QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 10 19, 17:57)
Turiu Sunlight Finishing Dust, bet mano oda sausa ir naudoju ja pagrinde skysto maskuoklio uztvirtinimui tik, tai nieko nepatarsiu...
Del spalvos, tai visgi siulyciau paislaidaut ir isigyt meginius - bent jau aiskiau matysis ir spalvu variantai, ir uzbaigimo efektas, nes nepataikius pilna pakuote teks kankintis naudojant... O kazkokios kitos mineralines nesi naudojus? Gal lyginant su tuo atspalviu lengviau butu issirinkt spalva?
As irgi labai sviesi, tai is EM naudoju 'faily light neutral' ir 'multi tasking neutral' - keista, kad apie antraja rasei, jog ji tau orandzini ruda atspalvi duoda Pas mane abi is 'semmi-matte' linijos, bet labai artimos spalvos - nors abi neutralios, bet pirmoji gal vos i geltonuma labiau, antroji i ruzavuma, bet jokiu orandziniu ar rudu tonu, kaip tik labai labai sviesios spalvos.
Siaip sakyciau tokiu atveju atsiversk EM puslapi ir ziurek sviesesnes uz sia spalvas ir manyciau neutralias - taip lengviau pataikyt nei su aiskiu geltonumu/ruzavumu. Ir isvis nesiulyciau 'sandy' ar 'golden' spalvu, nes jos bus tikrai stipriu geltonu tonu.
Del spalvos, tai visgi siulyciau paislaidaut ir isigyt meginius - bent jau aiskiau matysis ir spalvu variantai, ir uzbaigimo efektas, nes nepataikius pilna pakuote teks kankintis naudojant... O kazkokios kitos mineralines nesi naudojus? Gal lyginant su tuo atspalviu lengviau butu issirinkt spalva?
As irgi labai sviesi, tai is EM naudoju 'faily light neutral' ir 'multi tasking neutral' - keista, kad apie antraja rasei, jog ji tau orandzini ruda atspalvi duoda Pas mane abi is 'semmi-matte' linijos, bet labai artimos spalvos - nors abi neutralios, bet pirmoji gal vos i geltonuma labiau, antroji i ruzavuma, bet jokiu orandziniu ar rudu tonu, kaip tik labai labai sviesios spalvos.
Siaip sakyciau tokiu atveju atsiversk EM puslapi ir ziurek sviesesnes uz sia spalvas ir manyciau neutralias - taip lengviau pataikyt nei su aiskiu geltonumu/ruzavumu. Ir isvis nesiulyciau 'sandy' ar 'golden' spalvu, nes jos bus tikrai stipriu geltonu tonu.
Aš šiaip išvis nelabai suprantu, kuo skiriasi Sunlight ir paprasta Finishing pudros, realiai jų ir sudėtys identiškos, išskyrus paskutinį paprastos Finishing Dust pudros ingredientą.
Finishing Dust: Zea Mays (Corn) Starch, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007).
Sunlight Finishing Dust: Zea Mays (Corn) Starch, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).
Tai gal realiai jos nelabai kuo ir skiriasi
Truputį siaurokas pasirinkimas EM LT puslapy su tais mėginiais. Bet gal vis dėlto reiktų paimt porą. O skirtingose formuluotėse spalvos nesiskiria labai drastiškai? Nes jei atsirinkus keletą spalvų išbandymui, gal imt mėginėlius iš skirtingų formuluočių. Turiu omeny, vienu šūviu nušaut porą zuikių
Gal truputį ir persistengiau dėl Multi Tasking Neutral, bet rimtai kažkaip nekaip atrodė. Ant kaklo/krūtinės (na ne krūtinės, bet arčiau tos vietos kur raktikauliai) buvau truputį patepus spalvai palyginti, tai toks gražus ir gan ryškus plėmas . O kai ant veido pasitepus buvau, tai irgi negražiai. Galvojau,kad čia namie gal taip atrodo nuo visų apšvietimų ir t.t., bet išbėgus trumpam į lauką irgi iškart pastebėta likau, kad kažkas su veidu negerai Skaitau aprašymus, tai Sandy Fair rašo: "For fair neutral complexions with a balance of pink and yellow undertones." Tai lyg ir neturėtų dominuoti ryškūs geltoni tonai Kokia Fair Neutral jau turbūt baltoka būtų. Dar Ivory neatrodo nei labai geltona, nei rožinė: "For very fair complexions with a hint of beige."