sveiki, kaip manote, kokia pudra geriau imti? mano oda siaip normali, bet dehidratuota, o nemegstu, kad spindetu man veidas. kiek skaiciau ir ziurejau youtube, tai visus isskyrus original glo pataria imti riebiai ar maisytai odai. bet bijau, kad tas glo labai jau blizges ir vis nesugebu issirinkti spalvos... neapsisprendziu, ar as sviesios, ar vidutines odos spalvos
QUOTE(Blanche89 @ 2010 08 21, 13:51)
sveiki, kaip manote, kokia pudra geriau imti? mano oda siaip normali, bet dehidratuota, o nemegstu, kad spindetu man veidas. kiek skaiciau ir ziurejau youtube, tai visus isskyrus original glo pataria imti riebiai ar maisytai odai. bet bijau, kad tas glo labai jau blizges ir vis nesugebu issirinkti spalvos... neapsisprendziu, ar as sviesios, ar vidutines odos spalvos
Ikelkite naturalios savo odos spalvos foto,padesim
Noriu pagirti flat top sepeteli,labai graziai padengia EM mineraline
Sveikos,
ka patartumet su splavom. Nelabai as ten susigaudau. man reikia kad butu grynai ruda (jokiu oranziniu, raudonu ar zaliu ir geltonu atspalviu). Lietuvje perku viena is tamsesniu atspalviu. Bijau kad prisidesiu ten megineliu ne i tema...
Labai busiu dekinga kas man pagelbes
ka patartumet su splavom. Nelabai as ten susigaudau. man reikia kad butu grynai ruda (jokiu oranziniu, raudonu ar zaliu ir geltonu atspalviu). Lietuvje perku viena is tamsesniu atspalviu. Bijau kad prisidesiu ten megineliu ne i tema...
Labai busiu dekinga kas man pagelbes
gavau meginelius per savaite, manyciau super greitas pristatymas )) emiau LIGHT nemokamus meginelius, tai is ju mano odos spalva labiausiai atitiko semmi-mate light, taciau manau ziema tapsiu dar truputi sviesesne, tai noriu dar viena nemokamu meginuku rinkini uzsakyt, ka patartumete imti IVORY ar FAIR? nes like is LIGHT truputi per tamsus man, o tas LIGHT irgi nera idealus atspalvis man ir kazkaip per foto jis ruzavokas, o realybeje toks labiau smelio-neutralios spalvos.
http://www.everydaym...mi-matte-1.html
http://www.everydaym...mi-matte-1.html
Jus man paaiskinkit, kaip su tais Free Try Me Kit ten yra? Raso FREE, bet salia $5.00 parasyta. Tai kaip cia yra? nesu su jais jokiu reikalu turejus, neisivaizduoju nieko
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 10, 00:50)
Jus man paaiskinkit, kaip su tais Free Try Me Kit ten yra? Raso FREE, bet salia $5.00 parasyta. Tai kaip cia yra? nesu su jais jokiu reikalu turejus, neisivaizduoju nieko
Kai įsikelsit tą rinkinuką į krepšelį, matysit kad, tie 5$ minusuojasi
vargu ar jum kas mėginukus užsakys, nes dviejų mėginukų rinkinių neleidžia vienam žmogui užsisakyt. Nebent atsiras kas jums konkrečiai paslaugą padarys
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 16:24)
vargu ar jum kas mėginukus užsakys, nes dviejų mėginukų rinkinių neleidžia vienam žmogui užsisakyt. Nebent atsiras kas jums konkrečiai paslaugą padarys
gali ir toks variantas pasitaikyti, kad moteris sau sakysis visa pakuote ar sepeteli ir priglaus mano meginelius na arba gal kas su siuntimu pagelbes
aš irgi kadangi kreditinės neturiu, tai jungiausi prie kitų užsakymų, bet su pilnom pakuotėm, ir didžioji dalis nepataikiau. Daugiau nesinori rizikuoti, tuo labiau, kad yra ir kitos mineralinės kosmetikos (mano manymu gerenės) daug arčiau, ir nebūtinos kreditinės.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 16:31)
aš irgi kadangi kreditinės neturiu, tai jungiausi prie kitų užsakymų, bet su pilnom pakuotėm, ir didžioji dalis nepataikiau. Daugiau nesinori rizikuoti, tuo labiau, kad yra ir kitos mineralinės kosmetikos (mano manymu gerenės) daug arčiau, ir nebūtinos kreditinės.
isduokit tada kokia geresne mineraline?
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 10, 16:46)
isduokit tada kokia geresne mineraline?
LL ar BXM. As dabar bandysiu lily lolo