Įkraunama...
Įkraunama...

Apnertos servetėlės

QUOTE(be rėmų @ 2010 04 06, 10:45)
Apvalioms  g.gif Esu apsinėrusi kažkada ir apvalių, bet nelenkiau, nes nežinau, kokio įgudimo reiktų, kad gražiai pasislėptų užlenkimas  mastau.gif Tiesiog bandyk apmegzti iš karto pirmą eilutę žemais stulpeliais, medžiaga turėtų būti tanki, stipriai suaustais siūlais. Duri vąšeliu toliau nuo krašto keliais mm nei įprastai, kad paskui skalbiant nenuirtų visas apnėrimas. Drobė čia, manau, netiktų g.gif nebent ta tokia senoviška, anų laikų, labai tanki. Gal ir dabar dar parduotuvėse tokios yra, specialiai nesidomėjau. Man kažkaip gražiau po kavos puodukais keturkampės servetėlės g.gif  na, bet čia skonio reikalas  4u.gif

Na gražios visos, jei gražiai tik padarai 4u.gif mirksiukas.gif jau greitai baigiu savo pradėtą skraistę narplioti, ir kimbu į servetėles mirksiukas.gif žiūrėsim,kas čia man gausis ax.gif
Atsakyti
Idėja - apnertomis servetėlėmis puoštas apklotas:
user posted image
šaltinis: ww.lengvidaiktai.lt
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 04, 08:53)
ti. Liks tarpelis. taip išsitrauki iš visų keturių atraižos pusių. Va, ten į tą tarpelį apmegzdama pirmą eilę žemais stulpeliais ir duri vąšeliu. Taip siūlas persitraukia lengviau, nereikia per jėgą tempti, jei durtum iš karto į tankesnę medžiagą. Ir darbai, apnerti tokiu būdu, atrodo kaip peltakiuoti.

Dar vienas variantas, kurį kažkas iš rimčiau dirbančių pasakojo: apsiūti servetėlės kraštą reikiamo ilgio dygsniais siuvio mašina storesne adata, tik be siūlų. O tada į gautas skylutes ir duri vąšelį. Praktiškai nebandžiau, patikrinkit, ar veiksminga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 04 10, 12:04)
Dar vienas variantas, kurį kažkas iš rimčiau dirbančių pasakojo: apsiūti servetėlės kraštą reikiamo ilgio dygsniais siuvio mašina storesne adata, tik be siūlų. O tada į gautas skylutes ir duri vąšelį. Praktiškai nebandžiau, patikrinkit, ar veiksminga  mirksiukas.gif

Na iš tikro gera įdėja ir geras pasiūlymas,manau taip gautūsi gan neblogai thumbup.gif reiks pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(anastra @ 2010 04 10, 11:10)
Idėja - apnertomis servetėlėmis puoštas apklotas:
user posted image
šaltinis: ww.lengvidaiktai.lt

atrodo super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turit savo nertų pavyzdėlių mirksiukas.gif nunertų servetėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
mano lininukės
user posted image drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupita 77 @ 2010 04 21, 12:50)
mano lininukės

labai grazu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupita 77 @ 2010 04 21, 13:50)
mano lininukės

na tikrai labai gražios ir spalvelė maloni šilta thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif 4u.gif Jums.Audžiu mintį atnaujinti servetėlių garderobą ax.gif
Atsakyti
kaip tik pavasaris, laikas atsinaujinti thumbup.gif thumbup.gif gal dar kas kokių šaunių įdėjų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiek tiek idėjų...

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti