Sveikos merginos labai grazus jusu darbeliai nusipirkau lino ir galvoju bandysiu apnerti serveteles iskilo klausimai gal pagelbesit pradziamoksliai:
ar pirma susidaigstot krastukus kad nebryzgtu ar tiesiog apnerti ir tada nebrygz?
Ir gal koki lengvesni bet dailu nelabai platu 3cm kokiu rasteli pradedanciajai imestumet kad suprasciau kaip nerti...nes vienas apneriau paprastai bangelemis tai norisi ka nors dailesnio
aciu labai
QUOTE(dendule @ 2010 06 11, 13:17)
Sveikos merginos labai grazus jusu darbeliai nusipirkau lino ir galvoju bandysiu apnerti serveteles iskilo klausimai gal pagelbesit pradziamoksliai:
ar pirma susidaigstot krastukus kad nebryzgtu ar tiesiog apnerti ir tada nebrygz?
Ir gal koki lengvesni bet dailu nelabai platu 3cm kokiu rasteli pradedanciajai imestumet kad suprasciau kaip nerti...nes vienas apneriau paprastai bangelemis tai norisi ka nors dailesnio
aciu labai
aciu labai
na aš pirmiau apsibrėžiu norimo dydžio apskritimus, juos išsikrakmolinu, ir paskui gražiai pirštais mažą kraštelį užlenkiu aplink visą servetėlę ir iškart apneriu tas pakrakmolinimas neleidžia rykšti gražiai apsineria o kitos ir apsiūna, paskui neria čia kaip jau pačiai patogiau
na čia nesudėtingas raštelis, ankščiau forume buvau įdėjus, gal patiks dabar kitokių po ranka neturiu
dendule, pasižiūrėk šios temos 4 psl., ten aš turiu įkėlusi pavyzduką, kaip reikia pirma apsiūti su adata pakraštuką servetėlės, o jau tada nerti norimą raštumą. Šitaip dailiau išeina, ypač jeigu servetėlė apvali. Gal patiks šitaip?
QUOTE(silsta @ 2010 06 11, 14:01)
dendule, pasižiūrėk šios temos 4 psl., ten aš turiu įkėlusi pavyzduką, kaip reikia pirma apsiūti su adata pakraštuką servetėlės, o jau tada nerti norimą raštumą. Šitaip dailiau išeina, ypač jeigu servetėlė apvali. Gal patiks šitaip?
aga perskaiciau sita temute patiko ta ideja kvadratines darysiu reik siulu dar nusipirkt raudonu
na mergaitės, kur jūsų servetėlės, ar niekas nebeneria pas mane mažoji atsirado, tai laiko visai sumažėjo nunėriau anytai servetėlių komplektą, na bet nėra vis laiko iškrakmolinti
Kkunigunda, sveikinu su mažyle
Mažutė paaugs ir temelė vėl gyvuos, turėdama laisvesnę minutę nersi ir džiuginsi mus nuostabiomis servetėlėmis
Mažutė paaugs ir temelė vėl gyvuos, turėdama laisvesnę minutę nersi ir džiuginsi mus nuostabiomis servetėlėmis
ačiū ačiū mergaitės jo jau laiko mažai bėra
o tiek planų turiu krikštynom noriu suknytę nusinerti, kaip išeis ar turėsiu laiko na žiūrėsim
o tiek planų turiu krikštynom noriu suknytę nusinerti, kaip išeis ar turėsiu laiko na žiūrėsim
sveikutes prisiziurejau graziu rasteliu bet jie siauruciai, gal turit platu apnerimo rasta? jau ne viena tema apziurejau, nieko neradau buciau labai dekinga
saulyte1986, va, įkeliu nuorodą su labai plačiais apnėrimais.... Yra tinkamų ir rankšluosčių galams apnerti.
http://picasaweb.goo...egisikOrnekler#
[quote=silsta,2010 07 10, 08:17]
saulyte1986, va, įkeliu nuorodą su labai plačiais apnėrimais.... Yra tinkamų ir rankšluosčių galams apnerti.
[/quote
oi kaip dekui labai fainu radau
Papildyta:
labai patiko tas apnerimas kur ant lempos su kutosiukais bet nesu profe ir nelabai suprantu rasta... gal kas galit padet? idet paveiksliuko nemoku
[/quote
oi kaip dekui labai fainu radau
Papildyta:
labai patiko tas apnerimas kur ant lempos su kutosiukais bet nesu profe ir nelabai suprantu rasta... gal kas galit padet? idet paveiksliuko nemoku
Sveikos mergaitės aš taip pat noriu pamėginti apnert kelias servetėles, tik gal galit patarti, kokius siūlus geriausiai rinktis?