Man pati skaniausia barščių sriuba yra su džiovintais grybais. :4u.
Kazkada buvusioj Šešupėj valgiau Sibirietiškus barščius.Skystimas buroku (žodžiu sriuba raudona),bet vietoj burokeliu sriuboj kopūstai.su frikadelem...nerealiai skanu iki siol galvoju ka nors panasaus reiks bandyt išsivirt
Papildyta:
As alergiska svogunams ir cesnakams,todel niekur nededu
Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2009 04 21, 17:58)
as panasiai darau ,tik acto pilu i pacia sriubyte apie pora saukstu.
o del prieskoniu tai man nelabai patinka malti lauro lapai, todel dedu tiesiog lapus, o baigus virti juos isgriebu. ir dar svarbus dalykas, as i burokeliu sriuba būtinai dedu pakepinta svoguna su morkomis, priduoda gero skonio
o del prieskoniu tai man nelabai patinka malti lauro lapai, todel dedu tiesiog lapus, o baigus virti juos isgriebu. ir dar svarbus dalykas, as i burokeliu sriuba būtinai dedu pakepinta svoguna su morkomis, priduoda gero skonio
As alergiska svogunams ir cesnakams,todel niekur nededu
QUOTE(Liwuska @ 2009 12 01, 12:13)
seiptai i tikrus barscius, dedamas raugintas kopustas as tai dar pakepinu salto rukymo lasinuku, nu morku svogunu...burokelius sviezus irgi pakepinu ir kai jau baigdineja kepti, tai idedu pora saukstu pomidoru pastos ir gaunasi laaabai skanei
Kiek žinau su kopūstais - tai jau ukrainietiški barščiai.
QUOTE(Anita5 @ 2009 11 20, 13:08)
tik va kol burokėlius prisiversdavau išsivirt (jie taip ilgai verda) bet dabar įkišu į mikrobangę 10 min ir burokėliai paruošti vartojimui
Gal galima plačiau
Mano vaikai labai mėgsta burokėlių sriubą Tik va man ji gaunasi vos vos ružava, o ne sodri
Gal jūs žinote kokių gudrybių kaip gerai paruošti burokėlius
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 10, 12:30)
Gal galima plačiau
Mano vaikai labai mėgsta burokėlių sriubą Tik va man ji gaunasi vos vos ružava, o ne sodri
Gal jūs žinote kokių gudrybių kaip gerai paruošti burokėlius
Mano vaikai labai mėgsta burokėlių sriubą Tik va man ji gaunasi vos vos ružava, o ne sodri
Gal jūs žinote kokių gudrybių kaip gerai paruošti burokėlius
mano vaikai irgi labai megsta burokeliu sriuba as visada po 5 min kai idedu burokeliu dedu 1 val saukteli acto , sriuba visada lieka raudona , galima citrinos rugsties, taip darydavo mano senele
Bubocka, ačiū, išbandysiu
Burokėlius galima pakepinti keptuvėje įberus raudonosios paprikos miltelių
Dar galima įberti ciberžolės,arba grybųd dž.miltelių.
Sriubai suteiks pikantišką skonį.
Į burokėlių sriuba galima įdėti ciela obuoliuką,{rūgštesnį},prieš patiekiant jis isimamas
Aš,virdama burokėlių sriuba pakepinu morką,bu
rokėlį tarkuotą,bebaigiant įtarkuoju nedidelį obuolį patroškinu.
Tiekiant į pjaustau česnako skiltelę.
Dar galima įberti ciberžolės,arba grybųd dž.miltelių.
Sriubai suteiks pikantišką skonį.
Į burokėlių sriuba galima įdėti ciela obuoliuką,{rūgštesnį},prieš patiekiant jis isimamas
Aš,virdama burokėlių sriuba pakepinu morką,bu
rokėlį tarkuotą,bebaigiant įtarkuoju nedidelį obuolį patroškinu.
Tiekiant į pjaustau česnako skiltelę.
aš beveik visada į barščius dedu džiovinų baravykų
QUOTE(la_vita @ 2010 01 07, 11:02)
aš beveik visada į barščius dedu džiovinų baravykų
as irgi, man labai skanu