Įkraunama...
Įkraunama...

Apnertos servetėlės

rosssi, kaip grazu, miela ir siltai jauku. Kaip noreciau ir as tokios dovanos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Jus is pradziu nunerete ta krasciuka, o po to prisiuvote, ar kaip darete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 25 rugsėjo 2011 - 09:45
Aciū už pagyrimus mergaitės... blush2.gif


mamkaa...
taip pirmiausia nunėriau apie 8 metrus dekoro juostos,o po to prisiuvau su siuvimo mašina prie staltiesės...
Atsakyti
rossi, fantastika thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2011 09 08, 12:25)
Labukas mergaites..aciu uz komplimentus...
Abelo,
juk rankomis neskalbiam... skalbykle viska padaro... mirksiukas.gif

Dabar vakarais prie teliko neriu krasta didelei lininei staltiesei.Kaledoms tikiuos baigt.Man dailus rastelis.. Galiu pasidalinti su visom,jei patiks- prasom:

user posted image

user posted image

user posted image

Sveikutes, uzejo noras apsimegzti didele staltiese. sakykit ne ant medziagos mezgte ta apmezgima? nes cia ziuriu atsikrai ta krasteli mezgate? MATAU JAU PARASYTA KAD PRISIUVOTE..... O NEGAKIMA TIEISIA MEGZT ANT MEDZIAGOS smile.gif BET TURBUT LABAI SUNKU ANT DIDELES?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambute: 09 gruodžio 2011 - 21:44
QUOTE(Skambute @ 2011 12 09, 22:42)
Sveikutes, uzejo noras apsimegzti didele staltiese. sakykit ne ant medziagos mezgte ta apmezgima? nes  cia ziuriu atsikrai ta krasteli mezgate? MATAU JAU PARASYTA KAD PRISIUVOTE..... O NEGAKIMA TIEISIA MEGZT ANT MEDZIAGOS smile.gif BET TURBUT LABAI SUNKU ANT DIDELES?

As visada apmezgineju ant medziagos, aisku pirma eile sunkiausia kol viska atsiskaiciuoji, tada ratai kilometriniai ir neri neri kol rezultata koki pamatai... bet man asmeniskai taip lengviau atsiskaiciuoti kad lygiai tiek kiek reikia rasto motyvu pakliutu i viena krasta..
Atsakyti
o koks siulo storis? ir kokiu vaseliu reik megzt??o kai apmezginejama staltiese ar servetele reik du kartus uzlenkt medziaga? o jus ja atlyginate? o koks plotis uzlnkiimo mazdaug turi but? o kur yra pirma eile apmezgama nereik siulo issitraukt? kad lygus krastas apmezgimo butu!?oi kiek klausymu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu apnerti servetėles pagal panašų arba net tokį raštą. Tik nežinau kaip apsiskaičiuoti, kad raštas gražiai gautusi, kaip ją išsikirpti. Megzti žadu ant lininės medžiagos su lininiais siūlais.

[quote=SOLI-SOL,2011 08 03, 15:30]
user posted image
[/quote]
[/quote]

Atsakyti
Na, norint, kad idealiai gražiai gautųsi, yra bent keli būdai mirksiukas.gif
1. Pirma nunert kraštą, o paskui jį tvirtint prie medžiagos (gaunasi gražiausiai smile.gif); beje, senose senose nėrinių knygose beveik visur bet kurio tipo nėrinys yra tvirtinamas prie medžiagos po nunėrimo.
2. Nert pavyzdėlį ir daug skaičiuot

Ne tokiems idealistams... nert, ardyt, dar kartą nert.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2012 06 14, 22:38)
Sveikos merginos  4u.gif
Noriu apnerti servetėles pagal panašų arba net tokį raštą. Tik nežinau kaip apsiskaičiuoti, kad raštas gražiai gautusi, kaip ją išsikirpti. Megzti žadu ant lininės medžiagos su lininiais siūlais.

Sveika. As issikerpu norimo dydzio medziaga, tada jos krastelius graziai uzlenkiu, palyginu ir sudaikstau kitos spalvos siulu, tada visa uzlenkima apneriu zemu stulpeliu. Krastelius stengiuos uzlekti kiek imanoma siauriau (mazdaug 3-5 mm plocio, priklausomai nuo medziagos storio). Kai apneriu krasteli daikstymo siula istraukiu. O antroj eilej jau pradedu nerti pgl schema. Ziuriu, kad netrauktu nerinio, kartais netgi vos vos laisviau neriu, kad isskalbus nesutrauktu krastelio. Neriant atskirai niekaip nenutaikau dekoratyvinio krastelio ilgio, nes pradzioj issimatavus pynute atrodo bus idealiai, o kai nuneriu buna arba gerokai per daug arba visai per mazai doh.gif tai toks budas man paprasciausias mirksiukas.gif
Atsakyti
cia mano smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 06 16, 21:15)
cia mano  smile.gif



Eikit sau, kaip gražu... Tas apskaičiavimas kad atitiktų visas raštas tai mane į depresiją nuvestų... schmoll.gif
Atsakyti
Aciukas 4u.gif apvale servetele tai ner problemu man apnert,o stai keturkampe sunku,cia pirmas darbelis,kuris gerai apsinere,bet ir skaiciavau ir ardziau smile.gif
Atsakyti