Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

sveiki, kaip manote, kokia pudra geriau imti? mano oda siaip normali, bet dehidratuota, o nemegstu, kad spindetu man veidas. kiek skaiciau ir ziurejau youtube, tai visus isskyrus original glo pataria imti riebiai ar maisytai odai. bet bijau, kad tas glo labai jau blizges g.gif ir vis nesugebu issirinkti spalvos... neapsisprendziu, ar as sviesios, ar vidutines odos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2010 08 21, 13:51)
sveiki, kaip manote, kokia pudra geriau imti? mano oda siaip normali, bet dehidratuota, o nemegstu, kad spindetu man veidas. kiek skaiciau ir ziurejau youtube, tai visus isskyrus original glo pataria imti riebiai ar maisytai odai. bet bijau, kad tas glo labai jau blizges  g.gif  ir vis nesugebu issirinkti spalvos... neapsisprendziu, ar as sviesios, ar vidutines odos spalvos biggrin.gif

Ikelkite naturalios savo odos spalvos foto,padesim mirksiukas.gif

Noriu pagirti flat top sepeteli,labai graziai padengia EM mineraline smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ka patartumet su splavom. Nelabai as ten susigaudau. man reikia kad butu grynai ruda (jokiu oranziniu, raudonu ar zaliu ir geltonu atspalviu). Lietuvje perku viena is tamsesniu atspalviu. Bijau kad prisidesiu ten megineliu ne i tema...

Labai busiu dekinga kas man pagelbes smile.gif
Atsakyti
gavau meginelius per savaite, manyciau super greitas pristatymas smile.gif)) emiau LIGHT nemokamus meginelius, tai is ju mano odos spalva labiausiai atitiko semmi-mate light, taciau manau ziema tapsiu dar truputi sviesesne, tai noriu dar viena nemokamu meginuku rinkini uzsakyt, ka patartumete imti IVORY ar FAIR? nes like is LIGHT truputi per tamsus man, o tas LIGHT irgi nera idealus atspalvis man ir kazkaip per foto jis ruzavokas, o realybeje toks labiau smelio-neutralios spalvos.

http://www.everydaym...mi-matte-1.html
Atsakyti
ne ta nuoroda idejau 4u.gif

sitas atspalvis man tiko

http://www.everydaym...mi-matte-1.html
Atsakyti
Jus man paaiskinkit, kaip su tais Free Try Me Kit ten yra? Raso FREE, bet salia $5.00 parasyta. Tai kaip cia yra? 4u.gif nesu su jais jokiu reikalu turejus, neisivaizduoju nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 10, 00:50)
Jus man paaiskinkit, kaip su tais Free Try Me Kit ten yra? Raso FREE, bet salia $5.00 parasyta. Tai kaip cia yra? 4u.gif  nesu su jais jokiu reikalu turejus, neisivaizduoju nieko blush2.gif

Kai įsikelsit tą rinkinuką į krepšelį, matysit kad, tie 5$ minusuojasi smile.gif
Atsakyti
vargu ar jum kas mėginukus užsakys, nes dviejų mėginukų rinkinių neleidžia vienam žmogui užsisakyt. Nebent atsiras kas jums konkrečiai paslaugą padarys
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 16:24)
vargu ar jum kas mėginukus užsakys, nes  dviejų mėginukų rinkinių neleidžia vienam žmogui užsisakyt. Nebent atsiras kas jums konkrečiai paslaugą padarys

gali ir toks variantas pasitaikyti, kad moteris sau sakysis visa pakuote ar sepeteli ir priglaus mano meginelius smile.gif na arba gal kas su siuntimu pagelbes 4u.gif
Atsakyti
aš irgi kadangi kreditinės neturiu, tai jungiausi prie kitų užsakymų, bet su pilnom pakuotėm, ir didžioji dalis nepataikiau. smile.gif Daugiau nesinori rizikuoti, tuo labiau, kad yra ir kitos mineralinės kosmetikos (mano manymu gerenės) daug arčiau, ir nebūtinos kreditinės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 10 rugsėjo 2010 - 15:31
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 16:31)
aš irgi kadangi kreditinės neturiu, tai jungiausi prie kitų užsakymų, bet su pilnom pakuotėm, ir didžioji dalis nepataikiau. smile.gif  Daugiau nesinori rizikuoti, tuo labiau, kad yra ir kitos mineralinės kosmetikos (mano manymu gerenės) daug arčiau, ir nebūtinos kreditinės. smile.gif

isduokit tada kokia geresne mineraline? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 10, 16:46)
isduokit tada kokia geresne mineraline? 4u.gif
LL ar BXM. As dabar bandysiu lily lolo smile.gif
Atsakyti