Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 10 19, 17:57)
Turiu Sunlight Finishing Dust, bet mano oda sausa ir naudoju ja pagrinde skysto maskuoklio uztvirtinimui tik, tai nieko nepatarsiu...

Del spalvos, tai visgi siulyciau paislaidaut ir isigyt meginius - bent jau aiskiau matysis ir spalvu variantai, ir uzbaigimo efektas, nes nepataikius pilna pakuote teks kankintis naudojant... O kazkokios kitos mineralines nesi naudojus? Gal lyginant su tuo atspalviu lengviau butu issirinkt spalva? g.gif

As irgi labai sviesi, tai is EM naudoju 'faily light neutral' ir 'multi tasking neutral' - keista, kad apie antraja rasei, jog ji tau orandzini ruda atspalvi duoda  g.gif Pas mane abi is 'semmi-matte' linijos, bet labai artimos spalvos - nors abi neutralios, bet pirmoji gal vos i geltonuma labiau, antroji i ruzavuma, bet jokiu orandziniu ar rudu tonu, kaip tik labai labai sviesios spalvos.

Siaip sakyciau tokiu atveju atsiversk EM puslapi ir ziurek sviesesnes uz sia spalvas ir manyciau neutralias - taip lengviau pataikyt nei su aiskiu geltonumu/ruzavumu. Ir isvis nesiulyciau 'sandy' ar 'golden' spalvu, nes jos bus tikrai stipriu geltonu tonu.

Aš šiaip išvis nelabai suprantu, kuo skiriasi Sunlight ir paprasta Finishing pudros, realiai jų ir sudėtys identiškos, išskyrus paskutinį paprastos Finishing Dust pudros ingredientą.
Finishing Dust: Zea Mays (Corn) Starch, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007).

Sunlight Finishing Dust: Zea Mays (Corn) Starch, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Tai gal realiai jos nelabai kuo ir skiriasi g.gif

Truputį siaurokas pasirinkimas EM LT puslapy su tais mėginiais. Bet gal vis dėlto reiktų paimt porą. O skirtingose formuluotėse spalvos nesiskiria labai drastiškai? Nes jei atsirinkus keletą spalvų išbandymui, gal imt mėginėlius iš skirtingų formuluočių. Turiu omeny, vienu šūviu nušaut porą zuikių g.gif

Gal truputį ir persistengiau dėl Multi Tasking Neutral, bet rimtai kažkaip nekaip atrodė. Ant kaklo/krūtinės (na ne krūtinės, bet arčiau tos vietos kur raktikauliai) buvau truputį patepus spalvai palyginti, tai toks gražus ir gan ryškus plėmas biggrin.gif. O kai ant veido pasitepus buvau, tai irgi negražiai. Galvojau,kad čia namie gal taip atrodo nuo visų apšvietimų ir t.t., bet išbėgus trumpam į lauką irgi iškart pastebėta likau, kad kažkas su veidu negerai doh.gif Skaitau aprašymus, tai Sandy Fair rašo: "For fair neutral complexions with a balance of pink and yellow undertones." Tai lyg ir neturėtų dominuoti ryškūs geltoni tonai g.gif Kokia Fair Neutral jau turbūt baltoka būtų. Dar Ivory neatrodo nei labai geltona, nei rožinė: "For very fair complexions with a hint of beige."
Atsakyti
Aš irgi šviesiadode gelsvo atspalvio. Daaaug mėginelių išbandžiau kol atitaikiau tinkamą atspalvį - arčiausiai tiesios pasirodė linen 4u.gif
Atsakyti
Užsisakiau 4 mėginius vis dėlto. 2 po semi matte ir matte. Tai Sandy fair, Golden fair (galvojau apie šitą ir linen, bet linen pasirodė labiau geltona, sulyginus swatchus ir t.t., tai paėmiau golden fair), ivory ir pačią šviesiausią fair neutral. Paskutinę ėmiau labiau dėl azarto, nes duodu ranką kirst, kad per šviesi bus biggrin.gif nors kas čia žino. Tai žiūrėsiu kaip čia 4u.gif gaila mokėt už mėginius, bet kai geriau pagalvoji, gal rimtai geriau už mėginius sumokėt ir atsirinkt normaliau, o ne pirkt pilno dydžio ir rautis plaukus nuo galvos, jei netiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 10 19, 22:12)
gaila mokėt už mėginius, bet kai geriau pagalvoji, gal rimtai geriau už mėginius sumokėt ir atsirinkt normaliau, o ne pirkt pilno dydžio ir rautis plaukus nuo galvos, jei netiks biggrin.gif

drinks_cheers.gif Taip taip, meginiams pinigeliu gaila, bet kai pagalvoji, kad nusipirktum netinkama pilna pakuote, tada kol dar parduotum ja ir greiciausiai su nuostoliu, tai tie meginiai tiek nekainuos... Nors va is kitos parduotuves pirkau meginius - ten bet ka galima imt, 9vnt $25, tai irgi su ta mintim, kad paimsiu, isbandysiu ir zinosiu pirkau, bet realiai vos keli dalykai patiko, tai taip gaila tu pinigu, bet is kitos puses jei buciau pirkus normalias pakuotes labiausiai noretu dalyku, tai buciau vienam daiktui zymiai daugiau nei tie $25 isleidus, o paskui stumdzius kol kam prireiktu... ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Bandziau uzsisakyti is sio psl. Bet nebesiuncia jie i lt. Nes nebuvo lt sarase. Ar as kazko nemoku? Seniau esu siuntus
Atsakyti
QUOTE(pavargusi123 @ 2013 10 22, 21:53)
Sveikos. Bandziau uzsisakyti is sio psl. Bet nebesiuncia jie i lt. Nes nebuvo lt sarase. Ar as kazko nemoku? Seniau esu siuntus

Nebesiunčia, nes yra lietuviškas puslapis. EM yra ir iHerb, siunčia į LT.
Atsakyti
Mergaites, o kas dar be lietuvisko psl ir ihero siucia i LT?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 10 23, 06:51)
Mergaites, o kas dar be lietuvisko psl ir ihero siucia i LT?

Ecco-verde.com prekiauja em ir siunčia į LT. Produktų kainos nepamenu, bet shippingas nemokamas ten nuo 59 eurų. ax.gif
Atsakyti
Mini tęsinys biggrin.gif Taigi gavau aš tuos 4 savo mėginėlius (2 Semi Matte - Golden Fair; Sandy Fair ir 2 Matte - Fair Neutral ir Ivory). Visais veido pasidažyt progos nebuvo, tačiau tepliojau ant žandikaulio ir rankos vidinės pusės, sakyčiau labiausiai tinka "Ivory" ir "Golden Fair", praktiškai susilieja su žandikaulio spalva. Įkeliu ir porą nuotraukų, tepta "riebiai" gan su pirštu ir neišsklaidyta. (Veido nefotkinau biggrin.gif )
user posted imageuser posted image
Ranka tamsoka atrodo.. Bet nelabai saulės yra pas mane šią akimirką biggrin.gif Teks palaukti giedresnio oro, aiškiau ir gražiau matysis tada. O kalbant apie veidą.. Pasitepiau Semi Matte "Golden Fair". Dėl spalvos, tai gražiai atrodo (bent jau dabar, kaip jau minėjau, giedresnę dieną gal visai kitas vaizdas). O dėl formulės.. Sakyčiau Semi Matte atrodo daug gražiau ant odos nei Matte. Net ir su mano riebia T zona, bet Semi Matte atrodo visai ne "pudrinė" tokia, gan gražiai susilieja su pačiu veidu, nemaskuoja labai daug, bet man daug maskavimo ir nereikia, nenoriu kaip su kauke atrodyti. Neužfiksavau jokiom pudrom, žiūrėsiu kaip laikysis.. Kadangi žiema artėja, galvoju gal iš tikro imt Semi Matte ir Finishing Dust, turbūt gražiau atrodytų nei Matte ar išvis kokia IT.

Kitom dienom išbandysiu kitas spalvas ir toliau papildysiu nuomonę. Jau akivaizdu, kad pati šviesiausia "Fair Neutral" bus per šviesi, bet aš ją labiau dėl azarto paėmiau biggrin.gif Dabar galvoju, kad gal vietoj Fair Neutral reikėjo paimt kokią Fairly Light Neutral, būtų įdomu išbandyt.

Beje, sukursiu iškart ir naują temą, kad galėtume diskusijas tęsti naujoje temoje ax.gif http://www.supermama...howtopic=947062
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 26 spalio 2013 - 17:10
Beje, dar toks mini klausimėlis.. Tiesa, kad mineralinė pudra labai dažnai išbalina veidą nuotraukose su blykste? Pamėginau veidą nufotografuoti su blykste ir jis atrodė truputėlį baltesnis nei įprastai biggrin.gif Žinau, kad didelės įtakos turi kambario/patalpos apšvietimas, fotoaparato nustatymai ir aparato laikymo nuotolis, bet taipogi skaičiau, kad mineralinės apskritai dažnai nušviesina veidus dėl savo sudėčių.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti