Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Aj, susibalamutijau visiškai jau biggrin.gif noriu mažos minkštos ir malonios taurelės - nebežinau ką rinktis rolleyes.gif Mooncup'as man nelabai patiko, galvojau Lunettę pirksiu, nes labiausiai prieinama (galiu parduotuvėj nusipirkti), bet va subalamutijo mane, kad yra minštesnių ir smgesnių kūnui. Va, dabar pasimetus unsure.gif
Lyg ir Ladycup vilioja atsiliepimais, bet man biški painu su tais siuntimais iš užsienio - nelabai moku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linjamama @ 2010 04 27, 12:27)
Rytoj nuo 11val., Vilniaus mokytojų namų kiemelyje, gu-gu.lt prekiaus ne tik sauskelnėmis, bet ir MENSTRUACINĖMIS TAURELĖMIS FEMMECUP. Abejojančios dėl šio pirkinio turės galimybę jį apžiūrėti gyvai, o norinčios įsigyti galės tai padaryti tik už 68Lt!!!
Kviečiame susitikti smile.gif

zizelius, pabandyk Femmecup mirksiukas.gif Ir pigiau, ir galėsi pačiupinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 04 29, 10:49)
zizelius, pabandyk Femmecup  mirksiukas.gif Ir pigiau, ir galėsi pačiupinėti  mirksiukas.gif

Pritariu, kad labai svarbu visgi gyvai paciupineti, nes as kai aklai uzsisakiau tai taip ir gavosi. Daugiau taip neberizikuosiu. Nes visgi skirtumas pasirodo yra ir nemazas.
Atsakyti
QUOTE(world @ 2010 04 29, 11:12)
Pritariu, kad labai svarbu visgi gyvai paciupineti, nes as kai aklai uzsisakiau tai taip ir gavosi. Daugiau taip neberizikuosiu. Nes visgi skirtumas pasirodo yra ir nemazas.

mačiau ir divacup poroj parduotuvių Vilniuje:
ten, kur ekologišką maistą perkuosi (Rojaus sode - Dysnos g.) ir Essenzoj mačiau (netoli centrinių universiteto rūmų - berods, Gaono g?) mirksiukas.gif Yra ten tokie pavyzdukai abiejų dydžių padėti, galima pačiupinėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Petrita @ 2010 04 29, 10:26)
mačiau ir divacup poroj parduotuvių Vilniuje:
ten, kur ekologišką maistą perkuosi (Rojaus sode - Dysnos g.) ir Essenzoj mačiau (netoli centrinių universiteto rūmų - berods, Gaono g?) mirksiukas.gif Yra ten tokie pavyzdukai abiejų dydžių padėti, galima pačiupinėt  thumbup.gif

Aha, mačiau Divacup taurelę Essenzoje, aš ten kosmetiką perkuosi, tai mačiau yra pavyzdukai sudėti, galima apžiūrėt ir pačiupinėt, patogu, nes tikrai prieš perkant tokį dalyką gerai yra jį pamatyti. Čiupinėjau ir Lunette Europoj, tai Divacup tikrai minkštesnė pasirodė man.
Atsakyti
Na vat uzsisakiau as ir si stebukla is lunette tai dabar lauksiu kol pristatys ir dienu kurios bus tik po dvieju savaiciu smile.gif net keista kad buna dar ir taip, kad laukiu tu dienu biggrin.gif o tada jau ir as galesiu daug komentaru parasyt smile.gif
Atsakyti
pirma karta perskaiciau apie si daikta dabar. siaip tai labai sudomino, bet beda ta kad as tamponu aplamai negaliu pakesti, mane net pykina nuo ju. kazi ar su ta taurele taip nebus g.gif man jauciasi tas svetimkunis viduj kaip gerai as ji beisideciau. gal kuri turejot tokia beda, ar su taurele kitaip? as kai po gimdymo tai speju ir ta taurele didesne tures but, tai visai ne kas man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 04 29, 22:24)
pirma karta perskaiciau apie si daikta dabar. siaip tai labai sudomino, bet beda ta kad as tamponu aplamai negaliu pakesti, mane net pykina nuo ju. kazi ar su ta taurele taip nebus g.gif man jauciasi tas svetimkunis viduj kaip gerai as ji beisideciau. gal kuri turejot tokia beda, ar su taurele kitaip? as kai po gimdymo tai speju ir ta taurele didesne tures but, tai visai ne kas man biggrin.gif

Na jau ismta kartu rasyta, kad nieko nesijaucia isidejus. As vienkartines naudoju, kurios platesnes nei sitos daugkartines ir nieko nejauciu, nors tmaponu negalejau naudot isvis.... Aisku blogai isidejus jausit, bet jei gerai idedat, tai nejauciat aplamai nieko - uzsimirst galima, kad tokios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 30 balandžio 2010 - 00:14
QUOTE(maidala @ 2010 04 29, 22:24)

as irgi tamponu negaledavau naudot - jausdavau nors tu ka, o taureles nejauciu visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 30, 01:12)
Na jau ismta kartu rasyta, kad nieko nesijaucia isidejus. As vienkartines naudoju, kurios platesnes nei sitos daugkartines ir nieko nejauciu, nors tmaponu negalejau naudot isvis.... Aisku blogai isidejus jausit, bet jei gerai idedat, tai nejauciat aplamai nieko - uzsimirst galima, kad tokios dienos  4u.gif

QUOTE(Kriiste @ 2010 04 30, 10:37)
as irgi tamponu negaledavau naudot - jausdavau nors tu ka, o taureles nejauciu visai schmoll.gif

aciu uz atsakymus, vadinas reiks bandyt ax.gif
Atsakyti
Na nieko ta Lunette, tik gausiai sergant nereikia tiketis, kad uzteks pora sykiu per para isplauti ax.gif Ir isemus taurele, jauciuosi lyg po gines apziuros. Dar pratinuosi biggrin.gif
Atsakyti
Hmmm su tamponais buvau labai susigyvenus ir niekad ju nejauciau... tikiuosi ir taureles nejausiu smile.gif
Atsakyti