Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 21, 06:30)
man irgi taip buvo pradžioj  doh.gif . bet paskui įgudau. tiesiog matyt negerai įsidedi. kaip sulankstai prieš dėdama? kai išiminėji - netrauk už kotelio kad neskaudėtų, o suimk taurelės apačią ir suspausk, tada trauk.

Tai as tikiuosi, kad igusiu, isideti jau ismokau, dabar jau lengvai gavosi, nakti ismiegojau puikiai, bet su issiemimu problema doh.gif Man tikrai skauda. Is pradziu as patraukiu uz kotelio, kadangi dugno neuzciuopiu, paskui jau bandau sugriebt uz dugno ir traukti, bet labai nemalonus jausmas, o tas momentas kai ji atsiskiria nuo sieneliu, tai dievuli tu mano verysad.gif Ar ir jums taip buna, gal dar yra kazkokiu gudrybiu, kad ji lengviau isslystu laukan?
Atsakyti
QUOTE(world @ 2010 04 21, 07:55)
Tai as tikiuosi, kad igusiu, isideti jau ismokau, dabar jau lengvai gavosi, nakti ismiegojau puikiai, bet su issiemimu problema doh.gif Man tikrai skauda. Is pradziu as patraukiu uz kotelio, kadangi dugno neuzciuopiu, paskui jau bandau sugriebt uz dugno ir traukti, bet labai nemalonus jausmas, o tas momentas kai ji atsiskiria nuo sieneliu, tai dievuli tu mano verysad.gif Ar ir jums taip buna, gal dar yra kazkokiu gudrybiu, kad ji lengviau isslystu laukan?

na reikia tiesiog tvirčiau suspaust dugną, tik tada traukt. nes kai trauki neišleidus vakumo, tada skauda (kaip kad taurę nuiminėtum tiesiog tempdama). todėl pirma turi suspaust teik, kad viršutinis kraštas atkibtų nuo makšties sienelių netempiant.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 21, 08:59)
na reikia tiesiog tvirčiau suspaust dugną, tik tada traukt. nes kai trauki neišleidus vakumo, tada skauda (kaip kad taurę nuiminėtum tiesiog tempdama). todėl pirma turi suspaust teik, kad viršutinis kraštas atkibtų nuo makšties sienelių netempiant.

Aha, tai supratau, bandysiu uzciuopti ir suspausti, nes dabar tai grynai kaip parasei toks jausmas, kai taure nuiminetum, o kadangi ten jautri vietele, tai man kaip puse gimdymo jausmelis biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, o apie kokius jūs čia du sulankstymo būdus kalbate? g.gif Vieną žinau(kur instrukcijoje parodytas ir video http://www.youtube.c...layer_embedded), o kitas koks? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 04 21, 11:11)
Mergaitės, o apie kokius jūs čia du sulankstymo būdus kalbate?  g.gif  Vieną žinau(kur instrukcijoje parodytas ir video http://www.youtube.c...layer_embedded), o kitas koks?  unsure.gif

na pas mane mooncupo instrukcijoj yra nupaišyti 2 būdai - 1 - sulenkti kaip C raidę, o kitas - įlenkt į vidų kraštelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 21, 12:28)
na pas mane mooncupo instrukcijoj yra nupaišyti 2 būdai - 1 - sulenkti kaip C raidę, o kitas - įlenkt į vidų kraštelį  mirksiukas.gif

ir tas i vidu ilenkimas patogesnis man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 04 21, 11:36)
ir tas i vidu ilenkimas patogesnis man blush2.gif

drinks_cheers.gif ir man
Atsakyti
man praleidinėja g.gif ką negerai darau? gal per žemai? bet giliau bijau, kad po to neištrauksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2010 04 21, 12:54)
man praleidinėja  g.gif ką negerai darau? gal per žemai? bet giliau bijau, kad po to neištrauksiu  doh.gif

gal per žemai
gal per didelis
arba per mažas biggrin.gif
gal kreivai įsidedi
gal reikia dažniau išpilt

o ar visom dienom praleidinėja? nes man 2rą dieną, kai labai gausios mmm irgi praleidinėja (bet ne tiek kraują, kiek tokią rožinę plazmą), tai tada stengiuos kas 2-3 val pakeist ir dedu įklotuką ploną papildomai
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 04 21, 12:11)
Mergaitės, o apie kokius jūs čia du sulankstymo būdus kalbate?  g.gif  Vieną žinau(kur instrukcijoje parodytas ir video http://www.youtube.c...layer_embedded), o kitas koks?  unsure.gif

cia yra parodyti 4 sulankstymo budai
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 21, 12:59)
gal per žemai
gal per didelis
arba per mažas  biggrin.gif
gal kreivai įsidedi
gal reikia dažniau išpilt

o ar visom dienom praleidinėja? nes man 2rą dieną, kai labai gausios mmm irgi praleidinėja (bet ne tiek kraują, kiek tokią rožinę plazmą), tai tada stengiuos kas 2-3 val pakeist ir dedu įklotuką ploną papildomai

pagal dydį manau, kad geras g.gif dar nebūna net ką išpilt, o vis tiek prateka unsure.gif šiandien pirma diena, tai nelabai dar gausios. gal praktikos dar per mažai ir tiesiog neteisingai įdedu g.gif bandysiu, nepasiduosiu cool.gif
Atsakyti
Gal man kazkas negerai, kaip saket, suemiau uz dugno, isleidau vakuma, net garsas toks girdejos, bet traukiant vistiek labai labai skaudejo. O jus ja sulenkta istraukiat ar visa? Nu kazkas man ne taip su tuo istraukimu.
Atsakyti