Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(rytorasa @ 2010 04 22, 15:29)
nepriekabiauju.. Man jokio skirtumo, kokio gamintojo taurelę jūs naudojat..  smile.gif Bet va ta reklama ir žmonių klaidinimas man labai nepatinka..  doh.gif

O tai koks jums skirtumas tada, klaidina žmones ar ne, jei jokio skirtumo, kokius produktus merginos naudoja? biggrin.gif Kas ten žino, gal ir jūs klaidinate visiems sakydama, kad kitos taurelės yra minkštesnės nei Lunette? mirksiukas.gif biggrin.gif Čia, manau, yra kiekvienos moters fiziologija, vienoms reikia kietesnių, kitoms minkštesnių, o gal tos taurelės realiai yra visiškai identiško silikono, ir tas "kietumas/minkštumas" tėra optinė apgaulė, nes kas vienai atrodo "kieta", kitai gali atrodyti "pakankamai minkšta" rolleyes.gif

Bet kokiu atveju, nesinorėtų, kad ši tema taptų komercinė 4u.gif Dėl to, kaip visiškai nesusijusi su jokiais taurelių pardavimais, galiu drąsiai rašyti apie tai, kaip man seksis naudoti BŪTENT Lunetės 2 dydžio taurelę wink.gif Aišku, jei tik merginos nori žinoti... g.gif 4u.gif

Gyvenkim draugiškai 4u.gif Va geriau, kai kursite naują temą, reiktų susiteminti visą info apie taureles, būt gerai ir tie sulankstymo būdai pirmam lape 4u.gif Na ir visus gamintojus surašyti, arba net ir balsavimą sukurt, kuri taurelė yra geriausia biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 04 22, 15:39)
O tai koks jums skirtumas tada, klaidina žmones ar ne, jei jokio skirtumo, kokius produktus merginos naudoja?  biggrin.gif  Kas ten žino, gal ir jūs klaidinate visiems sakydama, kad kitos taurelės yra minkštesnės nei Lunette?  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Čia, manau, yra kiekvienos moters fiziologija, vienoms reikia kietesnių, kitoms minkštesnių, o gal tos taurelės realiai yra visiškai identiško silikono, ir tas "kietumas/minkštumas" tėra optinė apgaulė, nes kas vienai atrodo "kieta", kitai gali atrodyti "pakankamai minkšta"  rolleyes.gif

o kur aš rašiau, kuri taurelė minkščiausia? Aš nerašiau nes nežinau. Aš tik įkėliau kažkurios mergaitės internete rastą taurelių palyginimą. Paskaitykit mano postus prieš rašydama.. doh.gif
Jau rašiau, kad kliūna man tai, kad moterys yra klaidinamos. Gal jūs neskaitėt visos temos, ir nepastebėjot, kiek neteisingos informacijos buvo pateikta- kad ji minkščiausia ( nors pagal palyginimus aiškiai matosi, kad taip nėra), kad tik Lunette atitinka kokybės reikalavimus (kas yra visiška netiesa). Daug info esu skaičiusi apie taureles, dėl to drįstu teigti, kad Lunette visiškai nėra kažkokia tai išskirtinė..

Tikrai nenoriu pyktis, bet ir tylėti negaliu.. blush2.gif

Apie temos patobulinimą jau pati buvau pagalvojusi.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 22 balandžio 2010 - 14:53
Gyvenkim draugiškai  4u.gif  Va geriau, kai kursite naują temą, reiktų susiteminti visą info apie taureles, būt gerai ir tie sulankstymo būdai pirmam lape  4u.gif  Na ir visus gamintojus surašyti, arba net ir balsavimą sukurt, kuri taurelė yra geriausia biggrin.gif blush2.gif

