Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Sveikos, man irgi dingo vienas mažytis siuntinukas iš jų. Parašiau jiems laišką, atrašė, kad grąžins man pinigus už siuntimą, kaip supratau 5 dolerius. Tik man kažkaip liko neaišku, kokiu būdu jie man tuos pinigus grąžins - perves į sąskaitą g.gif Gal jau kam teko susidurti su tokia situaciją, tai papasakokit kaip ten viskas vyksta, ir per kiek laiko jie tuos pinigus atiduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2010 05 31, 21:48)
Gal galit palyginti Medium beige neutral su buttered tan? Dabar naudoju buttered tan, tai tamsumas man jos geras, tik ji per geltona. Noriu, kad butu neutralesnis atspalvis  g.gif Dar galvoju apie beige neutral

As turiu visu triju atspalviu testerius, tik, tiesa, jie skirtingu formuliu. Medium beige neutral truputi tamsesne uz Medium Beige, bet Medium Beige siek tiek geltonesne uz Medium Beige. O geltoniausia - Buttered Tan ir man ji atrodo sviesiausia. Net nezinau, kaip cia geriau juos dar palyginti.
Atsakyti
QUOTE(Buržua @ 2010 06 01, 15:58)
Sveikos, man irgi dingo vienas mažytis siuntinukas iš jų. Parašiau jiems laišką, atrašė, kad grąžins man pinigus už siuntimą, kaip supratau 5 dolerius. Tik man kažkaip liko neaišku, kokiu būdu jie man tuos pinigus grąžins - perves į sąskaitą  g.gif Gal jau kam teko susidurti su tokia situaciją, tai papasakokit kaip ten viskas vyksta, ir per kiek laiko jie tuos pinigus atiduoda  4u.gif

Pati paklausiau, pati ir atsakysiu biggrin.gif grąžino pinigus į sąskaitą
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2010 06 02, 09:13)
As turiu visu triju atspalviu testerius, tik, tiesa, jie skirtingu formuliu. Medium beige  neutral truputi tamsesne uz Medium Beige, bet Medium Beige siek tiek geltonesne uz Medium Beige. O geltoniausia - Buttered Tan ir man ji atrodo sviesiausia. Net nezinau, kaip cia geriau juos dar palyginti.

Aciu, kad palyginot 4u.gif Turbut reiks atsisiust meginukus ir bus viskas aisku, kai ant savo odos isbandysiu smile.gif Zinau, kad net imant ta pacia spalva, bet skirtingas formules, spalva skiriasi.
Atsakyti
Ar matte islaiko matiskuma visai dienai? Nes kitos formules tai baisu... Viskas nuplaukia per 2h doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 07, 15:30)
Ar matte islaiko matiskuma visai dienai? Nes kitos formules tai baisu... Viskas nuplaukia per 2h  doh.gif  doh.gif

Man visos dienos neislaiko, ypac dabar kai silta, bet zymiai geriau atrodo, nei su kitom formulem. Bandziau semmi matte formule, tai si po 2h tikrai nuplaukdavo ir dar blizget pradedavo labai, atrodydavau, kaip su taukuotu veidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 07, 15:30)
Ar matte islaiko matiskuma visai dienai? Nes kitos formules tai baisu... Viskas nuplaukia per 2h  doh.gif  doh.gif

Viena pudra tikrai neišlaiko, kad ir matte, vistiek, kaip ten bebūtų, oda nebus matinė smile.gif
Atsakyti
Ar kas nors pastebejo EM puslapyje, kad ingredientai pudru pasikeite... g.gif

Intensive: Mica (CI 77019), Lauroyl Lysine. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007).
Matte: Mica (CI 77019), Lauroyl Lysine. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007).
Semi Matte: Mica (CI 77019), Lauroyl Lysine. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Zinc Oxide (CI 77947), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007).
Original Glo: Mica (CI 77019), Lauroyl Lysine. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Zinc Oxide (CI 77947), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007).

Esu turejusi tris siu pudru formules, tai neivienoje dezuteje nera parasytas toks ingredientas g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 19, 21:17)
Ar kas nors pastebejo EM puslapyje, kad ingredientai pudru pasikeite...  g.gif

Nu va, reikėjo jiems įtartiną ingridientą įdėti doh.gif Jis atrodo kokosų al. pagrindu padarytas (gal kas pataisys, jeigu klystu), bet nėra ir nekaltutis schmoll.gif
Atsakyti
Jo jo. Netgi skaiciau internete kad EM prisidirbus buvo. Viena mergina nusipirko nauja indeli pudros, pradejus naudoti prasidejo kazkokia baisi alergija, nors ant indeliu buvo parasyta ta pati sudetis. Nunese dermatologui pudros senesnes laidos ir neseniai nusipirktos, istyre kad sudetis skyresi 100proc. Parase ji laiska i EM, o jie neige kad kazkas pasikeite (nors daktarai juk istyre). Ivyko konfliktas tarp ju, o EM tik pasiule nebepirkti ju produktu ir tiek doh.gif Po kiek laiko EM pudru sudetis buvo pakeista ju tinklalapyje. Norejo mat issisukti, galvojo niekas nepastebes rolleyes.gif Aceit tas ingredientas yra pigesnis, tai aisku mato, kad zmones perka tai juk reikia pinigu kazkaip daugiau uzsidirbt biggrin.gif
Bet man idomu ar visiems jis nekaip veiktu, nes BM Matte formuleje irgi maciau yra sis ingredientas. Gal matiskuma geriau islaikytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 19, 23:23)
Jo jo. Netgi skaiciau internete kad EM prisidirbus buvo. Viena mergina nusipirko nauja indeli pudros, pradejus naudoti prasidejo kazkokia baisi alergija, nors ant indeliu buvo parasyta ta pati sudetis. Nunese dermatologui pudros senesnes laidos ir neseniai nusipirktos, istyre kad sudetis skyresi 100proc.

kaip gali del vieno pakeisto ingrediento skirtis 100% viso gaminio sudetis g.gif ar as kazka ne taip supratau blush2.gif
pries pora savaiciu gavau savo siuntinuka is EM, didele pakuote pudros pirkau, tai jau yra tas pakeistasis ingredientas ir jo yra daug, nes sudety jis antroje vietoje sad.gif

del matiskumo: naudoju "intensive" formule ir esu pakankamai patenkinta. man veidas labiau blizga naudojant skysta pudra oil free. periodiskai per diena pasausinu vienkartine nosinaite lb blizgancias vietas ir esant reikalui papudruoju ant virsaus ta pacia EM pudryte. nemanau, kad yra kokia stebuklinga kosmetika, kuri visai panaikintu blizgesi visai dienai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 20 birželio 2010 - 00:32
Netaip supratot. Nezinau kaip kitaip paaiskint biggrin.gif Sudetis nebuvo tapati, daug to naujojo ingrediento buvo. Ten nerase kiek procentu jos yra biggrin.gif Tiesiog ji buvo nebe tokia pati. Labai skyresi. Ne pazodziui reikejo suprasti mirksiukas.gif
Atsakyti