Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(zizelius @ 2010 04 22, 08:53)
Vis mąstau apie Lunette. Kiek prisiskaičiau-tai ten minkštesnis truputi silikonas. ane?

Tikrai taip, minkštesnis ir lygus iš vidaus - daug lengviau plauti nei mooncup'a (turiu abu). Nes už mooncup'o raukšlytėje iš vidaus nešvarumai užkimba, ir sudėtingiau gerai išplauti.
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2010 04 22, 09:53)
O pas mane tai dilema- katė išsitraukė ir nukando mooncup'o galiuką-

bande panaudot pagal paskirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2010 04 22, 09:53)
Nieks ten nesiteliškuoja  biggrin.gif Neprisigalvok smile.gif

O pas mane tai dilema- katė išsitraukė ir nukando mooncup'o galiuką-nelabai galiu naudoti-nes labai sunku išsitraukti smile.gif Vis mąstau apie Lunette. Kiek prisiskaičiau-tai ten minkštesnis truputi silikonas. ane?

Lunette taurelės pačios brangiausios, bet tai nereiškia, kad pačios geriausios. Galite nusipirkti kitų gamintojų taurelę daug pigiau. Paskaitinėkit temą, apie tai buvo nemažai kalbėta.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 22 balandžio 2010 - 09:26
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 22, 09:25)
Lunette taurelės pačios brangiausios, bet tai nereiškia, kad pačios geriausios. Galite nusipirkti kitų gamintojų taurelę daug pigiau. Paskaitinėkit temą, apie tai buvo nemažai kalbėta..  4u.gif

Tai vat ir noriu kad kuo minkštesnė taurelė būtų smile.gif kiek supratau-Lunette pakankamai minkšta.
O beje, kokią pati naudoji? kuri tau geriausia?
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2010 04 22, 09:10)
bande panaudot pagal paskirti lotuliukas.gif

tik ne per tą 'galą' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2010 04 22, 10:54)
Tai vat ir noriu kad kuo minkštesnė taurelė būtų smile.gif kiek supratau-Lunette pakankamai minkšta.

Nemanau, kad minkščiausia mirksiukas.gif Skaičiau, kad Femmecup minkštesnė nei Lunette rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 04 22, 10:08)
Nemanau, kad minkščiausia mirksiukas.gif Skaičiau, kad Femmecup minkštesnė nei Lunette rolleyes.gif

O mėginai?
Atsakyti
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 04 16, 15:21)
Tragiškas, bet mintį pagauti eina smile.gif

Angliškai:
http://menstrualcups...ns-and-ratings/
Truputį išverčiau ax.gif

Diva - šiek tiek lengviau išlaikyti sulankstytą negu Lunette.
Femmecup – šiek tiek lengviau išlaikyti sulankstytą nei Mooncup arba Lunette
Lady Cup – labiausiai lankstus silikonas. Padeda palaikyti sudėjimo nei kiti puodeliai.  Lengviau įdėti.
Lunette – Šiek tiek sunkiau išlaikyti sulankstytą nei kad Diva.
MeLuna – Turbūt mažiausiai lankstus puodelis, sunkiau išlaikyti sulankstyti (bet mažesnis nei kiti puodeliai)
Miacup – lankstaus silikono, lengva įdėti
Mooncup UK –  šiek tiek lengviau išlaikyti sulankstyti negu Lunette.
Yuuki – lankstaus silikono, lengva įterpti

čia mergaitės rašė apie taurelių lankstumą... Pagal tai matosi, kad dauguma taurelių pagamintos iš minkštesnio silikono nei Lunette..
Aš turiu Diva cup.

Papildyta:
QUOTE(LinaP @ 2010 04 22, 11:10)
O mėginai?

o jūs visas taureles čiupinėjot, kad taip drąsiai teigiat, kad Lunette pati minkščiausia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 22 balandžio 2010 - 10:14
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 22, 08:52)
aš nenaudoju  schmoll.gif . man kažkaip psichologiškai nepriimtina, kad ten kraujas teliuškuotųsi pirmyn atgal gulimoj padėty  biggrin.gif

Aš taip pat nenaudoju, kažkaip man keista. Apskritai man sunku patikėti, kad užtenka ryte įsidėti, o vakare išsiimti, iš įpratimo dar ir dieną praplaunu. Kai mano mėnesinės negausios, tai man užtenka tik vieną naktį paketą įsidėti, o kitom naktim jau niekas nebėga.

QUOTE(Kriiste @ 2010 04 22, 09:15)
jo, naudoju visad - avariju nakti ner buve - tik ryte jau tiesiu taikymu i vonia - o va su paketais budavo ir nakti kilojies kad susitvarkyt, negana to - pelkiu lovoje neisvengdavau (bent pirmas naktis)

Matyt jūsų labai gausios mmm.
Atsakyti
QUOTE(LinaP @ 2010 04 22, 11:10)
O mėginai?

Aš gi kategoriškai neteigiu smile.gif Rašiau "nemanau, kad minkščiausia"... O jūs va, įsitikinusi, kad minkščiausia mirksiukas.gif Bandėt visas?
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2010 04 22, 08:53)
O pas mane tai dilema- katė išsitraukė ir nukando mooncup'o galiuką-nelabai galiu naudoti-nes labai sunku išsitraukti smile.gif

lotuliukas.gif

O aš naudoju ir dieną ir naktį, ir nieks neprateka, joks rausvas skystis smile.gif beje, kažkas čia gyrėsi, kad mmm sutrumpėjo, tai galiu pasakyt, kad ir man viskas žymiai greičiau praeina - anksčiau būdavo 6-7 d., o dabar 5d. ir viskas, net keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 04 22, 11:17)
Matyt jūsų labai gausios mmm.

nu jo, gausios - todel man tas puodelis ziaurus atradimas - nes iki jo - pirma mmm diena is namu neidavau - nes paketas max 20 min doh.gif
Atsakyti
As kiek studijavau aprasymus tai man atrodo pagal atsiliepimus geriausia ir minksciausia ladycup, pati nesu bandziusi smile.gif
Atsakyti