Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Inga654 @ 2010 04 26, 15:53)
Na va, pasibaige mano  pirmos mm su taurele..............

nenuleiskit rankų.. smile.gif šiek tiek praktikos ir viskas bus gerai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 26, 15:53)
Na va, pasibaige mano  pirmos mm su taurele ir galiu reziumuot kad jei galėčiau atsukt laiką atgal, tai nebepirkčiau tos taurelės blush2.gif . ..

Nenusiminkit mirksiukas.gif Praeis mėnuo laiko, aprims nusivylimas ir vėl norėsite pabandyti taurelę mirksiukas.gif Gal tada jau geriau seksis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 26, 14:53)
Na va, pasibaige mano  pirmos mm su taurele ir galiu reziumuot kad jei galėčiau atsukt laiką atgal, tai nebepirkčiau tos taurelės blush2.gif . Nors ir sakiau kad patinka ir lyg visai ismokau isidet. Bet jau sitas mm kaip sunkiausias per visa gyvenima pamenu. tampona smaukst, isidedi ir laisva, o cia iklota ta plonuti kaitaliot kas valanda, i viesuma isvis nesinorejo eiti, jau taip nesaugiai jauciaus ir dar terliones kiek doh.gif . Kazkaip itariu, kad grisiu prie tradiciniu priemoniu nail.gif

Pirmus du tris ciklus mokomės juk, reikia priprasti prie tos taurelės, pajusti, kas ir kaip kiekvienai geriausia, o paskui viskas tikrai super, net nebesinori pagalvot apie tuos tamponus... fui... doh.gif Taip kad kantrybės Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliukė121 @ 2010 04 26, 16:36)
Pirmus du tris ciklus mokomės juk, reikia priprasti prie tos taurelės, pajusti, kas ir kaip kiekvienai geriausia, o paskui viskas tikrai super, net nebesinori pagalvot apie tuos tamponus... fui... doh.gif  Taip kad kantrybės Jums  mirksiukas.gif

labai pritariu, man irgi buvo toks nusivylimas po pirmo ciklo pabandymo..galvojau kad terlione, bet kazkaip be rysio taip imti ir mesti, ir pinigu gaila ir principo reikalas. i per kelis ciklus susidraugavau su ja thumbup.gif

cia tokis dalykas, prie kurio reikai priprasti arba ismokti rolleyes.gif ir ta minti reikia isideti i galva jau pries perkant sia taurele.
Atsakyti
Nu aš vis pagalvoju, kad turi gi atsirast nors viena, kuriai taurelė netinka/nepatinka, gi čia ne koks stebuklingas tinklnio marketingo produktas, kur viskam tinka, ir orkaitėm šveist, ir kaip vitaminus gert biggrin.gif

Bet jei dar tik pirmas ciklas, tai primygtinai siūlau nenuleist rankų ir dar "pasikankint" bent porą kartų. Nes aina sau kaip gerai dabar, nė už ką neatsisakyčiau taurelės smile.gif
Atsakyti
Tikrai atrodo gerai dalykas ta menstruacinė taurelė ax.gif , tikrai apsimoka ir ekonomiškai ir gamtos atžvilgiu thumbup.gif , nors dar nebandžiau ir neturiu jos, bet kada nors tikrai įsigysiu blush2.gif , bet dabar dar mokausi, pinigų dar neužsidirbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(medispukinis @ 2010 04 27, 14:29)
Tikrai atrodo gerai dalykas ta menstruacinė taurelė ax.gif , tikrai apsimoka ir ekonomiškai ir gamtos atžvilgiu thumbup.gif , nors dar nebandžiau ir neturiu jos, bet kada nors tikrai įsigysiu blush2.gif , bet dabar dar mokausi, pinigų dar neužsidirbu blush2.gif

Galima pagalvoti, kad įklotams tai užsidirbat pinigų? lotuliukas.gif Taigi pati rašot, kad ekonomiškiau yra taurelė - jinai per keletą mėnesių Jums ir atsipirktų, gi nereiktų tų įklotų pirkti... ax.gif Čia gi ne ta situacija, kad neturiu pinigų, tai ir nereikia man nieko... Vistiek gi reikia ir perkat tada įklotus bei išleidžiat dar daugiau, negu išleistumėt taurelei... Na čia tik mano pamąstymai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coliukė121: 27 balandžio 2010 - 17:02
Nieko apie to kį daiktą nebuvau anksčiau girdėjusi g.gif blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(world @ 2010 04 26, 11:11)
Kartu su kolege uzsisakinejom, tik as Lunette, o ji Ladycup blush2.gif
Kadangi isvirinom ir isdezinfekavom tai pasibandziau abi.

mastau.gif doh.gif biggrin.gif

Nusipirkau Lunette. Pabandyti neduoda biggrin.gif bet paciupineti, palyginti abu dydzius dave nepaprasius. Pirkau Natūralių ir ekologiškų prekių parduotuvėje „Biosala", PC "Europa. Siaip nemaza tokia ir tas lateksas toks gana tvirtas g.gif atrodo gan gresmingai, bet-nusipirkau, teks ir isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2010 04 28, 01:59)
mastau.gif  doh.gif  biggrin.gif

Nusipirkau Lunette. Pabandyti neduoda  biggrin.gif  bet paciupineti, palyginti abu dydzius dave nepaprasius. Pirkau Natūralių ir ekologiškų prekių parduotuvėje „Biosala", PC "Europa. Siaip nemaza tokia ir tas lateksas toks gana tvirtas g.gif atrodo gan gresmingai, bet-nusipirkau, teks ir isbandyti biggrin.gif

O man kaip tik pirmas įspūdis, pamačius Femmecup buvo - kokia mažutė ir minkšta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 04 28, 09:06)
O man kaip tik pirmas įspūdis, pamačius Femmecup buvo - kokia mažutė ir minkšta biggrin.gif

Man lyginant su Lunette taip atrode Ladycup, tiesa mazesnio dydzio.
Atsakyti
Siandien jau ir prireike smile.gif viskas gerai regis thumbup.gif O jei kitos palyginti su Lunette malonesnes, nepagailesiu pinigeliu ir isigysiu mirksiukas.gif O gal ir nereiks, gal busiu patenkinta ir sia ax.gif
Atsakyti