet puslapis tai ka as zinau, nei savo uzsakymo duomnu negaliu perziuret. atseit isankstine saskaita turi atsiust, tik tada moket reikia, bet saskaitos negaunu dar, o per 24 val neapmokejus uzsakymas anuliuojamas g.gif

as kai uzsisakinejau, saskaita gavau, tik ne is karto pamaciau - pasirodo, kad man i spam'a nuejo (taip buvo ir kai is ekolinijos uzsakinejau, ir kitu kai kuriu pardziu). mano gmail, tai kazkodel taip daro gana daznai - anksciau spma'e net neziuredavau, o dabar vis pasitikrinu, nes is internetiniu parduotuviu daznai ten atsakymas nueina.
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 04 30, 18:49)

Nu ką žinau, aš tai užsisakinėjau irgi iš čia, tai viskas labai gerai veikia thumbup.gif . Ir man labai patiko aptarnavimas bigsmile.gif bigsmile.gif .Tiesiog Jūs pažiūrėkite prie šlamšto - gal ten laiškas nuėjęs... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliukė121 @ 2010 05 01, 11:33)
Nu ką žinau, aš tai užsisakinėjau irgi iš čia, tai viskas labai gerai veikia thumbup.gif . Ir man labai patiko aptarnavimas  bigsmile.gif  bigsmile.gif .Tiesiog Jūs pažiūrėkite prie šlamšto - gal ten laiškas nuėjęs... 4u.gif

jo, taip ir buvo, siandien ryte issiaiskinom blush2.gif
Atsakyti