Sakau, kad kažkur buvau skaičiusi apie tai, kad galima http://answers.yahoo...20011623AAnBAcm
QUOTE(linchic @ 2010 04 19, 09:08)
Taurele gi isitaiso gerokai zemiau nei pvz.tamponas. Kodel gali netikti ja naudoti neturejusioms lytiniu santykiu?
Na ir kas, kad žemiau įsitaiso? Mergystės plėvė juk yra prie pat įėjimo į makštį Na nežinau, aš tai nerizikuočiau tokiu atveju.. Paauglystėje porą kartų naudojau mažiausius tamponus kai labai reikėdavo, bet net išimant jų dydžio nepalyginsi su taurele. Ir išimant tikrai turėtų skaudėti
Po šio ryto geras penkias valandas trukusių bandymų teisingai įsidėti taurelę nusprendžiau kad šimtą litų išmečiau kaip į balą Įsidėjus jaučiasi spaudimas pilvo apačioj, be higieninio įkloto apsieiti neįmanoma, nes neišku kur daugiau patenka į įklotą ar į tą taurelę. Brr...nesinori į tą daiktą daugiau net žiūrėt
Kaip keista Aš tai įdedu taurelę sulanksčiusi, galiuką dar laikau pirščiukais, kol ji išsprūsta ir išsiskleidžia. tada dar apvesdama pirštu aplink pastumiu vos vos gilyn ir ji rodos pati įsistato taip kaip reikia. O ar žiūrėjai instrukcijų kaip įdėti youtube? Ir įdedi tikrai žemiau gimdos kaklelio? Nes jei prabėga, tai greičiausiai dėl to.
Tęsiant apie mergystės plėvę, tai radau tokį paveiksliuką... Jei mergystės plėvė tokia kaip trečiame piešinėlyje, tai taurelės (tampono) geriau nenaudoti
QUOTE(suri kata @ 2010 04 19, 11:49)
Kaip keista Aš tai įdedu taurelę sulanksčiusi, galiuką dar laikau pirščiukais, kol ji išsprūsta ir išsiskleidžia. tada dar apvesdama pirštu aplink pastumiu vos vos gilyn ir ji rodos pati įsistato taip kaip reikia. O ar žiūrėjai instrukcijų kaip įdėti youtube? Ir įdedi tikrai žemiau gimdos kaklelio? Nes jei prabėga, tai greičiausiai dėl to.
Žiūrėjau tas instrukcijas visas ir temas visas skaičiau, tai ir įsivaizdavau užsakinėdama kad čia viskas labai paprasta. Vienas dalykas ji man niekaip ten neišsiskleidžia, jaučiu kad šonai lyg įlinkę . O su pirštu kai bandau apvest, tai ji dar labiau įsilanksto ir šiaip labai jaučiasi ji man, tokį kaip skausmą, kaip tempimą jaučiu (neina paaiškint ). Ir tikrai žemiau gimdos kaklelio, nes jau ten jos galiukas vos ne lauk lenda (pačios galiukas, nes tą 'šniūriuką' patrumpinau iki paskutinės padalos, nes jis visas lauke man islindes buvo).
va po paskutinio bandymo įdėt pusvalandis praėjo ir dabar tik tas nemalonus jausmas pradeda praeit...gal ryšiuos vakare dar pamegint įtaisyt ją
gal tiesiog ne visoms tinka, bet kažkaip įdomiai, nes internete nei vieno neigiamo atsiliepimo neradau, negi aš čia viena tokia stebuklinga
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 19, 11:03)
Žiūrėjau tas instrukcijas visas ir temas visas skaičiau, tai ir įsivaizdavau užsakinėdama kad čia viskas labai paprasta. Vienas dalykas ji man niekaip ten neišsiskleidžia, jaučiu kad šonai lyg įlinkę . O su pirštu kai bandau apvest, tai ji dar labiau įsilanksto ir šiaip labai jaučiasi ji man, tokį kaip skausmą, kaip tempimą jaučiu (neina paaiškint ). Ir tikrai žemiau gimdos kaklelio, nes jau ten jos galiukas vos ne lauk lenda (pačios galiukas, nes tą 'šniūriuką' patrumpinau iki paskutinės padalos, nes jis visas lauke man islindes buvo).
