QUOTE(illuminated @ 2013 10 18, 20:56)
Truputį tingiu skaitinėti praeitas temas, bet gal kuri yra mėginusi Finishing Dust ir Sunlight Finishing Dust yr galėtų pasakyt, kuri geresnė ir labiau tinkama mišriai/riebiai odai, geriau laiko odą matinę ir neparyškina sausumų ir t.t.?
Redaguoti neleidžia, tai įterpsiu šiaip žinutę.
Jau kuris laikas mėginu išsirinkt EM pudrą. Kuo toliau domiuosi, tuo labiau suprantu to posakio "Gilyn į mišką - daugiau medžių" reikšmę
Man net formulę sunku išsirinkt, ką jau kalbėt apie spalvas
Dėl formulių, tai kažkaip "kybau" tarp Semi Matte ir Matte žiemai, kadangi turiu mišrią odą su riebia T zona, tačiau su sausėti linkusiom zonom. Teoriškai riebiai odai turėtų labiau tikti IT (ar Intensive, ar kaip ten ji) formulė, tačiau man ir ne žiemos metu paryškindavo sausumus ir odos nelygumus Matte mėginėlis, tai ką jau bekalbėti apie žiemą, kai beveik visų oda dar labiau pasausėja.. (dėl tų sausumų ir nelygumų, tai čia pasaka be galo man, nes oda šiaip rūpinuosi, drėkinu, nakčiai kartais ir aliejais patepu, šveičiu, kaukės ir t.t., bet matyt tokia jau oda, gal ateity apsitvarkys) Tai taip ir lieku neapsisprendusi vien jau dėl formulės
O dėl spalvos.. Dar baisesnė situacija. Turiu šiaip nekokią akį (ar bent jau man taip atrodo), tai taiklių ir tikslių apibūdinimų iš manęs turbūt nereikia laukti
Bet sakyčiau,kad turiu tikrai šviesią odą (vasarą buvau truputį spalvos įgavus, bet šią akimirką kokie tarkim riešai tai čiut ne kaip popierius
). Jei žiūrėt ar labiau dominuoja rožiniai, ar gelsvi atspalviai, tai sakyčiau gelsvi (nors nėra labai stipriai geltona oda). Tiesiog žiūrint į odą ties įvairiais apšvietimais susidaro toks įspūdis. Bet skruostai, vietos aplink nosį linkę raudonuoti. Įdėčiau šiaip nuotrauką veido ir kaklo, bet telefonas labai suintensyvina tą skruostų raudonį, o redaguoti jokiom programom nenoriu. Tesu turėjusi vienintelį EM mėginuką (pirkau kažkada iš iherb ir įsimečiau įdomumo dėlei belekokią spalvą, nes dauguma jau out of stock buvo) Matte "Multi-Tasking Neutral", tai tepiau ir ant kaklo, kad spalvą palyginti, tiek ant veido ir t.t., tai visais atvejais kaip gryna oompa loompa atrodžiau (rudai oranžinė), tai darau prielaidą,kad spalvos reikėtų dairytis kur kas šviesesnės. Bet va kaip sunku išsirinkt
Su mėginėliais terliotis tingisi, juolab kad po 3lt jie kainuoja, plius siuntimo išlaidos. Galvoju,gal įmanoma atitaikyt spalvą kaip nors, iš esmės blogesniu atveju geriau būtų jau truputį šviesiau nei kad tamsiau, galvoju,kad svarbu nebūtų labai stiprūs geltoni ar išvis rožiniai tonai. Naršiau swatchus ir t.t. (įmetu porą):
Buvo akys užkliuvuvios už "Sandy Fair". Bet galvoju ar nebūtų per šviesi? Dar "Golden Fair" atrodytų visai nieko, bet nė nežinau
Gal kas turi kokių pasiūlymų/patarimų? Aišku, sunku ką nors patart, kai nėr veido "vaizdinės medžiagos",bet nežinau ar pas mane kompiutery tik taip, bet sujaukia nuotraukos spalvas, tai turbūt ne kažin ką ir tepadėtų ta foto.