Merginos, padekit man susigaudyti.ar yra EM nemokamu maskuokliu meginuku rinkinys?reikia paakiams ir raudoniui maskuoti svarbiausia.
noreciau ir pudros pabandyti, bet kogero yra kazkoks limitas?apsvieskit
QUOTE(Etama @ 2010 07 06, 23:18)
Merginos, padekit man susigaudyti.ar yra EM nemokamu maskuokliu meginuku rinkinys?reikia paakiams ir raudoniui maskuoti svarbiausia.
Pasirodo suklaidinau jus, atleiskit Jau nėra nemokamų maskuoklių mėginukų rinkinių
Kas jau ilga laka naudojate presuota pudra? Ar geriau laikos nei biri?
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 08, 23:37)
Kas jau ilga laka naudojate presuota pudra? Ar geriau laikos nei biri?
Aš Su laikymusi tai nežinau, bet vien jau pradėti nuo to reikia, kad tepasi labai negražiai
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 09, 00:20)
Aš Su laikymusi tai nežinau, bet vien jau pradėti nuo to reikia, kad tepasi labai negražiai
nepatiko ir man presuota, labai negraziai dengesi, sausino oda, nors pas mane riebi bet plemais sausa palikdavo, labai nepatiko
Aciu uz atsakymus
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 09, 22:20)
Aciu uz atsakymus
Bet žinot... Aš senokai pirkau, pas mane dar tokioje kartoninėje pakuotėje, o dabar jau plastmasinėse, su veidrodėliu. Tai būtent naujoje pakuotėje turiu bronzantą trijų spalvų, ir galiu pasakyti, jog tikrai puikus jis, joks birus iš EM taip gražiai neatrodo kaip šis. Prie visų odos atspalvių prisitaiko ir gražiai dengiasi, tarkim, kad ir daugiau ant šepetėlio paimi, ar jo nenukratai, vis tiek jokiu dėmių ant veido nebūna. Didelis + iš mano pusės šiam daikčiukui, kuris beje, iš presuotų gaminių serijos yra Žodžiu, nepabandžius nesužinosi.
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 10, 01:41)
Bet žinot... Aš senokai pirkau, pas mane dar tokioje kartoninėje pakuotėje, o dabar jau plastmasinėse, su veidrodėliu. Tai būtent naujoje pakuotėje turiu bronzantą trijų spalvų, ir galiu pasakyti, jog tikrai puikus jis, joks birus iš EM taip gražiai neatrodo kaip šis. Prie visų odos atspalvių prisitaiko ir gražiai dengiasi, tarkim, kad ir daugiau ant šepetėlio paimi, ar jo nenukratai, vis tiek jokiu dėmių ant veido nebūna. Didelis + iš mano pusės šiam daikčiukui, kuris beje, iš presuotų gaminių serijos yra Žodžiu, nepabandžius nesužinosi.
As irgi ta bronzanta presuota bandziau, bet man nepatiko, kad blizgus siek tiek buvo, todel pardaviau. Jei butu buves matinis, butu super buve
Nu ziuresiu... Gal ir paimsiu presuota del patogumo, bet man tokiai nevekslai jauciu greit jis subirs
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 10, 12:53)
As irgi ta bronzanta presuota bandziau, bet man nepatiko, kad blizgus siek tiek buvo, todel pardaviau. Jei butu buves matinis, butu super buve
Nu ziuresiu... Gal ir paimsiu presuota del patogumo, bet man tokiai nevekslai jauciu greit jis subirs
Oi, man tai tas blizgesys labai subtilus ir gražus atrodo Nors aš irgi visada prie matinių dalykų linkstu, bet šis patiko
Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę kuri priemonė geriausiai maskuoja spuogelius, nelygumus ?
QUOTE(Tomytte @ 2010 07 11, 14:16)
Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę kuri priemonė geriausiai maskuoja spuogelius, nelygumus ?
Tai maskuoklis Jų ten daug spalvų, tikrai galima pritaikyti savo odos atspalviui. Patarčiau rinktis į geltonumą ar ružavumą
Gal yra norinčių prisijungti ir užsisakyti prekių iš everyday minerals www.everydayminerals.com? Renkame 12 prekių, nes tada gausime 45% nuolaidą. Labai pigu. Na plius siuntimo išlaidos. Jau turime 9 prekes ir jei viskas gerai užsakome jau šią savaitę. Rašykite į A.Ž. Lauksiu pageidavimų