Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Etama @ 2010 09 10, 21:48)
LL ar BXM. As dabar bandysiu lily lolo smile.gif

O, super, aciukelis uz uzrodyma!!!
O kuom lily lolo pudrytes geresnes uz amerikoniskas?
Atsakyti
o tema apie ką?
EM, man atrodo rolleyes.gif
Mineralinė kosmetika bendra tema
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 10, 22:51)
o tema apie ką?
EM, man atrodo  rolleyes.gif
Mineralinė kosmetika bendra tema

Ir jums aciukas uz informativios temukes adresa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 10, 16:26)
gali ir toks variantas pasitaikyti, kad moteris sau sakysis visa pakuote ar sepeteli ir priglaus mano meginelius smile.gif na arba gal kas su siuntimu pagelbes 4u.gif

nebeieskau 4u.gif
Atsakyti
O EM nebeduoda rinkinuku pasidaryt kaip anksciau? g.gif ten geras dylas buvo, o db atskirai pirkt viska daug brangiau doh.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat Everyday Minerals šepetėlius? Kuris geriau pudrai dengti - kirstas ar kabuki? Ir kaip šešėlių bei antakių šepetukas? Gal turit dar kurį nors skruostams, paakiams?

Ir aš bent jau nematau produktų sudėties? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 06 spalio 2010 - 22:48
QUOTE(micefee @ 2010 10 06, 23:41)
Gal kas naudojat Everyday Minerals šepetėlius? Kuris geriau pudrai dengti - kirstas ar kabuki? Ir kaip šešėlių bei antakių šepetukas? Gal turit dar kurį nors skruostams, paakiams?

Ir aš bent jau nematau produktų sudėties?  g.gif
Berods kirstas isgirtas, isliaupsintas kaip tik imanoma.
Atsakyti

Aš turių krūvą jų šepetėlių. Pudrai labiausiai naudoju kabuki su ilgesne rankena. Labai švelnus ir fainas. Man kirstas ne taip patinka, bet irgi neblogas.
Atsakyti
O. mergaites, jus tiesiai is USA i Lietuva uzsisakinejat?
ar nesikandzioja siuntimo kaina?
Atsakyti

Turiu kabuki, galiu irgi liaupsinti iki begalybes - svelnus be galo, graziai dengia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gandre @ 2010 10 07, 10:25)
O. mergaites, jus tiesiai is USA i Lietuva uzsisakinejat?
ar nesikandzioja siuntimo kaina?

Taip, iš USA.
Ne, nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2010 10 07, 11:45)
Taip, iš USA.
Ne, nesikandžioja smile.gif

Nes yra dabar du variantai - arba siustis paciai, arba prastyti,kad atveztu is USA tiesiai... yra rizika,kad nespes i USA pristatyt iki isvykimo i Lietuva...

o tarkim, kiek kainuoja siuntimas i Lietuva? turint omenyje, kad planuoju tikrai nemazai uzsisakyt:)
Atsakyti