drinks_cheers.gif
tik va, balsavimas tai gali nepavykt, nes visu taureliu juk nesusipirksi ir neisbandysi, kad pajustum kieta, minksta, svelnu ir pan.
Atsakyti
Ir man keista, kad tiek daug kritikos sulaukia Lunette, o ypac is tokiu, kurios turi tik viena taurele doh.gif As tai manau, kad jos visos skyriasi labai labai nezymiai ir naudojant nelabai tas skirtumas jauciasi. Didziausias skirtumas pavadinime ir kainoje maau, tai kiekvienas ir turetu pagal kisene rinktis. Bet kazkaip diskusija vis krypsta i gamintoju, o tema tai apie pacias taureles, o ne apie gamintojus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo world: 22 balandžio 2010 - 15:23
Gyvenkim draugiškai  4u.gif  Va geriau, kai kursite naują temą, reiktų susiteminti visą info apie taureles, būt gerai ir tie sulankstymo būdai pirmam lape  4u.gif  Na ir visus gamintojus surašyti, arba net ir balsavimą sukurt, kuri taurelė yra geriausia biggrin.gif blush2.gif

Gal reikėtų klausti ne kuri taurelė geriausia, bet kokios firmos jūs, mielos moterys, naudojate.
Atsakyti
QUOTE(world @ 2010 04 22, 16:22)
Ir man keista, kad tiek daug kritikos sulaukia Lunette, o ypac is tokiu, kurios turi tik viena taurele doh.gif  As tai manau, kad jos visos skyriasi labai labai nezymiai ir naudojant nelabai tas skirtumas jauciasi. Didziausias skirtumas pavadinime ir kainoje maau, tai kiekvienas ir turetu pagal kisene rinktis. Bet kazkaip diskusija vis krypsta i gamintoju, o tema tai apie pacias taureles, o ne apie gamintojus 4u.gif

kritikos nepastebėjau.. unsure.gif nepastebėjau, kad kas rašytų, kad Lunette blogesnė už kitas. Bent jau aš tik bandžiau paneigti, kad ji geriausia, kaip buvo bandoma įteigti. Visiškai pritariu jūsų nuomonei, kad visos taurelės labai panašios, skirtumai minimalūs.
Papildyta:
QUOTE(myself @ 2010 04 22, 16:38)
Gal reikėtų klausti ne kuri taurelė geriausia, bet kokios firmos jūs, mielos moterys, naudojate.

o ar tokia informacija skaitančioms būtų naudinga?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 22, 18:13)
o ar tokia informacija skaitančioms būtų naudinga?

Nežinau ar naudinga, bent jau man įdomu būtų sužinoti, kokios yra populiariausios ir atvirkščiai.

Atsakyti
Aš irgi nepastebėjau, kad Lunette taurelę kas brokuotų ir kritikuotų. Kiek mačiau, tai rytorasa tik bandė "praplėsti" akis moterims, kurios pasidavė Lunette's reklamai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 04 22, 19:48)
Nežinau ar naudinga, bent jau man įdomu būtų sužinoti, kokios yra populiariausios ir atvirkščiai.

Kas dėl populiarumo, tai... Populiariausios bus tos, kuriomis prekiaujama Lietuvoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 22, 10:14)
čia mergaitės rašė apie taurelių lankstumą...  Pagal tai matosi, kad dauguma taurelių pagamintos iš minkštesnio silikono nei Lunette..
Aš turiu Diva cup.

Aš irgi turiu Diva cup thumbup.gif
Atsakyti
Nenoriu atrodyt kazkokia atsilikus... Bet man cia kazkas labai naujo blush2.gif net neisivaizduoju kaip tai galima naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 04 25, 13:37)
Nenoriu atrodyt kazkokia atsilikus... Bet man cia kazkas labai naujo  blush2.gif  net neisivaizduoju kaip tai galima naudoti  smile.gif

Labai paprastai wink.gif Vakar pati pirmą kartą išbandžiau, tik aš turiu mooncup'ą - SUPER. Pirmą kartą naudojant tai šioks toks diskomfortas, atrodo, kad ne taip įsidėjau, o kaip čia bus, pratekės ar ne ir pan. Bet tikiu, kad priprasiu ir neteks grįžti prie visokių paketų, tamponų ir pan schmoll.gif
Atsakyti