Kaip ir zadejau atnesu parodyti apnerta linine staltiesele, tiksliau dvi identiskas, tik skirtingu matmenu.. tik jau lino bjaurumas, lygink nelygines, vis tiek suglamzyta ir visa vaizda gadina
IngridaGal - labai gražiai ir kruopščiai apnerta, tik linas tai tikrai toks...... jau su juo geriau mažesnes servetėles, pakiši po puodeliu ar vaza ir taip nesimato.....
IngridaGal labai gražūs darbeliai ir spalvytė
Aciu, merginos, uz pagyrimus
[FONT=Arial] IngridaGal labai gražūs darbeliai , labai dailiai padaryti.
gražūs darbeliai jūsų ,aš irgi labai mėgstu nerti,norėčiau pasidaryti apnertų,apvalių servetėlių komplektą...
bet noriu sužinot,ar apvaliom servetėlėm tinka tos pačios schemos,kaip ir keturkampėm? nes čia visos tokios pagelbėkit,ačiū
bet noriu sužinot,ar apvaliom servetėlėm tinka tos pačios schemos,kaip ir keturkampėm? nes čia visos tokios pagelbėkit,ačiū
QUOTE(Inguzhe @ 2010 10 29, 14:51)
gražūs darbeliai jūsų ,aš irgi labai mėgstu nerti,norėčiau pasidaryti apnertų,apvalių servetėlių komplektą...
apvalioms servetėlėm yra kitokios schemutės, nei keturkampėms, yra šio forumo pradžioje nuorodų kur tikrai atrasi daug schemučių apvalioms servetėlėms
ačiū už pagalbą ,kaip padarysiu,parodysiu savo servetėles
QUOTE(Inguzhe @ 2010 10 30, 18:17)
ačiū už pagalbą ,kaip padarysiu,parodysiu savo servetėles
prašom ir lauksim rezultatų
o gal žinot,kodėl man raukiasi pradėta nerti servetėlė? gal dėl to,kad neatlenkus iškart apnėriau?
QUOTE(Inguzhe @ 2010 11 01, 20:14)
o gal žinot,kodėl man raukiasi pradėta nerti servetėlė? gal dėl to,kad neatlenkus iškart apnėriau?
na nemanau,kad dėl to, mačiau apnertų neatlektų ir nesusiraukę na sunku pasakyti, gal per daug sutemptas siūlas, gal laisviau reikėtų, o kokia medžiagą naudojat arba raštelis ne tokiai servetėlei na ir neaišku dar ką raukia ar medžiagą ar siūlus
Laba ryta
Turiu klausimuka,turiu nebaigtu serveteliu,tai meddziagyte ant kurios dazniausiai siuvineja kryzeliu(nezinau kaip vadinasi),issiuvinejau rozytes,ir pamaniau kad butu grazu apnerti,bet ta medziagyte labai yra,kaip ja paruosti apnerimui kad neirtu?
Turiu klausimuka,turiu nebaigtu serveteliu,tai meddziagyte ant kurios dazniausiai siuvineja kryzeliu(nezinau kaip vadinasi),issiuvinejau rozytes,ir pamaniau kad butu grazu apnerti,bet ta medziagyte labai yra,kaip ja paruosti apnerimui kad neirtu?