QUOTE(Neringiuke1984 @ 2013 02 25, 16:13)
ir kas gi butu jei man pasiulytu nusipirkt?? turbut pati spresciau ar pirkti, ar ne. jau cia buvo pasiulytas jums paprastas sprendimas - nepirkit...
Na ir poziuris
Nenorit-nepirkit
Tai as ir nepirksiu, as parsisiusiu, o jus toliau sedekit ir laukit klientu
QUOTE(Manjake @ 2013 02 25, 16:18)
kriastianoje jei paprasytume chanel meginuko pasakytu, kad jus is medzio iskritus
ten jie kreivai ziuriu jai i tas kur purskia visus kvepalus is eiles ant popieriuku, ka sakyt apie kazkokius meginukus
bukime realistais
Man atrodo jums kazkokia paranoja, niekas niekada kreivai neziuri, kiek noriu, tiek purskiuosi ir bandau, dar ir tusinuka paduoda, kad kvepalu pavadinimus ant popieriuku susirasyciau
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2013 02 25, 16:43)
ir skundziant nepamirskit dar lenkija, singapura ir t.t. paminet, nes jie irgi parduoda, kitu atstovybiu neminesiu ir neieskosiu
, manau jus tam turit daug laiko, nes parasyt ~9500 postu, reikia dar sugebet per toki trumpa laikotarpi, cia jau jusu profesija matyt, ieskot tos teisybes ir kas ka blogai daro
kas cia per nesamone? prie ko cia?
QUOTE(Vitulka @ 2013 02 25, 16:51)
shopingas, jos aktyvios reklamuotojos, gins iki paskutinio
ir nereik būt profesorium, kad suprast, užtenka peržiūrėt žinutes
Tai jo, jau galvojau, kurgi sitos "verslininkes" dingusios
QUOTE(mamulioka @ 2013 02 25, 18:07)
ajajaj pikciornos kokios...
tai vat del to Lietuvoj ir yr balaganas, nes "nenorit pirkt, nepirkit", as manau, yra taisykles - reikia ju laikytis. na bet tiek to, is nekalto, draugisko pakikenimo visa diskusija issirutuliavo
beje, dar dabar gavau lupdazi, spalvyte Between you and me. kol kas ispudziai gan teigiami, nors siek tiek pasirode sausoka, gal noreturi daugiau riebumo, "balzamiskumo", spalva gan naturaliai atrodo, is pat pradziu uzsitepus atspalvis siek tiek ryskesnis, tamsesnis, negu norejau, bet, man pasirode, kad siek tiek spalvyte susigeria ir pasidaro sviesesne, naturalesne
tokie pirmi ispudziai, kritikos bent kol kas nedaug
Aha, su tokiu poziuriu tik versla ir daryti
Ar gerai laiko lupdazis?