va po paskutinio bandymo įdėt pusvalandis praėjo ir dabar tik tas nemalonus jausmas pradeda praeit...gal ryšiuos vakare dar pamegint įtaisyt ją
gal tiesiog ne visoms tinka, bet kažkaip įdomiai, nes internete nei vieno neigiamo atsiliepimo neradau, negi aš čia viena tokia stebuklinga
Tai gal tada per žemai palieki, kad dar jaučiasi nemaloniai? Aš truputį patrumpinau galiuką, nes vos vos kyšojo, o dabar kai patrumpintas, tai viskas viduj. O kad išsiskleistų siūloma vienu pirštu užkabinti kraštelį ir įleisti šiek tiek oro. Išbandei abu sulankstymo būdus? Man atrodo geriau išsiskleidžia kai tiesiog dedi perlenktą per pusę, o ne vienu įlenktu kraštuku.
Neiškenčiau ir pabandžiau įsidėti taurelę, nors dar nesergu... Ir viskas pavyko idealiai Pabandžiau abu įdėjimo būdus - abu pavyko puikiai, bet, jaučiu, apsistosiu ties kraštelio įlenkimu.
Kai įdėjau, atpalaidavau raumenukus (tarsi stumčiau) ir su lig tuo judesiu stumtelėjau taurelę kuo giliau. Dar apvedžiau su pirštu aplink ir iškart užsivaakumino.
Turiu Femmecup, su gan ilgu koteliu, bet man visa taurelė sulindo į vidų ir neišsikišo kotelis. Jausmas... Nebuvo jokio jausmo, tarsi ten nieko nebūtų
Kai įdėjau, atpalaidavau raumenukus (tarsi stumčiau) ir su lig tuo judesiu stumtelėjau taurelę kuo giliau. Dar apvedžiau su pirštu aplink ir iškart užsivaakumino.
Turiu Femmecup, su gan ilgu koteliu, bet man visa taurelė sulindo į vidų ir neišsikišo kotelis. Jausmas... Nebuvo jokio jausmo, tarsi ten nieko nebūtų
Ot ir atsiprasau už šmeižtą . Dabar nuėjau, susikaupiau ir iš pirmo karto pavyko įsidėt, jaučiu aš ten pirma per daug stengiaus, nepavyko, reikėjo palikt ramybėj ir vėliau bandyt, o ne dvidešimt kartų dėt ir traukt lauk, dėl to ir skaudėjo matyt . Dabar rimtai nieko nesijaučia. Net nuotaika pakilo
Jungiuos į naudojančių gretas
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 19, 12:03)
Pagal aprašymą, tai per žemai įdėta, kad jaučiate tempimą-veržimą. Nes jautrus tik makšties 'priengis", įstūmus giliau privalo nebesijaust. Bandykit kiek giliau įsidėt
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 19, 12:36)
Ot ir atsiprasau už šmeižtą . Dabar nuėjau, susikaupiau ir iš pirmo karto pavyko įsidėt, jaučiu aš ten pirma per daug stengiaus, nepavyko, reikėjo palikt ramybėj ir vėliau bandyt, o ne dvidešimt kartų dėt ir traukt lauk, dėl to ir skaudėjo matyt . Dabar rimtai nieko nesijaučia. Net nuotaika pakilo
Tai smagu, kad pavyko
Matyt, kad nereik kankintis, jei iškart nesigauna..atsikvėpt ir vėl pabandyt, nes tikrai nieko baisaus ar sudėtingo
Šią temą ekologijos skyrelyje visada apeidavau - net nelindau paskaityti, atbaidydavo žodis "menstrucijos" - maždaug, apie ką čia dar kalbėti? o "taurelė" iš vis neaišku su kuo asocijuojasi... Na ir atsitiktinai viename eko bloge užkliuvo akis už "menstruacinių taurelių" - gal temos pavadinimas patrauklesnis akiai buvo. prisiminiau, kad ir SM gi apie tai tema yra. Paskaičiau, ir jungiuosi į jūsų gretas. Darau užsakymą per gu-gu.lt, esu iš jų kitų prekių pirkusi, tą pačią dieną Vilniuj pristatė.
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 19, 12:36)
Ir man panašiai buvo pirmą kartą dėjausi kokį pusvalandį, ir paskui pilvą maudė... bet kiek save pažįstu, nusprendžiau, kad visas skausmas iš susinervinimo. Nusiraminau, kavos atsigėriau, SM paskaitinėjau, ir tada jau pavyko įsidėti Na, porą dienų dar buvo sunkoka, bet iki mmm galo jau visai įvaldžiau. Turėtų toliau būti gerai