Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Mascara @ 2013 02 26, 11:11)
aš apie EM Lt  mirksiukas.gif
juk už siuntimą vis tiek reikia mokėt ir plius už pačius (nemokamus) mėginukus  biggrin.gif

parasykit jiems pasiulyma, kad jei uzsakymas bus virs 100 lt, siustu nemokama mieginuka...
arba kitas pasiulymas, kaip daro pagal jusu logika jau normalus verslininkai (kurie siuncia arba dalina kazka nemokamai), formule yra paprasta, prideda mineta kaina prie dabartiniu prekiu, tai jei pudra ar kokia suknele siunti uz 45 lt ir sumoki 5 lt siuntima, tai jei padarys kaina 50 lt ir nemokama siuntima, ar daug kas pasikeis?
Atsakyti
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2013 02 26, 11:32)
parasykit jiems pasiulyma,

nei aš rašysiu , nei pirksiu ką nors iš Lt puslapio biggrin.gif
neišverskit visko, kaip jums patogiau mirksiukas.gif
įsiskaitykit, nuo ko viskas prasidėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2013 02 26, 11:43)
nei aš rašysiu , nei pirksiu ką nors iš Lt puslapio  biggrin.gif
neišverskit visko, kaip jums patogiau  mirksiukas.gif
įsiskaitykit, nuo ko viskas prasidėjo  doh.gif

aisku "chaliava" yra saldi, bet deja ne toje saly gimet...
beje jus ir is jav puslapio irgi nepirksit

ir jusu cia 2 reklamuotojos turbut nesukure 4 temu, matyt pati produkcija kalba uz save, o kiek cia isviso yra reklamuotoju, turbut ir 100 zmoniu pirstu neuztektu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiuke1984: 26 vasario 2013 - 11:53
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2013 02 26, 11:50)
aisku "chaliava" yra saldi, bet deja ne toje saly gimet...
beje jus ir is jav puslapio irgi nepirksit

biggrin.gif nežinot jūs nei kur gimiau, nei kur pirksiu 4u.gif
ko tokia pikta, gal verslas nesiseka? (kl. retorinis)
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2013 02 26, 12:00)
biggrin.gif nežinot jūs nei kur gimiau, nei kur pirksiu  4u.gif
ko tokia pikta, gal verslas nesiseka? (kl. retorinis)

jur pradziai paziurekit kur as gyvenu, o poto sakykit apie mano versla lietuvoje biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2013 02 26, 12:11)
aš apie EM Lt  mirksiukas.gif
juk už siuntimą vis tiek reikia mokėt ir plius už pačius (nemokamus) mėginukus  biggrin.gif

nesuprantu jusu klausimu esmes, jei jau ne karta buvo mineta kad LT puslapyje nera nemokamu meginuku smile.gif kiek nepliusokit vistiek man pigiau uzsakyt meginuka is LT ir sumoket uz siuntima, nei siustis nemokama meginuka is iherb ir sumoket uz siuntima smile.gif
Atsakyti
Neringiuke1984 ir Manjake, gal uzteks offtopinti? poster_offtopic.gif Nereikia buti genijumi, kad suprastum ka jus cia sitoje temoje veikiate, gal uzteks nesamones rasineti? Ir su savo paranojomis tvarkykites pacios, niekam cia jusu paranojos neidomios. Leiskite merginoms normaliai diskutuoti apie sia kosmetika be jusu subjektyvaus kisimosi. Ir jeigu norite zinoti, atsisiusti EM pudra ar ka kito is iherb ar EM is JAV per tarpininkes, kur ir pasirinkimas geresnis, kainuoja ne brangiau, o kai kuriais atvejais pigiau nei is LT puslapio, pirkau ir zinau. O del megineliu-esu gavusi is vieno LT puslapio megineliu visiskai nemokamai-nemokami buvo ne tik megineliai, bet ir siuntimas, t.y. man absoliuciai niekas nekainavo. Siuntimas mokamas gali buti, bet megineliai mano manymu turetu buti nemokami. Jau isivaizduoju kaip Douglas parduotuveje man norint pasibandyti kokia pudra reikalautu is manes pries tai susimoketi lotuliukas.gif
Ir dar-intensyvus kazko reklamavimas ir kisimas bei konkurentu menkinimas ir niekinimas paprastiems vartotojams dazniausiai sukelia atvirkstine reakcija... Tiesa sakant, siuo atveju, su tokiu jusu poziuriu, man sukeliate neigiamas emocijas ir as net negalvociau pirkti kazka is EM LT puslapio. Sekmes jums, bet savo subjektyvia nuomone pasilikite sau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 02 26, 15:35)
Neringiuke1984 ir Manjake, gal uzteks offtopinti? poster_offtopic.gif Nereikia buti genijumi, kad suprastum ka jus cia sitoje temoje veikiate, gal uzteks nesamones rasineti? Ir su savo paranojomis tvarkykites pacios, niekam cia jusu paranojos neidomios. Leiskite merginoms normaliai diskutuoti apie sia kosmetika be jusu subjektyvaus kisimosi. Ir jeigu norite zinoti, atsisiusti EM pudra ar ka kito is iherb ar EM is JAV per tarpininkes, kur ir pasirinkimas geresnis, kainuoja ne brangiau, o kai kuriais atvejais pigiau nei is LT puslapio, pirkau ir zinau. O del megineliu-esu gavusi is vieno LT puslapio megineliu visiskai nemokamai-nemokami buvo ne tik megineliai, bet ir siuntimas, t.y. man absoliuciai niekas nekainavo. Siuntimas mokamas gali buti, bet megineliai mano manymu turetu buti nemokami. Jau isivaizduoju kaip Douglas parduotuveje man norint pasibandyti kokia pudra reikalautu is manes pries tai susimoketi lotuliukas.gif
Ir dar-intensyvus kazko reklamavimas ir kisimas bei konkurentu menkinimas ir niekinimas paprastiems vartotojams dazniausiai sukelia atvirkstine reakcija... Tiesa sakant, siuo atveju, su tokiu jusu poziuriu, man sukeliate neigiamas emocijas ir as net negalvociau pirkti kazka is EM LT puslapio. Sekmes jums, bet savo subjektyvia nuomone pasilikite sau cool.gif

ir kas cia offtopina? as cia nuolat rasau ir dazniausiai tik patarimus bei nuomone apie produkcija, perziurekit tema ir pratrinkit akis, cia jus vis su savo nesamonem doh.gif pirkit jus kur norit, man rimtai vienodai, as is to nieko negausiu biggrin.gif savo nuomone galit pasilikt sau, man ji neidomi, nes as zinau kaip yra ir is kur pirksiu smile.gif
Atsakyti
merginos, atsiprasau, kad isikisu su savo trigrasiu, ne as sukuriau tema, ne as ir moderuoju, bet GAL NESIUKSLINKIM? 4u.gif suprantu, kad pilnatis padidina dirgluma bei agresija, bet tema vis delto apie EM bei ju produkcija unsure.gif

P.s. visa diena pravaiksciojau siandien su tuom lupdaziu ant lupu, tai, ko gero, manau, vis delto daugiau jo nepirkciau... g.gif kad ir gan patvarus, ir spalva nebloga, bet jau tas sausumas... doh.gif ziemai tikrai netinka, norisi dar ant virsaus kokio balzamo uzsitept... doh.gif

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 02 26, 16:46)
P.s. visa diena pravaiksciojau siandien su tuom lupdaziu ant lupu, tai, ko gero, manau, vis delto daugiau jo nepirkciau...  g.gif kad ir gan patvarus, ir spalva nebloga, bet jau tas sausumas...  doh.gif ziemai tikrai netinka, norisi dar ant virsaus kokio balzamo uzsitept...  doh.gif

na va o man kaip tik pasirode kaip balzamas su spalva, netgi balzamo kvapas, lyg medetku jei neklystu, na toks zoleliu kvapas netiketas man buvo, nors ko noret naturalus gi smile.gif del sausumo nepastebejau, gal del to, kad daznai tepdavau, nes man spalva mano tokia neryski, bet kasdienai gerai, reikes pabandyt sita kur tu nupirkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2013 02 26, 16:02)
na va o man kaip tik pasirode kaip balzamas su spalva, netgi balzamo kvapas, lyg medetku jei neklystu, na toks zoleliu kvapas netiketas man buvo, nors ko noret naturalus gi smile.gif del sausumo nepastebejau, gal del to, kad daznai tepdavau, nes man spalva mano tokia neryski, bet kasdienai gerai, reikes pabandyt sita kur tu nupirkai smile.gif

nea, man tai tikrai ne kaip balzamas su spalva schmoll.gif gal ir toks pigmentuotas, kaip chemijos pripumpuotas lupdazis, bet nudazo tikrai neblogai ir gan patvariai. jo, kvapelis toks labai specifinis, niekaip negaliu suprast, KUOM kvepia, kaip kamparas kazkoks... g.gif gal vasara jis geriau tiktu, bet mano lupas, sakyciau, dabar, ziema gal netgi labiau pasausina.. g.gif net tempia kazkaip pasitepus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 02 26, 16:08)
nea, man tai tikrai ne kaip balzamas su spalva  schmoll.gif gal ir toks pigmentuotas, kaip chemijos pripumpuotas lupdazis, bet nudazo tikrai neblogai ir gan patvariai. jo, kvapelis toks labai specifinis, niekaip negaliu suprast, KUOM kvepia, kaip kamparas kazkoks...  g.gif gal vasara jis geriau tiktu, bet mano lupas, sakyciau, dabar, ziema gal netgi labiau pasausina..  g.gif net tempia kazkaip pasitepus  g.gif

Va va, kazkada norejau isbandyti koki EM lupdazi, bet truputi pasiieskojau atsiliepimu internete, tai dauguma buvo tokiu, kad sausina lupas, jauciasi vaskas ant lupu, keistas kvapas ir isvis-kad cia labiau ne lupdazis, o lupu balzamas, tai nesuzavejo unsure.gif Nors gal dar tekstura, kvapas ir t.t. nuo spalvos priklauso g.gif
Atsakyti