Įsigijau naujus puodelius, prireikė ir naujų servetėlių...
Čia raštelis,jei ką sudomins:
labai grazu
Mileta 4, RENEKE ačiū mergaites už nuomonę...
Apnertos pašluostės:
Apnertos pašluostės:
QUOTE(rosssi @ 2011 09 02, 14:47)
Dievulėliau mieliausias, jau su jomis nė vienos dulkelės nenuvalysit, matyt į kraičių skrynią dukrai krausit. Šiiiiiiiiitiek darbo - ant pašluostymo ?
QUOTE(pašnekutė @ 2011 09 02, 17:11)
Dievulėliau mieliausias, jau su jomis nė vienos dulkelės nenuvalysit, matyt į kraičių skrynią dukrai krausit. Šiiiiiiiiitiek darbo - ant pašluostymo ?
Nea, pašnekute,
Pašluostės atlieka savo misiją.
Jų nerti krašteliai neriami atskirai ir prisisiuva.Kai nusidėvi rankšluostukai- kraštelius galima prisiūti naujiems. Nėrinukai ilgaamžiai...
rosssi oi nuostabios ir vienos ir kitos
QUOTE(rosssi @ 2011 09 02, 16:27)
Nea, pašnekute,
Jų nerti krašteliai neriami atskirai ir prisisiuva.Kai nusidėvi rankšluostukai- kraštelius galima prisiūti naujiems. Nėrinukai ilgaamžiai...
Aš tai primuščiau tą, kuris su toooookiu grožiu arbatos balas nuo stalo valytų
QUOTE(pašnekutė @ 2011 09 02, 16:49)
Aš tai primuščiau tą, kuris su toooookiu grožiu arbatos balas nuo stalo valytų
Man tai fantazija iškart užkaito, kokie nuostabūs turėtų būt namai, jei net pašluostės TOKIOS
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 09 02, 17:32)
Man tai fantazija iškart užkaito, kokie nuostabūs turėtų būt namai, jei net pašluostės TOKIOS
Ir man kilo tokia mintis
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 09 02, 16:40)
rosssi oi nuostabios ir vienos ir kitos
Čia juk tos pačios pašluostės abiejose nuotraukose, tik sudėliotos kitaip
QUOTE(pašnekutė @ 2011 09 02, 16:11)
Toki grozi tik i kraicio skrynia krauti
Papildyta:
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 08 03, 15:30)
Sveikos mergaitės , gal galit paaiškinti kai nerti trečią eilę?Niekaip nesuprantu kaip tą įstryžumą padaryt.Tiesa gal galit patart ar tiks jei nersiu apvaliai (noriu pasiilginti suknelę),o ne kvadratu kai parodyta pavyzdėlyje.
3 eileje reikia isnerti stulpelius su uzmetimu ir neriant paskutini stulpeli ji uzkabinti uz antros eiles bangeles vidurines kilputes (3 is 5), tada vel nerti reikiama kilpuciu skaiciu i virsu ir nerti stulpelius su uzmetimu, taip isgausite gulscius stulpelius.