Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(world @ 2010 04 21, 13:21)
Gal man kazkas negerai, kaip saket, suemiau uz dugno, isleidau vakuma, net garsas toks girdejos, bet traukiant vistiek labai labai skaudejo. O jus ja sulenkta istraukiat ar visa? Nu kazkas man ne taip su tuo istraukimu.

Gal būni perdaug įsitempusi ir neatpalaiduoji ten raumenukų, todėl ir skauda? Pabandyk giliai pakvėpuoti, atsipalaiduoti mirksiukas.gif Aš ištraukdama įspaudžiu šiek tiek taurelės šonus, bet nieko labai nelankstau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suri kata: 21 balandžio 2010 - 13:28
QUOTE(suri kata @ 2010 04 21, 14:26)
Gal būni perdaug įsitempusi ir neatpalaiduoji ten raumenukų, todėl ir skauda? Pabandyk giliai pakvėpuoti, atsipalaiduoti  mirksiukas.gif Aš ištraukdama įspaudžiu šiek tiek taurelės šonus, bet nieko labai nelankstau.

Ir nei kiek neskauda istraukiant? Gal man dydis per didelis, nebesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(world @ 2010 04 21, 13:57)
Ir nei kiek neskauda istraukiant? Gal man dydis per didelis, nebesuprantu...

Visiškai neskauda, ir neskaudėjo nei pirmą kartą įsidedant ar išsiimant. Ir nesuprantu nuo ko galėtų skaudėti - juk taurelė minkšta, lanksti, visai nedidelė palyginus juk pvz. vyro daikčiukas kur kas didesnis ir nei kiek neskauda besimylint blush2.gif . Manau skaudėti gali nebent nuo įsitempimo. O dėl pačios taurelės dydžio irgi nemanau - juk dviejų dydžių skirtumas tik keli mm. g.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 04 21, 15:10)
Visiškai neskauda, ir neskaudėjo nei pirmą kartą įsidedant ar išsiimant. Ir nesuprantu nuo ko galėtų skaudėti - juk taurelė minkšta, lanksti, visai nedidelė palyginus juk pvz. vyro daikčiukas kur kas didesnis ir nei kiek neskauda besimylint  blush2.gif . Manau skaudėti gali nebent nuo įsitempimo. O dėl pačios taurelės dydžio irgi nemanau - juk dviejų dydžių skirtumas tik keli mm.  g.gif

Tada tikrai nesuprantu del ko man skauda.
Atsakyti
QUOTE(linchic @ 2010 04 21, 14:04)
cia yra parodyti 4 sulankstymo budai

Oi kaip ačiū 4u.gif

world, nenusimink, aš va irgi primą kart naudosiu. Laukiu MM. Gal ir pas mane bus panašios problemos g.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 04 21, 14:10)
Visiškai neskauda, ir neskaudėjo nei pirmą kartą įsidedant ar išsiimant. Ir nesuprantu nuo ko galėtų skaudėti - juk taurelė minkšta, lanksti, visai nedidelė palyginus juk pvz. vyro daikčiukas kur kas didesnis ir nei kiek neskauda besimylint  blush2.gif . Manau skaudėti gali nebent nuo įsitempimo. O dėl pačios taurelės dydžio irgi nemanau - juk dviejų dydžių skirtumas tik keli mm.  g.gif

o man skaudėjo. ir kol įpratau atsipalaiduot, ne vienas ciklas praėjo. dar ir dabar kartais skaudžiai traukiasi blush2.gif , bet vis rečiau. čia manau tiesiog įsitempiam per daug, gal dar psichologiškai skauda biggrin.gif
Atsakyti
Vakar aš irgi čia šaršalą sukėliau, kad skauda labai ir jaučiasi ta taurelė (pasirodo tikrai per žemai įsidėjau), bet dabar jau pramokau ir visai puikiai jau einas. Aš tai ištraukdama išvis netempiu už to šniūriuko (nes beveik visą nukirpau), jei taurelė per giliai, tai pastenu lotuliukas.gif truputį ir pati ji pora centimetru pasislenka zemyn ir tada koki viena cm. nuo apacios auksciau suspaudziu ir istraukiu, man jos sonai traukiant isilenkia. Ir šiaip aš ją istumiu kiek išeina giliau ir tada trukteliu žemyn, kad ji patogiai įsitaisytų
Ir man tas rausvas skystis prateka (kas pora valandu tuos plonus iklotukus reikia keist)... bent jau antra mm diena.
O šiaip tai patenkinta šituo atradimu, nors dar tik antra diena naudoju ir dar kyla nepatogumu visokiu, isivaizduoju, kaip bus patogu kai isivaziuosiu ir perprasiu visas gudrybes naudojimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 21 balandžio 2010 - 20:57
Man irgi kažkoks rošinis skystis truputį bėga. O jūs naktį naudojat tas taurelės?
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 04 21, 21:01)
Man irgi kažkoks rošinis skystis truputį bėga. O jūs naktį naudojat tas taurelės?

aš nenaudoju schmoll.gif . man kažkaip psichologiškai nepriimtina, kad ten kraujas teliuškuotųsi pirmyn atgal gulimoj padėty biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 04 21, 21:01)
O jūs naktį naudojat tas taurelės?

Naudoju naktį. Labai patogu, niekas neprateka. Be abejo, tai ir įgūdžių klausimas, nes pirmaisiais kartais pratekėdavo. Dabar jau moku tobulai ją įsidėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 04 21, 22:01)
O jūs naktį naudojat tas taurelės?

jo, naudoju visad - avariju nakti ner buve - tik ryte jau tiesiu taikymu i vonia - o va su paketais budavo ir nakti kilojies kad susitvarkyt, negana to - pelkiu lovoje neisvengdavau (bent pirmas naktis)
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 22, 07:52)
aš nenaudoju  schmoll.gif . man kažkaip psichologiškai nepriimtina, kad ten kraujas teliuškuotųsi pirmyn atgal gulimoj padėty  biggrin.gif

Nieks ten nesiteliškuoja biggrin.gif Neprisigalvok smile.gif

O pas mane tai dilema- katė išsitraukė ir nukando mooncup'o galiuką-nelabai galiu naudoti-nes labai sunku išsitraukti smile.gif Vis mąstau apie Lunette. Kiek prisiskaičiau-tai ten minkštesnis truputi silikonas. ane?
Atsakyti