Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(world @ 2010 04 22, 11:58)
As kiek studijavau aprasymus tai man atrodo pagal atsiliepimus geriausia ir minksciausia ladycup, pati nesu bandziusi smile.gif

o kur jo galima rasti? turbūt siųstis g.gif
Nes mooncup ir Lunette tai žinau kur Vilniuj pardavinėja.
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2010 04 22, 13:03)
o kur jo galima rasti? turbūt siųstis  g.gif
Nes mooncup ir Lunette tai žinau kur Vilniuj pardavinėja.

Mano kolege uzsisake is ju puslapio, berods is Cekijos, jai gavosi 100 lt su viskuo. Tik nezinau kada atsius, nes tik uzvakar uzsisake.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 04 22, 12:48)
nu jo, gausios - todel man tas puodelis ziaurus atradimas - nes iki jo - pirma mmm diena is namu neidavau - nes paketas max 20 min doh.gif

Oho, tada jums tikrai atradimas.
Atsakyti
na, man turbūt teks vienkartinių įklotų atsiprašinėt verysad.gif nieko nesigauna, viskas eina lauk, į taurelę tik nedaug pakliūna g.gif nesuprantu, ką ne taip darau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2010 04 22, 14:44)
na, man turbūt teks vienkartinių įklotų atsiprašinėt  verysad.gif nieko nesigauna, viskas eina lauk, į taurelę tik nedaug pakliūna  g.gif nesuprantu, ką ne taip darau  doh.gif

Gal kai įsidedate, taurelė pilnai neišsilanksto? Atpalaiduokit raumenukus ir su pirštuku apveskite aplink taurelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaP @ 2010 04 22, 10:05)
Tikrai taip, minkštesnis ir lygus iš vidaus - daug lengviau plauti nei mooncup'a (turiu abu). Nes už mooncup'o raukšlytėje iš vidaus nešvarumai užkimba, ir sudėtingiau gerai išplauti.

Kas dėl lygumo tai sutinku, bet va aš apakusi, jei lunette skaitosi minkščiausia, tai kokio kietumo tada kitos taurelės? Nes tiesą pasakius, kai gavau siuntinį tai lengvai nustebusi buvau, kad ji tokia kieta doh.gif Ir norint sulankstyti, reik gerokai pirštukus pamiklinti... Bet gal kai įšyla silikonas, tai jis lankstesnis tampa viduje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 04 22, 15:17)
Kas dėl lygumo tai sutinku, bet va aš apakusi, jei lunette skaitosi minkščiausia, tai kokio kietumo tada kitos taurelės? Nes tiesą pasakius, kai gavau siuntinį tai lengvai nustebusi buvau, kad ji tokia kieta  doh.gif  Ir norint sulankstyti, reik gerokai pirštukus pamiklinti... Bet gal kai įšyla silikonas, tai jis lankstesnis tampa viduje?  g.gif

ji ir nėra minkščiausia.. patikėjote vieno pardavimais suinteresuoto žmogaus pasisakymu.. rolleyes.gif Paskaičius palyginimus, Lunette yra kietesnė už daugelį kitų gamintojų taurelių..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 22 balandžio 2010 - 14:27
Nežinau, bet manoji Femmecup labai minkšta ir puikiai lankstosi biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 22 balandžio 2010 - 14:26
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 22, 15:23)
ji ir nėra minkščiausia.. patikėjote vieno pardavimais suinteresuoto žmogaus pasisakymu..  rolleyes.gif

Na nereikia čia priekabiauti "o ką aš sakiau" biggrin.gif Toks vaizdas, kad trūks plyš, bet norite visus atgrasinti nuo Lunetes smile.gif))) Aš tik savo subjektyvią ir atvirą nuomonę pasakiau, ir toliau sakysiu, kaip seksis būtent šį produktą naudoti mirksiukas.gif Kas ten žino, gal pirmas įspūdis yra klaidingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 04 22, 15:27)
Na nereikia čia priekabiauti "o ką aš sakiau"  biggrin.gif  Toks vaizdas, kad trūks plyš, bet norite visus atgrasinti nuo Lunetes smile.gif))) Aš tik savo subjektyvią ir atvirą nuomonę pasakiau, ir toliau sakysiu, kaip seksis būtent šį produktą naudoti  mirksiukas.gif  Kas ten žino, gal pirmas įspūdis yra klaidingas  4u.gif

nepriekabiauju.. Man jokio skirtumo, kokio gamintojo taurelę jūs naudojat.. smile.gif Bet va ta reklama ir žmonių klaidinimas man labai nepatinka.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 22 balandžio 2010 - 14:30
QUOTE(zizelius @ 2010 04 22, 08:53)
Nieks ten nesiteliškuoja  biggrin.gif Neprisigalvok smile.gif

O pas mane tai dilema- katė išsitraukė ir nukando mooncup'o galiuką-nelabai galiu naudoti-nes labai sunku išsitraukti smile.gif Vis mąstau apie Lunette. Kiek prisiskaičiau-tai ten minkštesnis truputi silikonas. ane?

bet ir neišbėga žemyn lotuliukas.gif . todėl aš lb vaizdžiai įsivaizduoju, kaip jis ten "plaukioja" doh.gif . kažkaip įpratau tik dienom naudot ir gerai man, nepasigendu jo naktimis biggrin.gif

aš tai esu nukirpusi tą kotelį beveik visai (gal kokis 5 mm tik palikus), man taip net maloniau, seniau jausdavau tą kotelį kaip nors minkštai atsisėdus, įdurdavo jis man biggrin.gif . db kartais kai giliau įsikišu būna sunku suimt, bet šiaip ne taip ištraukiu biggrin.gif

QUOTE(*kakava* @ 2010 04 22, 13:44)
na, man turbūt teks vienkartinių įklotų atsiprašinėt  verysad.gif nieko nesigauna, viskas eina lauk, į taurelę tik nedaug pakliūna  g.gif nesuprantu, ką ne taip darau  doh.gif

atidėk kitai dienai taurelę ir nusiramink. nereikia savęs prievartaus, išmoksi po truputį, per kelis ciklus. man pirmus mėnesius irgi dažnai nervuodavo, tai pratekėdavo, tai jausdavau kaip spaudžia, tai dar kas nors doh.gif . tada tiesiog išimdavau (kai užknisdavo terliotis jei niekaip nesigauna įdėt normaliai) ir tą dieną naudodavau paketus. kitą rytą vėl bandydavau. ir palaipsniui pajutau, kad tokių dienų tiesiog nebeliko thumbup.gif , įgudau ir tiek. sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti