Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(shopingas @ 2013 02 25, 15:20)
Nesvarbu LT, JAV ar Vokeitija - jei oficiali parduotuve, tai ji negali pardavinet nemokamu meginiu. Na kas butu, kad Kristianoj nuejus jums pasiulytu nusipirkt (o ne duotu nemokamai) Chanel kvapalu megini?

pasiskuskit, jei taip nepatinka jums biggrin.gif man atrodo tik tokiu budu jums palengves.
ir kur pasakyta, kad negali, cia jus jiems pasaket biggrin.gif
ir kas gi butu jei man pasiulytu nusipirkt?? turbut pati spresciau ar pirkti, ar ne. jau cia buvo pasiulytas jums paprastas sprendimas - nepirkit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiuke1984: 25 vasario 2013 - 16:22
QUOTE(shopingas @ 2013 02 25, 16:20)
Nesvarbu LT, JAV ar Vokeitija - jei oficiali parduotuve, tai ji negali pardavinet nemokamu meginiu. Na kas butu, kad Kristianoj nuejus jums pasiulytu nusipirkt (o ne duotu nemokamai) Chanel kvapalu megini?

kriastianoje jei paprasytume chanel meginuko pasakytu, kad jus is medzio iskritus smile.gif ten jie kreivai ziuriu jai i tas kur purskia visus kvepalus is eiles ant popieriuku, ka sakyt apie kazkokius meginukus smile.gif bukime realistais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 25, 15:20)

ir skundziant nepamirskit dar lenkija, singapura ir t.t. paminet, nes jie irgi parduoda, kitu atstovybiu neminesiu ir neieskosiu biggrin.gif, manau jus tam turit daug laiko, nes parasyt ~9500 postu, reikia dar sugebet per toki trumpa laikotarpi, cia jau jusu profesija matyt, ieskot tos teisybes ir kas ka blogai daro thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiuke1984: 25 vasario 2013 - 16:51
shopingas, jos aktyvios reklamuotojos, gins iki paskutinio 4u.gif ir nereik būt profesorium, kad suprast, užtenka peržiūrėt žinutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2013 02 25, 16:13)
pasiskuskit, jei taip nepatinka jums biggrin.gif man atrodo tik tokiu budu jums palengves.
ir kur pasakyta, kad negali, cia jus jiems pasaket  biggrin.gif
ir kas gi butu jei man pasiulytu nusipirkt?? turbut pati spresciau ar pirkti, ar ne. jau cia buvo pasiulytas jums paprastas sprendimas - nepirkit...

ajajaj pikciornos kokios... doh.gif tai vat del to Lietuvoj ir yr balaganas, nes "nenorit pirkt, nepirkit", as manau, yra taisykles - reikia ju laikytis. na bet tiek to, is nekalto, draugisko pakikenimo visa diskusija issirutuliavo rolleyes.gif

beje, dar dabar gavau lupdazi, spalvyte Between you and me. kol kas ispudziai gan teigiami, nors siek tiek pasirode sausoka, gal noreturi daugiau riebumo, "balzamiskumo", spalva gan naturaliai atrodo, is pat pradziu uzsitepus atspalvis siek tiek ryskesnis, tamsesnis, negu norejau, bet, man pasirode, kad siek tiek spalvyte susigeria ir pasidaro sviesesne, naturalesne rolleyes.gif tokie pirmi ispudziai, kritikos bent kol kas nedaug
Atsakyti
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2013 02 25, 16:13)

Na ir poziuris doh.gif Nenorit-nepirkit doh.gif Tai as ir nepirksiu, as parsisiusiu, o jus toliau sedekit ir laukit klientu biggrin.gif

QUOTE(Manjake @ 2013 02 25, 16:18)
kriastianoje jei paprasytume chanel meginuko pasakytu, kad jus is medzio iskritus smile.gif ten jie kreivai ziuriu jai i tas kur purskia visus kvepalus is eiles ant popieriuku, ka sakyt apie kazkokius meginukus smile.gif bukime realistais

Man atrodo jums kazkokia paranoja, niekas niekada kreivai neziuri, kiek noriu, tiek purskiuosi ir bandau, dar ir tusinuka paduoda, kad kvepalu pavadinimus ant popieriuku susirasyciau tongue.gif

QUOTE(Neringiuke1984 @ 2013 02 25, 16:43)
ir skundziant nepamirskit dar lenkija, singapura ir t.t. paminet, nes jie irgi parduoda, kitu atstovybiu neminesiu ir neieskosiu  biggrin.gif, manau jus  tam turit daug laiko, nes parasyt ~9500 postu, reikia dar sugebet per toki trumpa laikotarpi, cia jau jusu profesija matyt, ieskot tos teisybes ir kas ka blogai daro thumbup.gif

blink.gif fool.gif kas cia per nesamone? prie ko cia? doh.gif blink.gif

QUOTE(Vitulka @ 2013 02 25, 16:51)
shopingas, jos aktyvios reklamuotojos, gins iki paskutinio 4u.gif ir nereik būt profesorium, kad suprast, užtenka peržiūrėt žinutes  smile.gif

Tai jo, jau galvojau, kurgi sitos "verslininkes" dingusios lotuliukas.gif

QUOTE(mamulioka @ 2013 02 25, 18:07)
ajajaj pikciornos kokios...  doh.gif tai vat del to Lietuvoj ir yr balaganas, nes "nenorit pirkt, nepirkit", as manau, yra taisykles - reikia ju laikytis. na bet tiek to, is nekalto, draugisko pakikenimo visa diskusija issirutuliavo  rolleyes.gif

beje, dar dabar gavau lupdazi, spalvyte Between you and me. kol kas ispudziai gan teigiami, nors siek tiek pasirode sausoka, gal noreturi daugiau riebumo, "balzamiskumo", spalva gan naturaliai atrodo, is pat pradziu uzsitepus atspalvis siek tiek ryskesnis, tamsesnis, negu norejau, bet, man pasirode, kad siek tiek spalvyte susigeria ir pasidaro sviesesne, naturalesne  rolleyes.gif tokie pirmi ispudziai, kritikos bent kol kas nedaug

drinks_cheers.gif Aha, su tokiu poziuriu tik versla ir daryti biggrin.gif

Ar gerai laiko lupdazis?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 02 25, 18:33)

Ar gerai laiko lupdazis?

buvau tik karteli uzsitepus, tai negaliu objektyviai ivertint, bet va dabar pasitepiau, pameginau servetele tarp lupu suspaust, tai tikrai matau, kad laiko. praktiskai, visas isliko ant lupu, kaip buves, tas, aisku, pats virsutinis sluoksnis "nusedo" ant serveteles, bet ner to riebumo, kurio man siek tiek pritruko, o tai jau priduoda ko gero lupdaziui daugiau patvarumo, jis labiau prie matiniu, zvilgesys minimalus, vos pastebimas
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 02 25, 17:51)
shopingas, jos aktyvios reklamuotojos, gins iki paskutinio 4u.gif ir nereik būt profesorium, kad suprast, užtenka peržiūrėt žinutes  smile.gif

ne pradekim is pradziu kas ka reklamuoja smile.gif nes ir as vel pradesiu ziuret, kaip tu visokias reklamas metai kitose temose smile.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2013 02 25, 19:33)
Man atrodo jums kazkokia paranoja, niekas niekada kreivai neziuri, kiek noriu, tiek purskiuosi ir bandau, dar ir tusinuka paduoda, kad kvepalu pavadinimus ant popieriuku susirasyciau tongue.gif

ir chanel meginuka duoda ane? lotuliukas.gif man ne paranoja, jeigu jums pasiseke tai gerai, nes as jau ne karta buvau ant tokiu pardaveju uztaikius, bet cia jau ne i tema smile.gif

siaip diskusija beverte nei kas rasys del tu meginuku, nei ka smile.gif kaip pardavinejo, taip ir toliau pardavines smile.gif gerai Neringiuke parase, kas nores tas ir toliau pirks, bent jau as tai tikrai, nes pigiau nei gaut nemokama meginuka is iherb, bet susimoket uz siuntima smile.gif o is everydayminerals.com tarpininkes meginuku nebesiuncia, turbut del to, kad joms neapsimoka zaist smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manjake: 26 vasario 2013 - 08:28
Dvi, tarkim, nereklamuojančios panos,
pirkau EM, pirkau ir LT psl, prirksiu ir toliau EM, bet nebe LT. Tfu, vos ne eilėraštis biggrin.gif
Ir ne aš viena tokia. Darykit išvadas, jei versle nesugebat tai bent bendravime. Šita SM tema jums kaip naudinga iškasena gali būti, o jūs akis verčiat.
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2013 02 26, 08:26)
nes pigiau nei gaut nemokama meginuka is iherb, bet susimoket uz siuntima smile.gif

o jūs nemokamai siunčiat mėginukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2013 02 26, 11:36)
Dvi, tarkim, nereklamuojančios panos,
pirkau EM, pirkau ir LT psl, prirksiu ir toliau EM, bet nebe LT. Tfu, vos ne eilėraštis  biggrin.gif
Ir ne aš viena tokia. Darykit išvadas, jei versle nesugebat tai bent bendravime. Šita SM tema jums kaip naudinga iškasena gali būti, o jūs akis verčiat.

nesupratau ka norejot pasakyt jei cia man adresuota, bet neesme smile.gif manau jei zmones blogai darytu versla tai lt puslapio jau nebutu biggrin.gif jiems turbut oro nedaro, kad jus is ju neuzsakinejat biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mascara @ 2013 02 26, 11:40)
o jūs nemokamai siunčiat mėginukus?  g.gif

iherb nemokamai yra, bet ten uz siuntima reikes siumoket smile.gif everydayminerals.com irgi nemokamai jei turit kas uzsakytu JAV smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2013 02 26, 11:07)

iherb nemokamai yra, bet ten uz siuntima reikes siumoket smile.gif everydayminerals.com irgi nemokamai jei turit kas uzsakytu JAV smile.gif

aš apie EM Lt mirksiukas.gif
juk už siuntimą vis tiek reikia mokėt ir plius už pačius (nemokamus) mėginukus biggrin.gif
Atsakyti